FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 25
mhIulia spune:
Salut.
Ieri am intrat prima... cine se scoala de dimineata, adoarme pe drum...
Poate ne vedem maine. Eu mi-am facut analize genetice de trombofilie; am modificari la 2 factori; daca ar reusi FIV-ul, as face injectii cu clexane zilnic...
ionela73 spune:
ok, poate ne vedem maine, noi am ajuns un pic mai tarziu ca ne-am trezit tarziu. Am mai citit ca unele fete fac clexane si inainte, parca, dar tu faci cum iti spune doctorul.
Sa ne ajute Dumnezeu.
mhIulia spune:
Acum iau aspenter; se recomanda injectii in functie de valoarea unor factori de coagulate... Inca nu mi-au recomandat...
cameline spune:
Am facut si analizele de trombofilie, sunt ok.Probleme nu au fost, dar sunt acum ca nu mai am trompe, deci alta sansa nu am decat fiv. Si mie mi-e frica sa nu raman fara foliculi pana reuseste fiv-ul asta.Stim clar ca procentul de reusita in lume este in jur de 30-40%, la mine avand in vedere varsta probabil nu e nici atat.
ionela73 spune:
Dumnezeu are ceva pentru fiecare, asa ca.... o sa fie bine si la tine. La mine daca acum am doar unul iti dai seama ca intr-un an doi gata... nu mai am nimic.... Asta e.....
cameline spune:
Ionela, hai sa-ti dau aripi. Eu la primul fiv am plecat cu 3 foliculi,am avut 2 ovocite si doar unul a fost de calitate,dar i-am pus pe amandoi. La fiv 2 am avut 5 foliculi din care au rezultat 4 ovocite, s-au fecundat 3 pe care i-am pus(aici am prins extrauterina).La fiv 3 am avut 3 foliculi din care au scos 2 ovocite care s-au fecundat si i-am pus.Asa ca nu inseamna, ca daca la primul fiv ai un folicul mai departe mergi in scadere.