FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Iulia, la tine chiar nu stiu ce s-a intamplat, din 8 sa ramai cu 2??? E cam multa risipa, trebuie sa intrebi ce s-a intamplat.Succes maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_ spune:

buna fetelor! chiar daca nu am mai intrat de ceva vreme va urmaresc regulat. noi nu am mai facut tura asta pt ca am avut ceva probleme si am lasat-o pt la anul.ionela vezi ca pacientele sunt impartite in pacientele doamnei stelea si pacientele domnului doctor, daca te-a sunat doctora inseamna ca esti pacienta ei, daca te suna doamna ciontu erai pacienta domnului doctor. asta am patit si noi dar dupa fiv 2 ne-am desteptat.
Bafta multa si sa veniti cu rezultate care sa aiba ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Ionela, ne cheama asa devreme pentru ca e unul singur si sa nu se īntāmple ceva cu el. Pana la urma conditiile cele mai bune, sunt in uter, in mediul natural...
Am mai vorbit cu o pacienta la care au recoltat 11 si are 5 embrioni; ei ii fac transfer marti sau miercuri...
Eu sunt foarte necajita pentru ce mi-au spus... Chiar nu imi vine sa cred ca din 8 a rezultat doar un embrion ...

Mergi la inceput

Cameline, iti dai seama ca ei o sa-mi spuna tot ceea ce vor ei; daca pana acum chiar mi s-a parut in regula cum au actionat, acum chiar sunt foarte nedumerita; nu stiu daca o sa am vreodata convingerea ca s-a facut tot ce se putea facea... Mi se pare prea putin 1 din 8.
Sunt atāt de necajita īncāt am sentimentul ca mai merg degeaba maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_ spune:

iulia o sa vezi oricum embrionul in uterul tau. in momentul transferului iti da poza ca la ecograf. macar roaga-te sa fie calitatea cea mai buna. in aprilie cand am facut eu fiv2 a ramas cineva cu un singur embrion, asa ca roaga-te la Dumnezeu sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Tina eu sunt pacienta domnului profesor, doar ca la punctie eu am ramas ultima, cred ca m-a luat un pic si somnul, si domnul profesor nu mai era pe acolo. Ma astepta d-na dr. Stelea ca sa vorbeasca cu mine. Maine o sa vorbesc cu domnul profesor.
Iulia imi pare rau pt tine, eu de abia astept sa-l am in burtica pe ala unul si ma rog la Dumnezeu sa fie totul in regula.
Vorbim maine.

Mergi la inceput

de ieri am un copilas, acum Dumnezeu hotaraste daca ramane cu mine. Iulia cum mai esti????

Mergi la inceput

Salut.
Eu sunt bine. Stau in pat si sper sa faca; Dumnezeu o minune pentru noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Ciao fetele! Sa va traiasca copilasii si sa aveti parte de ei.

Mergi la inceput

Cameline tu cat ai stat in pat? Ca eu nu mai stau, azi am mers pe drum, si maine vfreau sa ma duc la cumparaturi. Nu fac efort.

Mergi la inceput