FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Salut.
Eu nu am facut analiza; am facut un test de sarcina care a iesit negativ... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Mai incearca, testul de sarcina nu iese asa repede. Luiza a reusit, are valoarea 100 si ceva.
Cred ca are gemeni, ma bucur pentru ea. Eu sunt mai in varsta decat voi ce sa zic. Oricum pentru moment renunt la ideea asta, daca vrea Dumnezeu raman natural, daca nu infiem. Mai incearca.

Mergi la inceput

Daca aveam si noi macar 2 embrioni, erau sanse mai mari... Daca asa vrea Dumnezeu, nu avem ce sa facem. Chiar nu imi explic cum de la mine a fost 1 singur embrion. Oare nu se putea face ICSI daca au constatat ca nu s-au fecundat natural ?

Mergi la inceput

Ce faci mai iei tratament? Mie mi-a zis sa opresc. Fa totusi test de sange. Intrebari sunt multe, dar asta e.

Mergi la inceput

Ai sunat la TM ? Eu nu ii mai sun. Analiza de sange nu am unde sa fac. O sa mai fac si maine un test.

Mergi la inceput

Am sunat, mi-a zis sa opresc si in cateva zile imi vine ciclu. Dar sa stii ca testele de sarcina nu ies asa repede, daca mai ai tratament mai continua cateva zile. Poate e bine... nu ai de unde stii....

Mergi la inceput

Nu mai am ce sa continui... Deja am semne de ciclu... Asta a fost. Eu o sa ma duc la Bucuresti la Medlife; acolo au o oferta de 3 FIV pe ciclu natural cu 10.500 lei; la ce sa mai merg la TM sa cheltui 16.000 pentru un singur embrion, cand tot unul pot pbtine si fara atata cheltuiala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

iulia, imi pare rau...referitor la ML si oferta pe natural..eu iti zic ce am vb cu albu in noiembrie...nu a facut la nimeni,avea doar o pacienat pt care strangea embrioni..poate o fi facut intretimpe, fac cu embrioni congelati si ar tb sa ai in vedere ideea de inghetare-dezghetare a embrionilor cand e posibil sa isi mai piarda din grade, fac de obicei cu embrioni de z2 si dc ai noroc de z3,nu au medii de cultura pt blastocistiEu am facut FIV-uri la Buda la Kalli si dr PK nu mi-a recomandat sa fac FIV natural pt ca nu se obtin embrioni de calitate.
In strainatate se face cu ovocite congelate,care au mai multe sanse de reusite ,dar la ML nu au medii de cultura pt congelat ovocitele
Mai citeste la FIV Albu,au mai scris fetele ,de curand ,despre fiv pe natural
eu ti-am zis ce stiu,tu fa ce crezi ca e mai bine pt tine
Bafta multa!

Mergi la inceput

Multumesc pentru informatii. Eu credeam ca se merge pana la capat cu un singur embrion daca se fecundeaza si se dezvolta bine... Daca de fapt ei recolteaza si ii conserva, nu prea e interesant...
Ma gandeam ca ar fi convenabil sa poti incerca in fiecare luna si sa nu te expui tratamentului de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Promed face fiv natural lunar si parca, costa 30 mil..mai citeste la ei

Citat:
citat din mesajul lui mhIulia

Multumesc pentru informatii. Eu credeam ca se merge pana la capat cu un singur embrion daca se fecundeaza si se dezvolta bine... Daca de fapt ei recolteaza si ii conserva, nu prea e interesant...
Ma gandeam ca ar fi convenabil sa poti incerca in fiecare luna si sa nu te expui tratamentului de stimulare.

Mergi la inceput