FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Ionela, trebuie sa avem curaj, sa credem in sansele noastre, sa credem in puiutii nostri ca se vor lipi de noi. Hai curaj,eu sunt alaturi de tine, cred in sansa ta.Acest procent e la toata lumea si totusi se reuseste.

Mergi la inceput

Eu ma gandesc la Celine Dion care a reusit a 6-a oara.Daca ea nu a avut bani sa mearga la cei mai buni, atunci cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Da, dar eu nu pre am auzit de reusite la spital Athena. Asteptam cu nerabdare rezultatul tau si al Dianei. Acum ce o vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Imi pare rau de nereusita te Cameline stiu ca orice ar spune oricine nu te ajuta cu nimic .
Am observat ca sunt fete care sunt si la al 3-lea , al 4-lea Fiv , acum nu am inteles bine daca tot la Athena sau in alta parte facut .
Parerea mea proprie si personala nu vreau sa supar pe nimeni , eu cand am decis la ce clinica merg am analizat in primul rand , rata de reusita
asta este cel mai important , decat sa dai banii pe 3, 4 Fiv -uri la o clinica .... mai bine vi in Bucuresti la o clinica buna cu reusite mari , mai faci un efort cu cazarea in cazul in care cineva chiar nu are pe nimeni care sta in Bucuresti si poate sansele sunt mai mari . Totul tine de embriolog in cea mai mare parte . Sa stiti ca eu pe toata durata tratamentului nu am fost decat de 3 ori la clinica , am mai fost o data la punctie si o data la embriotransfer . Daca am suparat pe cineva imi cer mii de scuze ...

Laura 5+

Mergi la inceput

Laura, tu la ce clinica ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Laura, eu normal stau in Bucuresti, deci nu ar fi fost o problema sa fac acolo. Pana acum nu am fost hotarata de ce vreau. la ultimul control la domnul profesor Giatras am fost hotarata sa fac FIV la Timisoara. O sa inc erc si poate D-zeu ma ajuta de prima data, daca nu vom incerca la anul in Bucuresti. Sunt putin demoralizata pentru ca eu v-am urmarit pe voi si am vazut ca ati reusit trei dintr-un foc, si speram sa aud si aici de rezultate bune. Au mai fost am citit din urma, dar cred totusi ca, conteaza foarte mult si problemele fiecaruia. Ce o vrea D-zeu, daca nu la anul la Bucuresti. Eu fac la Timisoara pentru ca eu si sotul suntem detasati pentru un an in Deva si am zis sa incercam aici.
Sa auzim de bine. Laura succes la ecograf, la cinci saptamani ar trebui sa se vada si sa se auda inimioara din cate imi amintesc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Eu am facut fiv la clinica Gynera din cartierul Dorobanti cu d-na DR. LAURA DRACEA .

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorianagolea spune:

Scuze ca nu v-am raspuns pana acum... dar si eu cred ca ar trebui schimbata clinica... din cauza sansei de nereusita ... daca ar fi sa adunam de la inceputul forum-ului rezultatele pozitive cu cele negative ne dam seama ca ei nu ne dau nici sansa de 30 % . Nu mai vorbim de altceva ,,, si atunci noi doar ramanem cu banii dati si ei... plus iluziile care ni le spulbera fiecare incercare ... Stiu si ca sunt sanse mici sa ramanem repede la un FIV dar totusi.....

Mergi la inceput

Eu voi mai face si maine un beta, dar stiu ca sansele sa fie bun sunt infime.Azi dimineata m-am programat la Polisano Sibiu, mai vreau o parere, cred ca dupa 3 esecuri am dreptul sa mai cer o parere.Poate ei imi dau mai multe sanse, sau nu, dar simt nevoia de inca o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Cameline , da tot la Szeget o sa merg , aici deja imi stie cum imi reactioneaza corpul si am incredere, chiar daca am nereusite , dar vad ca celalante fete au ramas , asa ca nu imi pierd speranta.

Mergi la inceput