FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Curaj Ionela si incredere.Eu m-am programat pa 5 decembrie la Sibiu la dr.Ispasoiu sa mai vad o parere.Dupa aceasta consultatie voi hotari unde fac fiv 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

multumesc, sa ne tii la curent si tu. Pacat ca nu intra nimeni sa ne spuna daca a teusit in aceasta tura la Athena. Diana ma intreba de tine si zicea ca o sa incerce si ea o alta parere. Dar cred ca ati fost multe si totusi cred ca ar fi trebuit sa reuseasca cineva, nu???? Sper.....

Mergi la inceput

Ai vorbit cu Diana?Nici ea nu a reusit?
Maine voi incerca sa aflu cate au reusit.De una stiu sigur ca da.Ce mai face Diana?

Mergi la inceput

Diana bine, e cu munca, un pic dezamagita ca nu a reusit. Astept sa-mi spui daca afli ceva. Adica stii de cineva care a reusit??? Activeza PM si-ti dau adresa ei de e-mail.

Mergi la inceput

Cum sa-l activez?

Mergi la inceput

ai undeva in stanga mesaje private, de acolo. Eu am reusit jucandu-ma pe acolo

Mergi la inceput

cameline ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

cameline,diana imi pare atat de rau pentru voi,chiar nu ma asteptam la un rezultat negativ ...totusi ati avut acele simptome....
Ionela se pare ca ai ramas singurica in acest lot,dar sa stii ca noi iti suntem alaturi si te urmarim .
Ionela poti sa-mi spui cand ai punctia ?-deoarece vreau sa-mi fac programare la prof.si as dori sa stiu mai din timp in ce weekend vine.
Chiar ca-i pacat pentru ca nu scriu mai multe fete pe forum ,desi la clinica vezi tot timpul cupluri care asteapta...,sa stiti am avut fete in salon care nu aveau adresa de email ,iar restul nu pareau interesate sa povesteasca si altora, desi stiau de forum.....
Va pup dulce

Mergi la inceput

Daciana e am punctia in 17 sau 18 decembrie si trensferul pe 19 si 20 daca ppana atunci totul merge bine. Dar intreaba poate mai vine pana atunci. Da am ramas singura vad dar va tin la curent. Multa sanatate si tie si recuperare scurta.

Mergi la inceput

Azi am facut prima injectie singura, usor.... nici nu ma asteptam. Dar mai am pana in 17 decembrie...cameline ai mai aflat ceva? de reusite?

Mergi la inceput