FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 26
ionela73 spune:
Buna Cameline, pe la 17 am ajuns acasa. A fost bine, eu tot un folicul mare, a mai fost ceva dar nu stiu daca are ce face cu ei, maine ma suna sa-mi spuna ce si cum. Aveam emotii, dar nu am simtit nimic, m-am trezit in pat, fara sa stiu nimic. Ma gandeam ca doare, acum sper sa fie la fel si la transfer.
Tu cum mai esti????
cameline spune:
Ionela, ma bucur ca totusi a ramas unul, te astept si maine cu vesti bune.Eu sunt bine, astept menstruatia pt ca sa incep tratamentul de sustinere a uterului, pt ca la varsta mea nu trebuie sa-l las sa mearga unde vrea el ci trebuie sa-l tin tanar.Am vorbit cu d-na dr si mi-a zis sa iau climen toata cutia, apoi la ciclul din ianuarie o sun sa ne apucam de treaba.
ionela73 spune:
M-a sunat am un embrion si parca a mai zis ca e unul in asteptare? Pot iesi doi dintr-un folicul? Maine la 10 m-a chemat, nu e prea devreme? sau nu e obligatoriu sa stea 48 de ore?
Sper sa nu am probleme cu apa, ca eu nu prea rezist mult fara sa ma duc la toaleta. Cum e? cat trebie sa stai? Doare??? Ce simti la embriotransfer???/
M-ar ajuta daca mi-ai raspunde azi. Mersi.
Aaaa, climen e acelasi lucru cu cyclo....nu mai stiu cum?
ionela73 spune:
Iulia tu cum esti????
Cameline? tu dupa punctie ai mai avut dureri? Ieri a fost bine, burta un pic umflata dar azi m-a intepat pe la ovare , si am avut si un firicel de sange d-na dr. a zis ca e posibil.
mhIulia spune:
Buna.
Ionela, si pe mine m-au sunat si mi-au zis acelasi lucru... Ca avem un embrion si inca unul incert...
Tie cati ti-a zis ieri, dupa punctie, ca au fost ?
ionela73 spune:
Nu, eu am vorbit doar cu d-na dr. Stelea, care mi-a zis sa iau pastilele, si ca au scos acel folicul si ca a mai fost ceva, dar nu stie cat de bun. Asta ar explica probabil pe al doilea. Dar m-a deranjat ca nu a vorbit cu mine domnul profesor. Noi am facut cu ICSI ca eram siguri de problema sotului.
Tu cand esti chemata maine? Mie mi se pare devreme, am recoltat pe la 1 si ceva si ii pun la 10????
Dar acum cred ca ei stiu ce fac, ce o vrea Dumnezeu se va intampla.
cameline spune:
Buna fetelor!Ionela, ma bucur pt tine ca rezista embrionasul, nu te doare la embriotransfer, e fara anestezie, dar nu doare, e ca un consult ginecologoc obisnuit.Cel mai rau e dupa ca nu ai voie sa te ridici minim o ora si vezica iti explodeaza.E bine sa stai cat mai mult dupa intinsa, eu am rezistat 2 ore, apoi am plecat acasa cu scaunul de la masina dat pe spate.De a 2-a zi m-am ridicat normal, fara eforturi deosebite.Succes maine