Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1318219200" target="_blank">Sinaxarul de azi!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
pinuta spune:
V-a fost dor de mine?
Alina imi pare extrem de rau de mama ta!Oricum ea va veghea asupra voastra de acolo de sus!
Felicitarie gravidutelor!Sarcini usoare, la termen si cu bebici sanatosi!
Bunica mea s-a refacut in chip miraculos si speram s-o mai avem alaturi de noi macar putin.
Rares e baiat mare, are 4 dinti si un sfert, iar la al saselea a pocnit gingia. Merge pe langa patut, sta singur in picioare, dar cand isi da seama ca nu se sprijina se teme si se aseaza jos, mi-a smuls prizele din pereti, sinele de la draperiile din tavan, se urca pe scari la etaj,a dat iama prin dulapurile de bucatarie,mananca noaptea de rupe(pana la 800 ml lapte) iar ziua mancarica si doar la somnic putin lapte.In schimb e un vorbareeeeet ..si prin somn boscorodeste. Are un repertoriu destul de bogat. A avut si el mucisori, o alergie ce mai..de-ale copiilor.
Nu stiu cum sa-l dezvat sa nu-si mai scrasneasca dintii, ca el moare de ras si creierii mei zbarnaie.
Ne-am mutat la resedinta de iarna si aici am net asa ca o sa vorbim mai des
tuturor!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
oanka80 spune:
buna dimineata, fetelor!
de multe ori Il rugam pe Dumnezeu sa vina in mijlocul nostru, cand de fapt El este deja acolo si ne asteapta pe noi sa-I recunoastem si sa-I respectam prezenta. cersim sa ii auzim glasul, sa primim un semn cat de mic, desi El ne-a vorbit deja si glasul Lui continua sa ne bata la urechi si la inima. de prea multe ori, in rugaciunile noastre insistam ca Dumnezeu sa faca minuni cu noi, lucrari pe care El le-a facut deja, sau pe care nu le poate face din cauza necredintei noastre. cand ne rugam avem datoria si privilegiul sa asteptam ca Dumnezeu sa ne raspunda, uneori insa El spune Da, alteori spune Nu. de fiecare data insa, trebuie sa stim ce ne-a raspuns si sa nu continuam sa instistam prea mult.
va cer iertare ca ma intind cu un mesaj kilometric, dar pt cele ce inca spera, pt cele ce doresc sa ceara in continuare, doresc sa scriu la ce sentimente si stari sufletesti am ajuns dupa 6 ani de chin, asteptare, zbucium si in final eliberare.
ne-a smerit mult spovedania, ne-a intarit credinta ca Dumnezeu nu ne lasa, am plecat unde vedeam si auzeam ca ar ajuta. pt familia noastra ajutorul de Sus l-am simtit imediat dupa terminarea canonului cu o frunzulita de palmier de la Sf Sava, dupa intoarcerea de la mormantul parintelui Arsenie Boca, dupa ungerea fruntii cu ulei din candela Sf Nectarie si a sfintilor marturisitori de la Aiud si purtarea deasa a braului Maicii Domnului.
am hotarat sa fiu sincera, deschisa si smerita. am cerut de la Bunul Dumnezeu ss-mi dea iubire pentru toti oamenii, la fel. am inceput sa citesc mai putin dar sa citesc doar lucruri de calitate care imi pot îmbogati viata launtrica.
acum suntem binecuvantati cu un al doilea prunc in viata noastra, creste in pantecele meu sub ocrotirea Maicii Domnului si am nadejde ca va fi totul bine, desi imi fac milioane de griji, ma navalesc emotii, dar merg inainte.
stiu ca sunteti multe ce asteptati inca un semn, dar nadejdea sa nu lipseasca din viata voastra, credinta sa fie puternica.
as putea sa va scriu multe, dar intentia mea de a scrie acest mesaj a fost cu dorinta de fi stearsa din lista aspirantelor si din lista mamicilor. nu doresc sa fiu trecuta nici in lista gravidutelor, efectiv imi doresc sa fiu stearsa de tot din lista.
mereu va voi purta in inima pt ca m-ati pomenit, voi continua sa va pomenesc atunci cand pot, dar de multa vreme nu imi mai gasesc locul la acest topic, pe care nu il mai pot numi topic pt rugaciune comuna. poate se pune accent prea mult pe lucrurile lumesti, care poate nu intereseaza pe toata lumea si s-a neglijat partea spirituala a ceea ce a fost odata acest topic.
sa imi iertati cuvintele daca nu sunt la locul lor, dar e ceea ce simt si ceea ce m-a facut sa stau la mare distanta de acest loc.
va imbratisez virtual pe toate, toate imi sunteti dragi, cu cateva dintre voi am ajuns sa ma apropii mai mult prin intermediul mesajelor, a telefonului si stiu ca aceste prietenii sunt pt totdeauna caci am intalnit oameni speciali.
sanatate si sa nu va pierdeti credinta!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
Ioana84 spune:
buna fetelor. Azi merg sa ma inchin la Cuvioasa Parascheva,am emotii.am sa ma rog sa ne scoata Doamne Doamne in cale un bebe mic.
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
oanka ma bucur tare mult pt tine (voi) ca v-a ajutat Dumnezeu si ca asteptati al doilea copilas in viata voastra.
Sa se nasca sanatos(a) si cuminte!
Legat de acest topic, e adevarat ca am fost de multe ori offtopic, povestind de copilasii nostri, prin care cu ajutorul lui Dumnezeu si a rugaciunilor ii avem.
Daca nu mai scriem aceste mesaje offtopice, cred ca acest subiect s-ar inchide, la cat de rar se scrie.
Asa..
Iata www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1318305600" target="_blank">Sinaxarul de azi!
...si cateva cantari si pricesne .
Aceasta cantare o canta deseori mama mea.
Si inca ceva..in sfarsit am reusit sa fiu atenta/ sa ascult slujba la biserica.
Cu fetele e m greu: ba Ioana vrea sa faca pipi, ori dupa Justina tb sa "alerg" dupa ea. Dar , vor creste si va fi altfel.
Am mers Duminica la biserica unde am copilarit. Mi-a fost dor de slujba parintilor de-acolo si bineinteles de cor.
Duminica am cantat: Pe tine Te laudam. Foarte frumoasa cantare, deasemeni si celelalte.
O zi buna!
Blogul fetelor!
catod spune:
Tocmai am citit si recitit un mesaj special, scris de Oanka 80 din tot sufletul!!!
FF frumos, un brat de pentru tine, pentru aceste randuri pe care nu ai cum sa le uiti.
Doamne Ajuta in continuare!
Cami, de minune Mihnea
pogonici1977 spune:
observ cu parere de rau ca multe dintre voi sunt deranjate de unele mesaje (precum si ale mele) ca povestim numai de ingerasii nostri atat de iubiti de DD, dar fetelor asa cum spunea si Alina, daca noi cele catevA care mai scriem chiar si asa uneori sa pov numai despre copii, acest forum se va inchide...caci se scrie ffffffffffffff rar de catre unele dintre voi..sper ca nu va deranjat acest mesaj al meu, dar este un adevar
si pe langa asta, eu numai la aceasta rubrica mai scriu acum, in rest NU, si nu ptr nu se poate, ci ptr DOAR aici ma simt cel mai bine, intre voi cele care ati fost alaturi de mine, ati vazut cum DD a facut o MARE MINUNE pentru noi, am plans alaturi de voi, am fost fercita si vam pov si voua...si tot
iertare sami fie, dar eu voi continua sa scriu aici..chiar si despre puiul meu care mia fost randuit mie, tot prin rugaciunea voastra si minuni facute ingerii nostri scumpi si dragi
Ioana84 spune:
Tocmai m-am intors de la Iasi,am reusit dupa 1,5 ore sa ma inchin la Sfanta.M-am rugat sa ne ajute sa avem si noi un pruncusor si sa ne dea sanatate.Era foarte multi oameni,dar spre deosebire de ceilalti ani jandarmii sunt f bine organizati si totul decurge foarte repede,nu mai stai la rand la cozi care par ca nu se mai termina.Anul trecut am stat la rand 4 ore,iar acum doi ani 5 ore.
Dumnezeu sa va ajute pe toate,caci mare este puterea Lui.
Irina,cand e fericitul eveniment?
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana84 Tocmai m-am intors de la Iasi,am reusit dupa 1,5 ore sa ma inchin la Sfanta.M-am rugat sa ne ajute sa avem si noi un pruncusor si sa ne dea sanatate.Era foarte multi oameni,dar spre deosebire de ceilalti ani jandarmii sunt f bine organizati si totul decurge foarte repede,nu mai stai la rand la cozi care par ca nu se mai termina.Anul trecut am stat la rand 4 ore,iar acum doi ani 5 ore. Dumnezeu sa va ajute pe toate,caci mare este puterea Lui. Irina,cand e fericitul eveniment? |
Sa va ajute Cuvioasa Parascheva carora v-ati inchinat sa va daruiasca pruncul (ii) pe care ii doriti!
Probabil ai stat la coada pe 13 (anii trecuti), iar a doua zi o sarbatorim' pe Cuvioasa.
Am stat si eu la coada, acum cativa ani (inainte de a ma casatori) 12 h. De pe 13 seara (pe la 22) pana a doua zi la 10.
Oricum, de cativa ani n-au m fost cozi asa lungi..din ce-am auzit.
Lumea se inchina inainte de 14 Oct, si de aceia nu se mai aduna atat de multi.
Blogul fetelor!