FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 23
ionela73 spune:
La mine la fe, un folicul de 16mm pe stangul, se mai vedea ceva mici, deci nu mai cresc, endometru 7,3mm. Mi-a dat sa fac doar gonal sau menopur de 300 ui pe zi, si ne vedem marti. Asta e, mergem inainte cu ce avem.
Cine stie p;oate ne ajuta si pe noi cu un capitol nou????
Iulia ce ai facut azi?
Cameline tu ? incepi iar din ianuarie??
cameline spune:
Eu vreau saptamana viitoare sa o sun pe d-na dr.sa vad cand pot incepe.Dar inainte vreau sa stau cu ea de vorba sa studiem daca e vreo veriga slaba in tot acest proces sa o eliminam.Nu mai vreau esecuri, 6 mi-au ajuns( 3 inseminari + 3 fiv + 2 operatii), gata.
mhIulia spune:
Buna.
La mine au mai crescut putin; cam cu 1,5 - 2 mm.
Am trecut si eu de azi la doza unica (300 U) la pranz...
Cameline, unde ai facut IA-urile si FIV-urile ?
mhIulia spune:
Inteleg... si ce explicatii ti-au dat pentru 3 FIV nereusite ??? sunt problemele tale asa de mari ? Scuze daca sunt prea insistenta...
Imi pare rau pentru experientele tale... si pe mine ma ingrozeste gandul ca se poate sa nu reusim... la primul FIV am fost foarte optimista; acum insa, nu mai pot de frica...
cameline spune:
Povestea mea e la primul capitol al acestui topic.Probleme mari nu au fost doar ca pur si simplu nu se intampla.Am spus ca nu sunt pt ca acum dupa extrauterina prinsa la fiv 2 am ramas fara trompe,deci singura posibilitate este fiv.
cameline spune:
Probleme practice nu sunt nici acum, doar varsta (43 amandoi)cand si foliculii si endometrul nu merg inspre sarcina ci dimpotriva merg spre menopauza.Aici cred ca e problema.
mhIulia spune:
scuze ca nu am citit povestea ta... acum inteleg; totusi ai obtinut sarcina; asta e bine (cred eu). eu am facut o IA la care a fost extrauterina si am pierdut atunci ambele trompe...
Am inteles Cameline; nu avem decat sa speram... poate vrea Dumnezeu si cu noi...
cameline spune:
Eu asa simt ca voi reusi, ma streseaza varsta.Cu ajutorul lui Dumnezeu vom fi si noi mame, doar ca ni se cere multa rabdare si multe incercari. Daca asta e pretul il platim numai sa fie bine.