Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)
Raspunsuri - Pagina 17
pinuta spune:
Histamina o sa ne rugam pentru strumful tau...of micutul prin cate trebuie sa mai treaca....
Noi nu avem vesti prea bune...am scapat de mucisori o saptamana si de luni am luat-o de la capat, stranuta,tuseste si ieri a vomat de 2 ori(probabil de la gatut), i-am dat vit.C, oscillococinum si isoprinosine, aspirat si pus ser fiziologic de cate ori se infunda nasucul si cate o picatura de Colargol...maine mergem la dr. ca azi n-am putut face programare.Macar nu face febra, dar e suuuper moftorici...de doua nopti nu doarme decat foarte putin si atunci doar in brate...sunt...Desi nici n-a inceput abia astept sa treaca iarna asta ca mi s-a urat in casa....
Am citit ceva pe alt topic si mi-a placut enorm:
"MAMA, TE ROG, NU MA AVORTA !
O femeie ingrijorata s-a dus la medicul ei si i-...a spus:
“Doctore, am o problema serioasa si am nevoie disperata de ajutorul dumneavoastra! Copilul meu nu are nici macar un an, iar eu sunt din nou insarcinata. Nu vreau sa am copii cu o varsta atat de apropiata.”
...
Medicul i-a spus : ”In regula, ce vreti sa fac?”
Ea a raspuns: “Vreau sa intrerupeti sarcina mea si ma bazez pe ajutorul dumneavoastra pentru aceasta.”
Medicul a stat pe ganduri cateva clipe, si apoi i-a raspuns femeii:
“Cred ca am o solutie mai buna la problema dumneavoastra. Si e mai putin periculoasa pentru sanatatea dumitale. Vedeti dumneavoastra, pentru a nu fi nevoita sa aveti grija de doi copii in acelasi timp, haideti sa il ucidem pe cel care-l tineti in brate. Asa va puteti si odihni o vreme inainte ca celalalt sa se nasca. Daca tot vom omori unul din ei, nu conteaza pe care. Nu exista nici un fel de risc pentru corpul dumneavoastra daca il alegeti pe cel din brate.”
Femeia .. oripilata…, a zis : “Nu, doctore, ce oribil ! E o crima sa omori un copil ! ”
“Sunt de acord,” zise medicul. “Dar pareati sa fiti de acord cu acest lucru, asa ca ma gandeam ca asta ar fi cea mai buna solutie.”
Medicul a zambit, stiind ca s-a facut inteles.
El a convins mama ca nu exista nici o diferenta intre a omori un copil care deja s-a nascut si unul care este inca in pantec.
Crima este aceeasi !
Iubirea inseamna ca ma sacrific pentru binele unei alte persoane.
Avortul inseamna ca sacrific o alta persoana pentru binele meu."
Suuuuuperb!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
histamina spune:
pinuta,cata dreptate ai!
cand ma gandesc ca a trebuit sa dau declaratie notariala ca und r sa vrea sa se uite la mine cand am fost insarcinata!si asta ca era conditionat de sefi!
dr meu m-a sustinut zi de zi,minut deminut.e impotriva avorturilor.
e f mandru de strumf.
of,cum sa ucizi asemnea minune!
am uitat ca prin farmec 7 luni d enemancare si nebaut apa.
Domane,ce timp binecuvantat!
daca cele care fac avort ar sti cum te ajuta Dumnezeu daca ingadui acel tamaduitor: faca-se voia Ta!
histamina spune:
7,260 kg, a pus 580 de gr in ultimele 2 sapt, adica exact cat a pus din februarie pana acum.multumesc lui Dumnezeu si prof Ulmeanu!Nu mai facem punctie in intestin!
simt ca plutesc.
georgia_c spune:
histamina , super veste
pinuta ,sanatate micutului tau
excelent, mi-a placut f mult postul tau
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Livsy spune:
Doamne ajuta!
Imi cer iertare pentru absenta si va trimit Sinaxarul pentru astazi. Sa fie de folos!
http://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/sfintii-mucenici-achepsima-iosif-aitala-122030.html
Ne pregatim sa il pomenim pe Sfantul Nectarie Taumaturgul, pe 9 noiembrie. Fetele care au posibilitatea pot merge sa se inchine Sfintelor Moaste la Manastirea Radu Voda din Bucuresti (zona Unirea) in zilele acelea sau chiar pe 9, ideal. Este foarte frumos si folositor. Mi-a povestit o prietena despre o alta prietena a ei, cum, insarcinata fiind, urma sa faca operatie cezariana pt ca bebelusul era asezat prost... S-a dus mamica resspectiva si a stat la coada sa se inchine la Sfantul Nectarie si in noaptea urmatoare a simtit o durere mare in pantec - pruncul s-a intors in pozitia buna si mamica a putut naste natural. Am auzit si alte istorisiri frumoase despre cum a ajutat Sfatul femei care si-au dorit sa nasca natural, chiar dupa cezariene - si cred ca si cineva de aici de la noi, de la Rugaciune este in aceasta situatie... Daca ne citeste o rog sa ne spun daca e asa si multumesc si imi cer iertare daca am fost nedelicata, poate. Dar am vrut sa va incurajez si sa nu ne lasam furati de grijile de zi cu zi. Bunul Dumnezeu si Sfintii Sai sa ne ajute!
Astazi ii pomenim pe Sfintii Mucenici Achepsima, Iosif si Aitala.
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
histamina ma bucur pt vestea buna!
Putere iti doresc si tie, si sa va reviniti complet!
Livsy multumim pt sinaxar!
Apropo de sinaxar, scriai intr-un mesaj anterior ca nu stii ce inseamna sinaxar.
Sinaxar inseamna descrierea vietii sfintilor.
In alta ordinde de idei, am reusit sa termin cartea : Ridicarea Casatoriei la rangul de Taina.
Multumim monimo!
Dumnezeu sa te rasplateasca!
Intr-adevar am gasit in aceasta carte multe raspunsuri la unele probleme.
Chiar merita citita!!!
Eu am citit-o in format electronic..dar cum o gasesc voi cumpara si voi face cadou tinerilor casatoriti si nu numai.
In aceasta carte descrie cum ca, dupa ce ne-am casatorit (iar cei care nu sunt sa nu m astepte si sa se cunune) sa nu ne ferim de a avea copii, inca din primul an, iar daca Dumnezeu ne-a ajutat si avem acel prunc in pantece, sa avem grija: atat mama (orice sentiment de suparare..etc) cat si tatal (sa nu fie betiv sau orice alta patima) deoarece ii transmitem copilului...si nu in ultimul rand: bolile si necazurile care vin asupra noastra sunt din pricina greselilor noastre.
Vindecarea este: de a ne spovedi, impartasi, sa tinem post, sa ne rugam si bineinteles sa nu m facem acele greseli si bine ne va fi.
Am facut un rezumat a acestei carti.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
histamina spune:
Alina, mai e ceva. nu vreau sa par fundamentalista,dar TV e cel mai mare dusman al casniciei.nu mai apuca sotii sa vb unul cu altul.
noi nu avem TV de aproape 10 ani.
strumf nici nu il baga in seama,daca ne ducem in vizita.poti creste strumf si fara TV.
plus ca vad acolo multe porcarii care le intineaza copilaria.sincer.
nu va suparati.
Ioanact spune:
histamina asa e!
Nu prea ai ce vedea la tv.
E adevarat ca fetele, m mult Ioana se uita la desene. (pe duck tv, am avut inainte baby tv, dar decat 3 luni), care sunt educative...dar mai da si pe alte posturi (Ioana stiind sa schimbe programele), gen muzica dar imediat ii schimbam postul.
Ne mai uitam la trinitas tv, iar Justinei ii place atat de mult, ca incepe si ea sa cante (daca la tv e vreo slujba).
Vara cel putin nici nu deschidem tv , ca stam m mult pe-afara.
..asa nici telefoanele mobile nu sunt bune (vezi: www.youtube.com/watch?v=BmDOtx0MISw" target="_blank">Ingerul digital 2) .
Eu am zis de cartea care am citit-o, si pe care am gasit-o folositoare.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
histamina spune:
asa e.
mai era o carte,Scrisori catre caterina, parca.
mi s-a parut superba.
am invatat f multe de acolo.
mi-am dat seama ca gesturile mici,fac mult mai mult decat credem.
sandaa spune:
Dragele mele am citit ce ati scris si nu ma pot abtine sa nu scriu si eu cateva randuri.
Cami am citit ce ai scris despre Alina si fratele tau si mi-e rusine ca eu ma plang de atatea ori fara motive reale cand atata lume sufera si rabda in tacere oricat de greu ar fi. Multa sanatate si putere va doresc atat tie cat si intregii tale familii. Bunul Dumnezeu sa va ajute.
Histamina ma bucur pentru copilul tau. Sincera admiratie pentru tine.
Theiuta ma bucur ca ne-ai scris. Multa sanatate si sper sa ne mai scrii ca sa ne povestesti de tine.
Monimo draga mea sarcina usoara multa bucurie si te asteptam sa ne scrii cand poti.
Georgia si tie sarcina usoara si ma bucur ca ai reinceput sa ne scrii.
Pinuta multumim pentru postare. Multa sanatate puiutului tau.
Ioanact multumim ca ne scrii des. Doamne ajuta.
MaraAnisia ce mai face micuta ta? Iti multumesc ca intrebi de mine aproape de fiecare data. Si eu sunt cu gandul la tine.
Livsy iubita nu te-am uitat desi te-am lasat la sfarsit. Multumesc pentru tot. Maicuta Domnului sa-ti lumineze viata si sa auzim numai vesti bune de la tine.
Va rog sa ma iertati ca scriu asa rar dar sunt cu gandul la voi. Va imbratisez pe toate si celor carora nu le-am scris. Vreau sa va spun ca eu am invatat multe de la voi sunteti un sprijin real pentru mine. Suntem aici ca o familie mare si eu ma simt foarte bine aici. Eu nu ma pricep sa spun cuvinte frumoase dar va multumesc ca existati si scrieti aici pe forum. Multe rugaciuni s-au spus aici si eu cred ca am inceput sa ma rog mai mult decat inainte de a aparea acest topic si pt asta ii multumesc de atatea ori in gand Cleopatrei pe care o asteptam sa mai scrie. M-am intins la vorba dar scriu ce simt.
Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa facem doar voia Lui.