FIV Athena Hospital Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Incepi lateral de buric la vreo 4-5 cm, dezinfectezi cu spirt, cu o mana prinzi de burta sa faci un pliu in care bagi acul inclinat la 45 grade.Urmatoarea o faci la vreo 2 cm mai jos si te duci asa in jurul buricului pana in partea cealalta.Apoi daca mai ai o iei de la capat intre primele intepaturi.Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorianagolea spune:

Fetelor, vad ca mai sunt putine care mai vorbesc despre Athena . Am facut si eu in mai la ei si pot sa va spun ca au avut un rezultat dezastruos ... nu vreau sa va sperii ... totul poate tine de Sus ... dar oricum .... inca mai pastrez legatura cu fetele care am facut atunci si cu toate astea nu mai indraznim sa mergem la ei... durerile le-am avut toate ce spuneti voi ... de sani, greturi, pofta de mancare si rezultatul a fost din pacate negativ. Daca am cu ce sa va ajut sa imi spuneti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Da, am citit povestea ta si a celor din mai, si imi pare rau ce s-a intamplat. Dumnezeu e mare si ne ajuta pe toti cand vrea el, asa ca iti doresc sa ai succes in continuare, daca vrei sa faci din nou, probabil in alta parte. Inteleg ca esti foarte dezamagita de cei de la Athena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorianagolea spune:

Sa nu credeti ca sunt dezamagita de ce mi s-a intamplat doar mie ( a fost foarte greu ), sunt dezamagita de ceea ce s-a intamplat in lotul acela .

Mergi la inceput

Doriana si eu am fost in lotul din mai, dar in afara de faptul ca eu am prins extrauterina, nu mai cunosc alte situatii.Daca stii mai multe povesteste-ne, te rog.

Mergi la inceput

Fetelor, nu mai am nici un simptom, au disparut toate.Se cam duce si optimismul.

Mergi la inceput

Aseara pe la ora 9 am primit rezultatul de la beta care e NEGATIV.Acum stau si ma gandesc cum sa fac rost de bani pt fiv 4.Ma doare sufletul, dar trebuie sa merg mai departe.

Mergi la inceput

Imi pare rau pentru tine, dar nu trebuia sa faci vineri beta? sau asa am inteles eu?
Poate a fost prea devreme?
Ti-au dat vreo explicatie de ce? sau i-ai anuntat? doamne da-mi putere , deja nu mai am curaj.

Mergi la inceput

Asa e vineri trebuia, dar ieri trebuia sa fie cel putin la neconcludent pt ca vineri sa fia pozitiv. Nu i-am anuntat, nu am intrerupt tratamentul, mai repet vineri. Ei ce explicatie sa-mi dea cand stim de la inceput ca sansa e de 30-40%.Asta e.Tu nu trebuie sa te descurajezi, fiecare organism reactioneaza altfel, chiar si acelasi organism de la o incercare la alta.Eu mai vreau sa incerc, dar e greu financiar.

Mergi la inceput

Nu te descuraja si repeta vineri. Eu nu mai am craj, si la mine sansele erau de 30% asa ca...

Mergi la inceput