FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 31
mhIulia spune:
Multumesc Lyly. O sa caut sa vad despre ce este vorba. Mi se pare convenabil sa poti incerca cateva luni. Depinde si cat sun sansele fata de un FIV cu stiulare unde se obtine un singur folicul. Poate ai citit, eu am avut 8 si din ei s-a obtinut un singur embrion; de asta sunt foarte necajita si ma gandesc ca daca am avut doar 1 dupa atata tratament, pot avea 1 cu costuri ai mici...
cameline spune:
Buna fetelor, acum am ajuns acasa si am citit mesajele voastre.Imi pare rau pt nereusita voastra, dar nu trebuie sa abandonati ideea. Mai studiati si alte variante, dar nu abandonati.Asta e fiv-ul, procentul de reusita e sub 50%.La multi ani cu copilasi!!!
dorianagolea spune:
Mh Iulia , zi-mi te rog cu dosar pt fiv gratuit ai incercat ? Nu stiu ... acum a fost primul fiv pt tine ? Si eu am facut in mai la Athena ... si am avut rezultat negativ... Voiam sa stiu daca ai facut ceva analize in plus sau daca ai de gand .
mhIulia spune:
Doriana, la mine acesta a fost al 2-lea FIV. Acum o sa ma documentez putin despre FIV astea pe ciclu natural. Poate o sa incerc si asa; daca nu reusim, spre vara o sa fac din nou cu stimulare.
Daca vrei, ne putem vedea sa discutam despre analize si investigatii candva, la o cafea.
Imi poti scrie pe m77_office@ymail.com
Toate cele bune tuturor, La Multi Ani ! Si la anul sa vina bebe !
:)
LE: eu am AMH 0,17 si nu mi se accepta dosarul, asta in ciuda faptului ca FSH este in jur de 5...
ionela73 spune:
Iulia ce mai faci?
Cameline ai inceput tratamentul? Ce mai e pe la spital? Cate fete o fi reusit?
Poate sa deschida cineva alt topic???????
mhIulia spune:
Salut.
Sunt bine (atat cat se poate in conditiile date). Sunt deja in z2 a cm. Acum incerc sa imi fac un plan pentru viitor. Am inceput sa ma intereseze despre procedura de FIV pe ciclu natural. Sa aflu cat sunt sansele la astfel de proceduri. Din cate am citit, pretul este undeva la 3-4 mii lei. Mi se pare convenabil daca intr-adevar ar fi ceva sanse.
Pe mine ma cam demoralizeaza ideea de a mai cheltui atatia bani fara nici un rezultat. Cum am mai zis, probabil ca la nereusita a contribuit si ghinionul nostru care nu se mai termina.
Mi-a placut cum am fost tratata la Athena, dar nu stiu cand o sa mai am putere sa iau decizia sa incerc din nou; totusi costurile sunt destul de mari.
Acum, asa a fost sa fie. Regret ca nu am avut inspiratia sa fi cerut eu ICSI sau ca cineva din echipa, atunci cand s-a constatat ca sunt doar 4 ovocite viabile, nu a considerat necesar. Oricum, asa e firea omului; oricum ar fi, tot nu suntem multumiti. Poate ca si daca s-ar fi facut ICSI, tot un embrion aveam daca asa a fost scris pentru mine; daca erau mai multi, la fel de bine se pute sa nu reuseasca.
Dureros este ca procedura e destul de costisitoare si nu iti poti permite sa faci la nesfarsit, cu atat mai mult in cazuri ca al nostru cand nici macar nu poti spera in o minune.
Asta a fost.
Eu va urez succes celor care urmati. Sunteti si am fost pe maini buna, probabil conteaza si vointa lui Dumnezeu.