Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)
Raspunsuri - Pagina 5

bebelu86 spune:
buna fetele
am intrat un pic sa va zic ca tati pleaca maine la Iasi la Cuvioasa. si dc vrea cineva sa o trec pe acatist sa imi dea un pm sau mail pe bebelu862yahoo.com
Doamne ajuta

pogonici1977 spune:
ioana, noi sambata ii facem ziua printesei noastre,.e in cadru restrans..sigur imi vor da lacrimile...ptr NU VOI UITA NICIODTA ACEASTA ZI, imi aduc aminte si acum fiecare clipa minut..cum a fost data de 15.10.2010, incepand cu ora 10.50 cand DD a trimis prin ingerul vestitor (o scumpa doamna care iubeste cu adevarat copii si ce ceea ce face< vestea ca sa nascut fetita noastra (ea sa nascut la 9.50)...deja imi dau lacrimile cand scriu acum...
nu exista cuvinte de fericire sa pot povesti prin ce am trecut in acea zi...si ca drept multumire lui DD, de ziua ei, merg sa o inchinam la sfanta fecioara Maria..si toti sfintii si sa o impartasim
histamin...draga noastra mamica, dar de ce fc atatea viroze stumful??? de unde le ia?? fiiiiiiiii tare..
eu ii multum lui DD CA INGERASUL MEU nu stie ces alea viroze....etc...

pinuta spune:
Salutareee si un brat de !
oanka80 felictari pentru sarcina! Sa ai o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos!
In alta ordine de idei iti respect parerea, chiar daca nu sunt deacord cu ea.Nu sunt de mult timp alaturi de voi, dar imi sunteti cele mai bune prietene, langa care m-am rugat si minunea s-a intamplat si pentru mine. V-am simtit alaturi in cele mai grele momente si nu vreau sa va pierd sau sa se inchida acest topic,chiar daca de cele mai multe ori suntem
si scriem despre lucruri prea lumesti cum spui tu.
Pogo cred ca ai niste emotiiiiiii!
Histamina sanatate micutului Sebastian!Cel mai greu e sa-ti vezi puiutul suferind si sa nu-i poti lua durerea.tuturor!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Simo_82 spune:
Buna seara,
Am citit mesajul tau postat pe forum, si am indraznit sa-ti scriu sa te rog sa ne treci si numele noastre la acatist: Simona Adela si Daniel.
Ne dorim cu disperare un copil, dar din pacate nu ajungem prea des la biserica. Sunt deja 3 ani de cand incercam..
Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca insutit pentru bunatatea de care dai dovada.
Multumim, si te imbratisam cu drag,
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 buna fetele am intrat un pic sa va zic ca tati pleaca maine la Iasi la Cuvioasa. si dc vrea cineva sa o trec pe acatist sa imi dea un pm sau mail pe bebelu862yahoo.com ![]() Doamne ajuta |

samira33 spune:
pinuta,va citesc mereu desi nu intervin in discutiile voastre.
dar acum vreau sa-ti spun ca bebele de la avatarul tau-Rares al tau banuiesc...este un bebe extrem de frumos,dulce si grasun.
sa va traiasca si sa va bucure mereu zambetul pe buze.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

criss_2081 spune:
Doamne ajuta dragele mele.
Eu sunt din randul fetelor din prima generatie la acest subiect, e adevarat ca s-a perindat foarte multa lume aici si evident ca ne-am mai abatut si noi uneori de la subiect, dar eu chiar si asa nu am putut sa ma indepartez de voi.
Oanka80, te inteleg perfect, uneori am simtit si eu ca as vrea sa fiu stearsa din lista, dar m-am luat cu altele si mi-a mai trecut "necajeala", oricum la cat de rar scriu, prezenta mea aici a trecut de cele mai multe ori insesizabila. Felicitari pentru pruncutul din burtica, sarcina usoara si multa sanatate!
Histamina, daca ai incredere in homeopate, poti sa incerci, in Bucuresti il aveti mai aproape pe Dr. Pavel Chirila, poate ajungi la el cu bebe. citeste si despre mierea de manuka, noi suntem multumiti de ea, poate vi se potriveste si voua. Multa sanatate si refacere rapida!
As vrea sa va rog din tot sufletul sa o pomeniti la rugaciune si pe prietena mea buna, care are o pruncuta mica de 2kg 500gr, fetita inca nu e botezata, dar i s-a descoperit o grava malformatie la inimioara, au consulatat-o medicii la Tg Mures si i-au recomandat sa plece in Germania sa faca interventia pt ca nu e de competenta lor si nici nu i-au dat prea mari sperante. Mamica e distrusa, nu am cuvinte sa pot sa descriu....
Pe mamica o cheama Oana, daca puteti sa o treceti si pe ea pe pomelnice "Oana cu pruncul"

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1318392000" target="_blank"> Sinaxarul de azi!
histamina putere iti doresc sa-l ingrijesti pe micut! si insanatosire grabnica!Sa nu m aveti parte de viroze!
pogonici f frumos momentul nasterii fetitei, si frumos va fi cand va implini un an.
La cat mai multi ani, sanatosi si fericiti!
Iti voi ura si pe 15.
Eu la 9:55 am nascut-o pe Ioana.
bebelu86 o sa-ti trimit si eu un PM.
Multumesc mult!
Sa-l ajute Dumnezeu sa ajunga cu bine la moastele Cuvioasei!
pinuta
In alta ordine de idei , chiar daca sunt : Justinei ii iese al doilea rand de masele.
Credeam ca ne-am linistit si ca pana la 2 ani, nu o s-o m chinuie.
Dar nu, ii iese o masea dreapta jos, se vede si se simte...si e ff maraita, nimic nu-i convine..iar noaptea se trezeste , uneori se linsiteste, alteori nu.
Cam atat.
O seara placuta!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

georgia_c spune:
imi pare rau sa recunosc ca si eu ma regasesc in postarea oankai80
,si imi pare si mai rau sa vad ca nu sunt singura
nu cred ca este chiar ok sa consideram ca este cineva deranjat de postarile de aici , doar ca vizulizarile topicului fata de numarul de postari este complet debalansat ..adica se vizualizeaza topicul (si eu fac aproape in fiecare zi chestia asta) dar nu se posteaza ..iar lucrul asta ar trebui sa ne dea de gandit ;a tine topicul pe prima pagina e ideal insa daca se poate on topic (toate am fost offtopic la un moment dat), insa daca nu este apropiat de spiritul titlului , cele/cei ce acceseaza pt prima data topicul s-ar putea sa fie tentati sa nu scrie (este ca o carte in care cuprinsul spune ceva , iar continutul altceva )
am citit si remarci despre faptul ca fetele care au ramas insarcinate nu scriu , nu dau detalii despre sarcina
fara a supara pe nimeni , credeti-ma ca mi se pare o forma de egoism sa ma apuc sa povestesc pe un topic pe care stiu ca sunt f multe aspirante , detalii despre sarcina;stiu ca v=ati bucurat pt mine , dar mai stiu ca unele vorbe pot rani ,si pot da stari de neincredere ,iar asta ultimul lucru pe care as vrea sa-l fac...sa ranasc pe cineva care trece prin ce am trecut si eu
am primit mesaje pe privat pt felicitari cand am ramas insarcinata , si asta m-a bucurat enorm semn ca inca se citeste topicul
si ca sa trecem la lucrurile care ne privesc am sa va postez un link cu o manastire care are nevoie de ajutorul nostru
http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13447
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

catod spune:
Georgia, multumim pentru link!!!
Inca o dovada ca exista oameni cu suflete mari printre noi
Numai bine.
Cami, de minune
Mihnea

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Iata www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1318478400" target="_blank"> Sinaxarul de azi!
Acesta sa fie motivul pt care nu se scrie asa des, faptul ca am fost offtopic?
Incerc sa fiu cat se poate de ontopic.
Va trimit si www.sinaxar.ro/13oct.mp3" target="_blank"> Sinaxarul audio.
georgia_c multumim pt link!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!