FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Salut.
Ieri am intrat prima... cine se scoala de dimineata, adoarme pe drum...
Poate ne vedem maine. Eu mi-am facut analize genetice de trombofilie; am modificari la 2 factori; daca ar reusi FIV-ul, as face injectii cu clexane zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

ok, poate ne vedem maine, noi am ajuns un pic mai tarziu ca ne-am trezit tarziu. Am mai citit ca unele fete fac clexane si inainte, parca, dar tu faci cum iti spune doctorul.
Sa ne ajute Dumnezeu.

Mergi la inceput

Acum iau aspenter; se recomanda injectii in functie de valoarea unor factori de coagulate... Inca nu mi-au recomandat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Am facut si analizele de trombofilie, sunt ok.Probleme nu au fost, dar sunt acum ca nu mai am trompe, deci alta sansa nu am decat fiv. Si mie mi-e frica sa nu raman fara foliculi pana reuseste fiv-ul asta.Stim clar ca procentul de reusita in lume este in jur de 30-40%, la mine avand in vedere varsta probabil nu e nici atat.

Mergi la inceput

Dumnezeu are ceva pentru fiecare, asa ca.... o sa fie bine si la tine. La mine daca acum am doar unul iti dai seama ca intr-un an doi gata... nu mai am nimic.... Asta e.....

Mergi la inceput

Ne poate ajuta si pe noi cineva cu un capitol nou???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Ionela, hai sa-ti dau aripi. Eu la primul fiv am plecat cu 3 foliculi,am avut 2 ovocite si doar unul a fost de calitate,dar i-am pus pe amandoi. La fiv 2 am avut 5 foliculi din care au rezultat 4 ovocite, s-au fecundat 3 pe care i-am pus(aici am prins extrauterina).La fiv 3 am avut 3 foliculi din care au scos 2 ovocite care s-au fecundat si i-am pus.Asa ca nu inseamna, ca daca la primul fiv ai un folicul mai departe mergi in scadere.

Mergi la inceput

Sambata fac punctia. Iulia tu?

Mergi la inceput

Tot sambata. La 10.30 ni s-a zis sa fim acolo...

Mergi la inceput

inseamna ca esti inaintea mea. Eu la 11.45. Asa ca bafta si ne vedem maine.

Mergi la inceput