FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Buna. Ofer Progesteron injectabil 25o, 3 fiole, si 7 Crinone gel, tot progesterone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Bravo Ionela!Cu toata increderea inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ce faci Ionela ? Cum iti este bine ?

Laura 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Laura am inceput injectiile, e bine acum mi le fac singura dar am pt inceput doar jumatate de fiola de Gonapeptyl , cand or fi celelalte vedem daca ma descurc. Cam slabut pe aici cu scrisul dar cand o sa am probleme sau nevoie de sfaturi pana in punctie.... care va fi in 17 sau 18 dec... o sa intru si pe la voi pe topic sa intreb.... Mersi pentru grija ta, oricum nu mai sunt asa panicata, am mai citit si vad ca nu sunt foarte multe fete de varsta mea, 39, sa fi reusit de prima data. Asa ca.... da-mi Doamne mie.....

Mergi la inceput

Ionela nu esti singura pe aici, te urmaresc.Eu scriu mai rar deoarece nu am nimic la subiect, fiind acum in pauza.Voi avea noutati bune sau rele dupa 5 decembrie cand merg la Sibiu.

Mergi la inceput

Multumesc Cameline de sustinere, nici eu acum nu am prea multe de spus, dar cand o sa fac celelalte injectii poate o sa mai am nevoie de ceva sfaturi. sa ne anunti ce faci la Sibiu. Mai stii ceva de reusitele din lotul asta???

Mergi la inceput

Ionela, cum merge tratamentul?Am auzit ca din 10-12 paciente din lotul trecut au avut beta pozitiv 3-4, nu stiu numarul din tot lotul.Deci cu noroc si incredere inainte.

Mergi la inceput

tratamentul deocamdata merge bine, duminica ma duc sa vad cum e la ecograf si-mi da tratamentul pentru stimulare. tu ai patit asa? Dupa menstruatie la doua zile am mai avut ceva scurgeri de sange.
Cam putine fete au reusit oricum optimismul meu e undeva la zero, acum ce vrea Dumnezeu. Sa-mi spui ce faci la Sibiu.
Mai e cineva in perioada asta???/

Mergi la inceput

Ionela, trebuie sa fi optimista, trebuie sa crezi in sansa ta.Eu luni merg la Sibiu, voi scrie cand ma intorc.La mine singura modificare de ciclu a fost ca a curs o idee mai mult, atat.Succes duminica.

Mergi la inceput

Azi am fost la ecograf, e totul bine, ca daca nu era imi spunea, nu???
M-au umplut de injectii, dimineata Gonal 225Ui la pranz jumatate de fiola Gonapeptyl si seara 3 de Menopur.
e greu sa dozezi Pen-ul de Gonal???

Mergi la inceput