FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_ spune:

ce faceti fetelor? ionela, iulia cand faceti testul? cum va simtiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Fetelor !!! Unde sunteti? Mai spuneti-ne ceva despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Buna.
Eu sunt prin zona, doar ca nu am vreo noutate. Ar trebui sa fac Beta hcg pe 30 sau 31. La mine in oras nu e nici un laborator care sa imi dea rezultatul in aceeasi zi. Nici nu am graba sa il fac pentru ca nu prea vad pentru ce... :(

Mergi la inceput

Iulia, nu se stie...eu am avut toate semnele din lume si a fost negativ, poate la tine care nu simti nimic e pozitiv.

Mergi la inceput

Cameline, daca am fi reusit sa avem 2 sau 3 embrioni, imi mai faceam sperante. Avand doar 1, e mai greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Eu maine fac testul, dar de doua zile am mici intepaturi in burta si cateodata dureri de mijloc, aproape ca la ciclu.... asa ca.... maine probabil o sa plang toata ziua. Dar sper sa-mi revin... asta e viata, nimic fara voia Domnului.....
Probabil ne vom gandi sa infiem spre finalul anului viitor.
Cameline tu cum esti??? ai inceput tratamentul????
Intru maine seara sa va spun ce am facut, ca imi da rezultatul in trei ore, il fac la Pitesti.

Mergi la inceput

Ionela, eu iti urez succes, poate o sa ai vesti bune. Te asteptam sa ne spui cum stau lucrurile.

Mergi la inceput

Ionela, succes pe maine, te astept cu vesti bune.Mie inca nu mi-a venit ciclul, trebuia in 23, dar pauza.Mai astept pana dupa 1 ianuarie si daca nu vine o sun pe d-na dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ionela ,
Mult succes si ce ti-am spus .... gandeste pozitiv , daca Doamne Doamne vrea ... va fi si bebe
Faptul ca te mai doare mijlocul , burta sau ca nu te dor sanii , in acest moment nimic nu iti spune daca s-a prins sau nu . Si pe mine m-a durut mijlocul si vreau sa-ti spun ca si acum ma mai doare uneori , sanii 2 zile ma dureau... o zi nu ma mai durea .
Stai linistita si gandeste-te ca Dumnezeu iti va da bebelusul mult asteptat ..... deci .... te astept cu beta mareeeeeeeeeeeee .

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

La mine beta e 0. Asta este, intrerup tratamentul. Iulia sa+mi spui ce faci??? Sau daca vorbesti la Timisoara sa+mi spui si mie ce rezultate au avut??? Eu am renuntat, daca mai fac rost de bani, voi face in Spania , daca nu spre toamna depun acte pentru infiat.
Sa aveti un an nou mai bun, sisa va daruiasca Doamne, Doamne un bebelus.
Cameline bafta.

Mergi la inceput