Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Doamne ajuta!

Sandaa, , te imbratisez cu drag si ma bucur ca ai reusit sa ajungi in locuri asa minunate, eu inca nu am ajuns la Prislop desi e pe lista dorintelor de suflet. ma rog sa-ti mangaie Maica Domnului sufletul deosebit cu un prunc

Ioannoula, felicitari pt fetita si ma bucur ca nu ne-ai uitat si ne-ai impartasit vestea asta frumoasa.

Monimo, ce frumos ne-ai vorbit despre rabdare si credinta. sarcina usoara in continuare si sa-ti fie de folos sfanta impartasanie

pinuta, ma bucur pt bunica ta ca si-a revenit, ce mare binecuvantare si bucurie sunt bunicii nostri,pe mine ma emotioneaza f tare cand se intalneste Irina cu bunicii mei, nu stiu, imbratisarea dintre generatii mi se pare ceva minunat.

pogonici si sa fiti o familie implinita.

eu cred ca cine are de impartasit lucruri frumoase si folositoare sufletului nu poate fii impiedicat sa faca acest lucru de catre alte postari pe care nu le considera on topic si care pot fi ignorate cu usurinta in caz ca sunt considerate neinteresante. pe de alta parte,de-a lungul timpului au fost postari offtopic dar care aveau scop crestinesc si prin care s-au ajutat oameni aflati in nevoie, cu o informatie, cu o rugaciune, cu un gand bun. si pana la urma, avand in vedere ca se leaga relatii frumoase de prietenie aici,unite fiind de ganduri frumoase catre Dumnezeu , care ne invata sa ne iubim intre noi, cred ca impartasirea bunelor si relelor din viata noastra,ca intre prieteni de suflet, nu poate sa fie decat un efect al rugaciunii noastre comune.

si referitor la cine nu a mai scris dupa ce a obtinut sarcina/ copilul,nu era vorba despre a scrie detalii despre sarcina (gen ecografii sau altceva) ci la a continua sa scrie la subiect, la a continua rugaciunea colectiva pt pruncul din burtica sau din brate.

Criss2081, . cum se mai simte Ioan Victor? era bolnavior cand ne-ai scris data trecuta. putere multa prietenei tale si sa-mi spui daca are nevoie de date de contact pt o firma care se ocupa cu aranjamente operatii in strainatate.

Cami_antonia si vvvv, sper ca sunteti bine, si voi si puiutii vostri.

va imbratisez cu drag pe toate si va doresc sa aveti parte de multa iubire care sa va incalzeasca sufletele, mai ales ca afara a venit frigul

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

o imbratisare mareeeeeeeeee de la noi pentru fiecare in parte!
mara anisia, multumim mult de urarile de bine
din pacate nu suntem prea bine
am sa revin cat pot de repede cu amanunte, cand zicem ca am scapat dam peste altceva!
dupa amiaza mergem din nou la medicul pediatru, sa speram ca nu ajungem la Bucuresti
va pupam pe toate si va dorim multa sanatate voua, copiilor vostri , familiilor voastre
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Criss,
dr Chirila era sa ma trimita si pe mine si pe o prietena pe lumea cealata.
atata superficialitate nu am vazut in viata mea!
nici macar nu s-a uitat la dignostiee.
la intoleranta la histamina mi-a dat tincturi cu alcool de 96 de grade, ceea ce inseamna cateva mii de unitati d ehistamina pe care mi le-a introdus in corp, fara ca eu sa o pot descompune si m-a trimis direct in reanimare.
pe pritena mea, lupus, deci boala autoimuna, i-a dat echinaceea si a trimis-o in spital , tot prin reanimare.
ca s anu mai spun de nesimtirea absoluta a preturilor pe care dl dr, cu multa piosenie , le practica.
reteta m-a costat de 4 ori mai mult decat la orice alta farmacie homeopata,ca musai tine sa le iei de la dansul!am platit 75% din salariul meu pe o luna de atunci.
incredibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burteacris spune:

Buna Ioana84. Ma numesc Cristina, si te rog din suflet sa ma treci si pe mine in listuta ta, ma gandesc ca poate imi porti noroc. Eu si sotul meu ne chinuim de 8 ani sa avem un sufletel, dar nu am reusit inca. Avem 2 fiv-uri nereusite si un atestat pentru adoptie, dar se pare ca trebuie sa ne rugam mai mult. Nu ni se leaga nimic, nici nu am ramas gravida si nici un sufletel de adoptat nu am gasit. Numele meu de botez este Jeni-Cristina si al sotului Constantin. Iti multumim din suflet si Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui burteacris

Buna Ioana84. Ma numesc Cristina, si te rog din suflet sa ma treci si pe mine in listuta ta, ma gandesc ca poate imi porti noroc. Eu si sotul meu ne chinuim de 8 ani sa avem un sufletel, dar nu am reusit inca. Avem 2 fiv-uri nereusite si un atestat pentru adoptie, dar se pare ca trebuie sa ne rugam mai mult. Nu ni se leaga nimic, nici nu am ramas gravida si nici un sufletel de adoptat nu am gasit. Numele meu de botez este Jeni-Cristina si al sotului Constantin. Iti multumim din suflet si Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Draga Cristina,te-am trecut in acatist.Nu deznadajdui, daca de la Dumnezeu este dat sa fiti parinti,o sa fiti la momentul potrivit.Dumnezeu sa va ajute si sa va scoata in cale un ingeras!

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!Duminica crestinam o fetita.Astazi am fost de i-am cumparat hainute si tot ce trebuie ptr botez.Am avut niste emotii,desi suntem la al 4 lea copil botezat;cand ii cumparat hainutele,simteam ca parca le-as cumpara ptr bebele meu,o senzatie de nedescris,minunata.O cheama Iustina,iar cand o tin in brate imi vine sa nu-i mai dau drumul si sa fug cu ea acasa la noi.
Doamne ajuta-ne noua sa fim si noi parinti!

PS . Maine este o zi mare ,o sarbatorim pe Cuvioasa Parascheva,ocrotitoarea Moldovei,sa ne rugam ei sa se indure de noi si sa ne ajute sa fim mai buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

seara buna tuturor

am intrat sa va zic ca au ajuns cubine toate pomelnicele primite.
Doamne ajuta sa fie bine pt toata lumea si Sf, Parascheva sa va ajute in tot ceea ce aveti nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce moment frumos sa botezi un bebelus, sa va traiasca finuta Ioana si sa va bucure toata viata, si voi ca parinti spirituali sa aveti grija de sufletul ei atata timp cat va fi pe acest pamant.....

;La multi ani tuturor care poarta numele sfintei Paraschiva...si noi am dorit sa ii punem numele la fetita tot numele sfintei (dar sotul a spus ca deja noi am fagaduit la cei 2 sfinti sa ii poarte numele copilul)

Mergi la inceput

Multumim Irina!Indradevar este un moment unic!
La multi ani tuturor fetelor care poarta numele Parascheva,fie ca Sfanta sa va ocroteasca ,sa va vegheze pasii si sa va lumineze viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Am intrat sa urez La Multi Ani! celor care poarta numele Sfintei Cuviase Paraschiva si, tuturor, Sfanta sa ne ocroteasca si sa mijloceasca pentru noi, multa credinta si pace si ce ne mai dorim si ne este de folos fiecareia!

Bebelu, multumim din suflet Am vrut si eu sa te rog sa ma treci si pe mine pe pomelnic, dar nu stiu cu ce m-am luat si nu am mai spus nimic, imi pare rau, dar asa-mi trebuie! Multa sanatate fetitei tale si familiei!

Ioana84, pentru listuta care ajunge in Grecia, vreau sa eu sa fiu trecuta, Ana-Livia, multumesc din tot sufletul si Bunul Dumnezeu sa rasplateasca! Sot nu am, dar as vrea sa te rog sa adaugi si numele Cantemir, este prietenul meu, sper ca Dumnezeu ne va da sanatate si ne va lumina mintea si inimile! Multumesc mult de tot inca o data!

Imi cer iertare ca nu pot scrie mai mult acum, va imbratisez pe toate, parerea mea vis-a-vis de discutiile de acum cateva zile se aseamana mult cu parerea exprimata de Mara

Sandaa

Sfanta Cuvioasa Parascheva sa ne ajute pe toate!

Mergi la inceput