FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 24
mhIulia spune:
Asa este. Probabil stie Dumnezeu de ce ne da fiecareia (fiecaruia) ceea ce ne da. Partea neplacuta este ca nu e chiar la indemana dpdv financiar...
cameline spune:
Da si asta e o problema, noi am facut un credit pt fiv-ul care a trecut si cel care va urma.Mai departe nu vreau sa ma gandesc acum.De aici inainte ma voi gandi doar la faptul ca fiv 4 va fi cel norocos, trebuie sa reusesc.
nouasnrs spune:
Buna seara fetelor va rog sa imi raspundeti si mie
Maine am inseminare si azi dimineata am facut un test de ovulatie pozitiv (cu linia de control mai slaba ca cea de test) si apoi am facut pergnylul iar acum ma dor tare ovarele si stiu ca ovulez acum. Nu stiu ce sa fac mai fac inseminare? Multumesc
mhIulia spune:
Noi ne-am propus ca daca nu vom reusi acum, vom mai incerca si a 3-a oara, si daca nici atunci nu va fi, ne oprim...
cameline spune:
Oana, parerea mea ca ar trebui inainte de inseminare vazut la eco daca foliculul e rupt.Daca s-a rupt azi nu stiu maine ce valoare mai are inseminarea.Teoretic pregnylul matureaza foliculul si il lasa sa se rupa la 36 ore de la administrare, dar daca s-a rupt inainte de Pregnyl?
cameline spune:
Cel mai bine e un eco inainte si hotaraste dr ce face.Eu la 2 inseminari am patit ca am ovulat noaptea dinainte, totusi am facut inseminarea, dar nimic.
cameline spune:
Fetelor care va pricepeti nu ne deschideti si noua, va rugam, un capitol nou. Multumim
ionela73 spune:
Cameline dar ati facut si analize pentru mutatii si trombofilie? am vazut ca se fac in cazurile de mai multe FIV, cu toate ca din ce am inteles daca e ceva dauneaza dupa ce ramai insarcinata, parca.... Noi daca nu ne iese asta renuntam cel putin pentru un an, ca nu mai avem cum sa facem credit. Si sincer, daca acum am un folicul peste un an.... cati o sa mai am??? nimic probabil, iar cu ovule donate mi se pare cam la fel cu a infia.
Dumnezeu sa fie alaturi de noi, si vom vedea pe parcurs.
Iulia iar nu cred ca te-am vazut.... tu???
O saptamana frumoasa tuturor.