FIV Athena Hospital Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 17
H.Mirela spune:
Cameline , eu am 5 Fiv nereusite si inca nu mi-a explicat de ce nu pot , acum dupa 5 incercari mi-a dat sa fac analizele astea :
Antitrombina III
Proteina C,
Proteina S
Mutatia factorului V Leiden
Mutatia protombinica II
Profil trombofilie ereditara I
Mutatia MTHFR {mutatii C677T ,A1298C
• fiihomocisteina
anticorpi nucleari
si eu as vrea sa fac si analiza cu sotul meu sa vedem daca suntem compatibili , nu stiu cum se numeste analiza asta . DAr trebuie facuta parerea mea .
daria76 spune:
Buna! Scuzati-mi intrarea brusca, dar am vazut ca discutati despre procentul de reusite la un spital sau altul.
Eu sunt o graviduta in saptamana 15 gratie dr. Ispasoiu de la Poliano Sibiu,FIV 2. Primul tot acolo, desi am reactionat f. bine la tratament- 7 embrioni ajungand in ziua a 5-a, totusi rezultat 0, nici macar nu au incercat sa se prinda. La insistentele mele mi-a recomandat sa merg la Fundeni, la dr. Uscatescu.
Mai intai mi-am facut profilul trombofilie ereditara 2 la Sinevo, care cuprinde toate acele analize (mutatii, proteine, mutatie V.....) si anticorpii antifosfolipici. Mi-a iesit MTFR C 6777 heterozigot pentru care am primit tratamentul dat de cei din Ungaria pentru pregatirea organismului> vit. E, aspenter, acid folic,femibion si magne b6.
Nu stiu daca aceasta a fost cauza sau schimbarea stimularii cu puregon in loc de gonal, desi reactionasem bine la FIV 1,dar la FIV 2 doar 6 embrioni au ajuns in ziua 5, am transferat 3 si s-a prins 1, de fapt o bb dupa eco de 14 sapt.
Doriana, eu sunt din acelasi oras cu tine, dar de urmarit sarcina merg in TM la dr. Todorut.
Daca doriti informatii despre FIV la Polisano Sibiu va stau la disozitie cu mare drag.
Bafta si sa va ajute Dumnezeu!
PS. De la ET merg in fiecare duminica la biserica unde ne-am cununat si care are hramul Sf. Maria si aprin o lumanare, ii multumesc lui DD pentru ceea ce mi-a dat si ma rog sa fie bine pana la sfarsit.
dorianagolea spune:
Da , Daria ... as vrea mai multe detalii... pt ca stiu o fata care a facut fiv cu mine in mai la Athena (era deja la al 2 lea tot la Athena ) si pot sa spun ca la a 2 a incercare nu i s-a facut nici o analiza in plus. Puteau sa ne spuna si noua celor care am avut rezultate negative... sa ne ducem sa ne faca o serie de analize contracost bineinteles ca nimic nu e gratis .., si atunci sa ne spunaca ce ar merge facut si ca ar doua incercare ar insemna.... dar nu...ei nu au avut nici o treaba decat un simplu " imi pare rau " .... si mie imi pare rau.... ca nu mi-au spus de la inceput ce implica un Fiv si am aflat totul pe pielea mea...
cameline spune:
Fetelor,asa cum ma asteptam de miercuri si azi beta e negativ.Deci urmeaza episodul Sibiu in 5 decembrie o prima intalnire.Nu ma las pana nu voi fi mamica.Acum mi-e greata de mor sigur de la atatia hormoni bagati.Va pup si nu va parasesc.Hai Ionela, mai ai 2 zile si incepi marea batalie.Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun.
Laura32 spune:
Succes maxim Cameline pt urmatorul Fiv , te admir pt curajul de care dai dovada . Felicitari !!!
Laura 5+
ionela73 spune:
Imi pare rau pentru tine Cameline, eu de maine ncep injectiile. sa fie intr-un ceas bun
ionela73 spune:
A fost bine, pe asta mi-a facut-o prietena mea, de maine o sa le fac singura. Acum nu mai sunt sigura de ce vreau sa fac..... atatea nereusite si discutii despre Athena ca deja imi este teama. Acum ce-o fi cu ajutorul lui Dumnezeu poate sparg eu gheata. cameline te-ai hotarat ce faci in continuare?