FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 27
cameline spune:
Iulia, la tine chiar nu stiu ce s-a intamplat, din 8 sa ramai cu 2??? E cam multa risipa, trebuie sa intrebi ce s-a intamplat.Succes maine
tina_ spune:
buna fetelor! chiar daca nu am mai intrat de ceva vreme va urmaresc regulat. noi nu am mai facut tura asta pt ca am avut ceva probleme si am lasat-o pt la anul.ionela vezi ca pacientele sunt impartite in pacientele doamnei stelea si pacientele domnului doctor, daca te-a sunat doctora inseamna ca esti pacienta ei, daca te suna doamna ciontu erai pacienta domnului doctor. asta am patit si noi dar dupa fiv 2 ne-am desteptat.
Bafta multa si sa veniti cu rezultate care sa aiba ochisori!
mhIulia spune:
Ionela, ne cheama asa devreme pentru ca e unul singur si sa nu se īntāmple ceva cu el. Pana la urma conditiile cele mai bune, sunt in uter, in mediul natural...
Am mai vorbit cu o pacienta la care au recoltat 11 si are 5 embrioni; ei ii fac transfer marti sau miercuri...
Eu sunt foarte necajita pentru ce mi-au spus... Chiar nu imi vine sa cred ca din 8 a rezultat doar un embrion ...
mhIulia spune:
Cameline, iti dai seama ca ei o sa-mi spuna tot ceea ce vor ei; daca pana acum chiar mi s-a parut in regula cum au actionat, acum chiar sunt foarte nedumerita; nu stiu daca o sa am vreodata convingerea ca s-a facut tot ce se putea facea... Mi se pare prea putin 1 din 8.
Sunt atāt de necajita īncāt am sentimentul ca mai merg degeaba maine...
tina_ spune:
iulia o sa vezi oricum embrionul in uterul tau. in momentul transferului iti da poza ca la ecograf. macar roaga-te sa fie calitatea cea mai buna. in aprilie cand am facut eu fiv2 a ramas cineva cu un singur embrion, asa ca roaga-te la Dumnezeu sa fie bine
ionela73 spune:
Tina eu sunt pacienta domnului profesor, doar ca la punctie eu am ramas ultima, cred ca m-a luat un pic si somnul, si domnul profesor nu mai era pe acolo. Ma astepta d-na dr. Stelea ca sa vorbeasca cu mine. Maine o sa vorbesc cu domnul profesor.
Iulia imi pare rau pt tine, eu de abia astept sa-l am in burtica pe ala unul si ma rog la Dumnezeu sa fie totul in regula.
Vorbim maine.
ionela73 spune:
de ieri am un copilas, acum Dumnezeu hotaraste daca ramane cu mine. Iulia cum mai esti????
ionela73 spune:
Cameline tu cat ai stat in pat? Ca eu nu mai stau, azi am mers pe drum, si maine vfreau sa ma duc la cumparaturi. Nu fac efort.