FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Acum am avut timp sa intru pe forum.Eu la primul fiv am stat o saptamana, apoi m-am mai documentat si am ajuns la concluzia ca nu asta conteaza si din ziua 2-3 am mers la birou, unde nu fac efort, am stat 2-3 ore pe scaun si am introdus niste date in calculator.Totul e sa nu faci efort, sa nu ridici greutati, in rest poti sa-ti vezi de viata, plimbari, activitati usoare.Acum acolo local e vorba de biochimie si genetica, totul e microscopic, nu e vorba de fizica, adica efort.Daca la nivel de celula,de conditii chimice, hormonale totul e o.k.se prinde si daca stam in cap, daca nu putem sa ne legam de pat ca tot nimic.Eu din cate am citit asa vad lucrurile.Cunosc femei cu 5-6 copii, care ridica pe ei intr-una, fac mancare, spalat, animale, etc.si de aia nu rateaza nici o ovulatie disponibila, fac copil dupa copil.Relaxeaza-te si bucura-te de sarbatori, doar roaga-te la Dumnezeu sa fie bine si vorbeste cu copilasul, roaga-l sa ramana cu tine.

Mergi la inceput

Eu am vorbit de fiecare data cu copilasii mei, mai ales seara cand ma puneam in pat.Poate unii zic ca am luat-o razna, dar eu asa am simtit nevoia.La extrauterina, a 5-a seara de la ET cand am vorbit cu el am simtit ceva deosebit, nu pot sa explic exact ce, dar in seara aceea parca mi-a tresarit ceva in inima cand l-am rugat sa ramana cu mine si ziua urmatoare am fost sigura ca sunt gravida.In timp ce faceam dus m-a apucat un plans pe care nu l-am putut controla, nu l-am putut opri, m-am intrebat de ce plang si de undeva din mine a venit raspunsul : pentru ca esti gravida.Dar bucuria nu a tinut mult.
Hai fi optimista, ai incredere in copilasul tau.Poate nu degeaba a fost singur, poate el e castigatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Cameline, multumim pentru sfaturi si imi pare rau pentru experienta prin care ai trecut.
Ai putea sa ne spui ceva de simptome de sarcina? Daca ai avut, de cand, cum s-au manifestat.
Te-a durut si pe tine pieptul de la tratamentul de dupa ET? Pe mine ma cam
doare, probabil de la peogesteron...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Eu nu am nici un fel de problema pana acum, nici sani nici alte dureri. Sper sa mai fie acolo.......

Mergi la inceput

Fetelor, la toate incercarile am avut toate simptomele datorita tratamentului, dureri de sani, dureri de burta,greata,balonari, sensibilitate la anumite mirosuri. Singura deosebire in cazul in care a fost sarcina a fost acel sentiment de care am povestit ieri si faptul ca am izbucnit in plans fara motiv, atat a fost in plus cand am ramas cu extrauterina.Va pup

Mergi la inceput

Va urez tuturor Craciun Fericit si Nasterea Domnului sa ne aduca si noua pruncii doriti.

Mergi la inceput

Craciun fericit!!! Sa dea Dumnezeu ca in Noul An sa intrati mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Probabil ca simptomele datorate tratamentului difera de la o persoana la alta; de la progesteron parca imi amintesc ca m-au mai durut sanii; mai nou am avut si senzatii de voma. Cu siguranta sunt de la tratament pentru ca si daca ar fi sarcina, ar fi devreme pentru asa ceva... Si cum v-am zis, oricat de mult mi-as dori eu asta, sansele sunt cam mici :( ...
Ionela, nu mai stiu, tu cate celule ai avut in ziua ET ?
Sarbatori fericite va urez si eu si inca mai sper intr-o minune pentru fiecare dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

CRACIUN FERICIT !!!!!
Multa bafta fetelor care asteapta rezultatul si mult succes celor care mai au incercari de facut . Sanatate si fericire multa !!!!

10+

Mergi la inceput

Eu am avut cu trei celule, ne rugam la Dumnezeu si o sa fie bine.
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput