FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Asta e valoare de azi 93.3 pg/ml. Eu mai am monitorizare duminica, marti si joi. Sambata sau duminica va fi punctia. Sper sa-si mai revina. Teama mea e ca si sotul are oligoastenozoosppermie, asadar noi facem FIV + ICSi, sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

sigur creste,intro saptamana se schimba multe.sigur veti face cu icsi,la un ovocit si problema sotului nu risca ei sa-i lase de capul lor.

Mergi la inceput

Iulia scrie mai repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare. Nu te vezi in timp util. De abia astept sa vad ce ai facut tu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Am raspuns pe pagina anterioara...

Mergi la inceput

Mie mi-a micsorat doza de seara la 150

Mergi la inceput

Cea de dimineata a ramas la fel, 150

Mergi la inceput

eu am tot 225 si dimineata si seara, asta e, numai sa fie ceva, ca asta e acum problema mea, ca nu o sa aiba ce sa scoata de acolo. Cred ca te-am vazut, ai venit un pic mai tarziu, si stateai sb televizor, nu???
Poate ne vedem duminica si vorbim.

Mergi la inceput

Nu imi amintesc de televizor... Posibil.
Acum tu hotarasti daca sa continui sau nu; eu cred ca as continua.
Nici situatia mea nu e prea roz... Pe ovarul drept am un folicul de 12,5 si 2 de 5,5 iar pe stangul sunt mai uniformi, cam la 8,5 - 9 mm.

Mergi la inceput

Da, continuam, acum ce o vrea Dumnezeu, asta se va intampla. Poti sa-mi spui si mie ce varsta ai? E primul FIV la tine? Ce probleme aveti?
O sambata frumoasa,
Ionela

Mergi la inceput

Si eu si sotul avem 34 de ani (fiecare cate 34 :) )...
Am mai tacut o FIV anul trecut in nov la Gynatal tot in TM (dr Cezara Muresan). Am ajuns la FIV pentru ca am pierdut ambele trompe...

Mergi la inceput