FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Cameline, ce faci? Cum a fost la Sibiu?
Vad ca la Timisoara sunt singura acum pe forum, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhIulia spune:

Buna Ionela.
Nu esti singura in "tura" asta ... si eu am inceput tratamentul de stimulare din 5 dec...

Mergi la inceput

Ma bucur ca nu sunt singura. faci fertilizare acum in decembrie?
ar fi bine, sa am si eu cu cine mai vorbi despre simptome si aletele. Pana acum totul e in regula. Scrie repede inca 7 mesaje ca sa te vezi in timp real. Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Ciao fetele! La Sibiu a fost bine, dar nici ei nu vad altfel problema.M-am bucurat ca totusi m-au incurajat si mi-a spus sa mergem mai departe, ca asta e fiv-ul.Deci voi continua la Athena.Ionela cum te simti?Cand ai punctia?

Mergi la inceput

ma bucur pentruu tine Cameline, ca ti-au mai redat optimismul cei de la Sibiu. Eu am fost duminica, mi-a dat tratament pt stimulare, m-a surprins cat de mult m-a costat 2800 pe saptamana, fac 3 de menopur seara si 225 Gonal dimineata si la pranz jumatate de fiola de Gonapeptyl. M-am invatat le fac singura, sper ca si bine..... Vineri ma duc iar la ecograf si trebuie sa-mi dea alt tratament.....sper sa reactionez bine.
Punctia o am pe 17 sau 18 dec. si transfer pe 19 sau 20.
Tu ce o sa faci? te mai duci acum sa incepi? sau mai stai o perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Eu mai stau pana in ianuarie sa ma refac financiar, apoi o sun pe d-na dr sa vedem ce facem.Da tratamentul e scump, ce sa facem.

Mergi la inceput

Salutare din nou...
Eu fac doar Gonal F si Gonapeptyl; dimineata 150 Gonal F, pranz1/2 Gonapeptyl si seara 225 Gonal F.
Problema mea este ca stau cam prost cu rezerva ovariana (AMH 0,17); se vad destul de putini foliculi antrali.
Eu am mai facut un FIV la Gynatal (dr. Cezara Muresan) si atunci ovarul drept nu a raspuns la stimulare... daca o sa se intample si acum la fel, situatia nu e prea roz pentru mine.

Mergi la inceput

Eu nu am facut AMH-ul, dar am FSH mare, ultima data era 9,7 dar l-am avut si 15. Eu m-am speriat ca mi s-a parut mult trei de menopur. Dar am vazut ca s-a mai dat si in alte cazuri. Acum sa fie bine, asta conteaza. Eu vineri la 9 ma duc la ecograf. Tu cand vii? Poate ne intalnim.

Mergi la inceput

Tot vineri la 9 mi s-a spus...
Probabil o sa se adune toata lumea la 9 :)

Mergi la inceput

Poate ne vedem, eu o sa vin cu sotul ca vin de la Deva, o sa fiu imbracata cu blugi si sunt bruneta . Sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate pana la capat. Tu ai ceva simptome de la injectii, pe mine cam incepe sa ma doara pe la ovare, din cand in cand ma inteapa, de azi. Asta pentru ca ma vaitam zilele trecute la colegi ca eu nu simt nici o schimbare.. tu ce probleme ai? De unde esti?

Mergi la inceput