FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 5
cameline spune:
M-a sunat azi doamna dr.Stelea, a vrut sa ma vada duminica, dar nu pot ca lucrez, asa ca a ramas pe luni. Sa ne ajute Dumnezeu!!!
ionela73 spune:
pana acum vesti bune, pentru mine , sper. Domnul profesor mi-a spus ca endometrul este bun si ca o sa incepem tratamentul de la urmatorul ciclu. Din cate am inteles o sa incep cu anticonceptionale, cel mai probabil undeva pe la sfarsitul lui decembrie se va face fertilizarea daca totul e bine.
O sa incercam si cu ajutor de la Dumnezeu sper sa fie totul bine.
Acum asteptam vesti de la voi. Probabil veti face acum in noiembrie???
Sa va ajute Dumnezeu.
ionela73 spune:
Mie mi-a zis ca ar trebui sa intru in lotul de decembrie daca e totul bine. dialta tu ce probleme ai avut? care a fost cauza? Cameline cum a fost la control?
cameline spune:
Ciao fetele, am venit si eu cu vesti bune. Am 4, poae chiar 5 oute si un endomeru bun.Daca totul merge bine voi face fertilizarea in perioada 5-8 noiembrie.
IVANOVAAMA spune:
Buna fetele,
n-am mai scris cam de mult timp. Felicitari Cameline si sa ai noroc si reusita pana la capat. Diana si eu mai am putin si fac 42 ani si tot nu ma las. Succes si tie Ionela in continuare.
Eu ar fi trebuit sa vin la control duminica, dar ciclul mi-a jucat feste si nu a venit asa ca sper sa ajung pe joi si sa vad ce mai fac in continuare.
Toate cele bune tuturor!!!
IVANOVAAMA spune:
Ai dreptate Diana, suntem cu zambetul pe buze tot timpul, dar numai noi stim ce e in sufletul nostru. Incerc sa ma incurajez, dar totusi cate o chestie din asta ma mai da peste cap. Stresul este imens, nu e o chestie usoara si eu am cautat sa nu ma implic foarte mult (prin asta insemnand cautari pe internet, pareri ale altor persoane neavizzate), ci doar am ascultat ce mi-au spus doctorii si am urmat sfatul lor. Acum chiar sunt foarte curioasa sa vad ce o sa mi se spuna. Joi trebuie sa ajung pana in ora 11 la Athena si cum drumul este destul de lung cred ca vom ajunge cam intre 10 si 11.
Ma bucur entru orice reusita a fiecareia dintre noi pentru ca stiu cum e si pot intelege.
Va pup pe toate si va doresc tot binele!!!
ionela73 spune:
ma bucur Cameline pentru tine. Eu vad ca toate vorbiti de d-na dr. Stelea, eu am fost pana acum doar la domnul profesor. Probabil monitarizarile se fac cu dansa??? Eu nu am avut placerea sa o cunosc. Dialta si eu ma apropii de 40, am 39 de ani.Bafta in continuare.
ionela73 spune:
aaaa, eu am fost la dr. Simedrea, dansul mi-a recomandat sa ma vada domnul profesor, si domnul profesor a hotarat ca e cazul de fertilizare. La ultimul control tot la domnul profesor am fost. poate sa-mi spuna cineva? acum monitorizarile cu cine le fac?
IVANOVAAMA spune:
Buna fetelor,
am fost la control, cica endometrul meu "e in crestere". Asta ar fi de bine. Mi-a marit doza de pastile si trebuie sa mai merg la control.
Monitorizarile, in general, le face Dr. Stelea asistata de Dr. Ciontu, deoarece domnul doctor Giatras nu e tot timpul in tara. El e "navetist".
Erau multe doamne care asteptau acolo pentru control. Nu stiu ce se intampla, dar parca tot mai multe femei au probleme de fertilitate.
Era o doamna de la Oradea care zicea "nu m-as supara sa fie si doi sau trei, dar macar unul sa fie" - mare dreptate avea si era si tare simpatica.
Sa aveti parte numai de bine in continuare si de noroc si reusita.