Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)
Raspunsuri - Pagina 16
histamina spune:
Georgia,
voi pune azi un mesaj pe DC,aici unde un OM a decis sa ii daruiasca strumfului acest medicament,avand in vedere situatia mea financiara.
asa cum i-am spus si ei,e unul din oamenii care imi face sa pare justificabila incapatanarea mea de a trai si nu oricum,ci cu mare bucurie.
reteta brocoli strumf hiercaloric
2 bughetele de brocoli, un buchetel de conopida rupte in bucatele mici.un vas de jena tapetat cu un si pesmet, am pus brocoli si conopida acolo,2 catei de usturoi,am adaugat 100 ml de lapte si sare si putin ulei de masline.si am pus capac tot de jena.am lasat 30 de min, la foc mediu.
am scos usturoiul, apoi am blenduit toata compozitia,peste care am adaugat cascaval ras si 2 linguri de smanatana 24% de la Muller, nefermentata(e dulce,obtinuta din centrifugare).
yammmmy
leutzica spune:
Buna tuturor!
Trebuie sa va marturisesc faptul ca va urmaresc de ceva timp, insa, din diverse motive, nu m-am implicat activ. V-am gasit intr-un moment in care cautam o solutie pentru o hiperprolactinemie descoperita la niste analize, prin februarie. Asa am ajuns sa aflu despre Sfantul Nectarie si despre minunile pe care acesta le face pentru cei care se roaga cu credinta. In aceeasi zi am cautat pe internet date despre Manastirea Radu Voda, despre care, spre rusinea mea nu stiam nimic, si am aflat cu stupoare ca e chiar in inima Bucurestiului. Ca sa mai scurtez, am inceput sa merg singura sau cu sotul la Radu Voda, m-am rugat din tot sufletul meu Sfantului sa ma ajute sa trec peste prolactina aia mare si sa avem si noi un copil sanatos, am citit acatistul Sfantului 40 de zile si am crezut. Stiti, cred ca fiecare are un sfant care-l protejeaza, iar eu am simtit din primul moment in care am intrat in manastire ca acolo trebuia sa ajung. N-as putea sa explic altfel...
Rezultatul?.....Daca ai credinta si rabdare, toate lucrurile sunt asa cum ar trebui sa fie. Dupa jumatate de an de mahnire, suparare si cautat cauze pentru prolactina marita, dar cu ajutor de la Sfantul Nectarie si de la Sfintii Parinti Ioachim si Ana, tocmai cand ne asteptam mai putin, acum aproape 3 luni am aflat ca vom avea bebele asteptat.
Sper din suflet sa ma iertati ca m-am lungit atat, dar credeti-ma ca as avea muuulte de povestit. Important e sa nu va pierdeti credinta si, chiar daca urmati tratamente clasice, sa nu uitati si de suflet. Apropo de tratamente clasice, eu n-am ajuns sa iau tratamentul clasic pentru hiperprolactinemie pentru ca doctorii au hotarat sa-mi dea un ragaz de 6 luni "poate se intampla o minune". S-a intamplat in ultima luna din cele 6 . Singurul ajutor, pe langa rugaciuni, a fost Donavital, pe care l-am luat fix 2 luni.
Imi doresc ca tot ce v-am povestit sa va ajute macar un pic si, daca mai aveti vreo intrebare...va raspund cu cea mai mare bucurie.
Va pup,
Ana
7+
Theiuta spune:
Buna la toate fetele!
Intru mai rar...citesc din urma...ma bucur din suflet pentru fetele care, cu ajutorul Bunului Isus si Maicutei Sale Sfinte au reusit sa ramna insarcinate si au nascut copilasi minunati!
La rog pe cele care inca nu sunt insarcinate sa nu dispere...
Vreau sa fiu scurta si la obiect...este minunat ca impartasim clipele petrecute alaturi de comorile noastre daruite de Dumnezeu...in consecinta ma gindeam ca ar fi mai nimerit ca subiectul sa isi schimbe titulatura si sa se numeasca, de pilda "Minuni ale lui Dumnezeu venite in viata noastra prin puterea rugaciunii".
Eu, una citesc aproape in fiecare zi Acatistul Acoperamintului Maicii Domnului.Este minunat.De cind am inceput sa il citesc, depresia mea si manifestarile anxioase s-au diminuat muuuult.Sincer!
Din punct de vedere a ceea ce imi doresc eu de la acest subiect...sustinere, rugaciune pentru mine si pentru alte fete...imi pare rau, dar nu prea mai regasesc ceea ce am simtit mai pe la inceput.Asta e!
Salut toate prietenele virtuale...Lilig, Cami_antonia, Ioanact( ce mai face sufletul tau, cum te mai simti dupa plecarea mamei?)Georgia, Deeva, VVVV, Maranisia, Livsy......
Va pup si va doresc o zi buna!
Theiuta
Mami si Nicolas[baietel in clasa a II-a]
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
Ioanact spune:
leutzica felicitari! si sarcina usoara in continuare!
Multumim ca ne-ai povestit cum a venit bebele si la voi! Cu siguranta va ajuta si fetelor de-aici.
Theiuta multumescc de intrebare!
E greu, e f greu.. .
Incerc sa-mi revin, in speranta ca ingerul meu pazitor ii trasmite mamei gandurile mele, si ca ea ma vegheaza.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
histamina spune:
Curaj, Alina!
simt ca o iau razna pana maine.cred ca am tensiunea 20.mi-a revenit ciclul,desi se oprise abia ieri,dupa 14 zile.nu pot manca.am un mare pietroi in stomac,in gat,in inima.nu ma pot concentra sa lucrez,desi am o speta ultra urgenta.
de alea 200 de gr sau macar 100 de gr daca le-a psu inseamna ca asimileaza si de alea depinde sa nu ii mai faca punctia intestinala.
dar le-o fi pus??????????
georgia_c spune:
theiuta , ce ma bucur sa te "vad" ..ce mai faci tu ..cum mai esti ?
intamplare sau nu , azi am citit o chestie cum ca depresia/anxietatea este atenuata de rugaciune
histamina, ma bucur sa aud ca s-a rezolvat
leutzica..felicitari din tot sufletul , sarcina usoara pana la capat
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
cami_antonia spune:
theiuta ce bine imi pare ca te aud
sincer
tu erai f activa candva pe aici spre deosebire de altii care doar isi dau cu parerea si atat
recunosc ca nu este un subiect strict religios
ca nu e teologie pura
dar nu cred ca a fost asa vreodata
doar ca mereu am fost o mana de fete
care ne-am rugat
mai mult sau mai putin
care am trimis si trimitem listutele noastre la biserici si manastiri
dar care vorbim atat de problemele spirituale cat si despre cele de zi cu zi, prin natura faptului ca suntem ASPIRANTE, GRAVIDUTE SAU MAME
consider ca cine vrea sa discute mai intens
pe teme religioase puternic exemplificate si explicate se poate reorienta catre alte forumuri mult mai experimentate in acest gen de conversatie
unde se duc lupte in adevaratul sens al cuvantului intre material si spiritual sau pe diverse teme sau in mari contradictii
EU AM citit si acest tip de forumuri
dar nu ma regasesc in ele ci in acest tip de forum
pe mine chiar m-a ajutat si ma ajuta enorm
si de aceea sunt aici prezenta mereu
IAR PT TINE AM O MARE IMBRATISARE
SI TE ROG DIN TOT SUFLETUL MEU
GANDESTE-TE LA COPILUL TAU
LA FAMILIA TA
SI INCEARCA SA DEPASESTI DEPRESIA
CARE ITI POATE DEVENI DUSMAN DACA SE ACCENTUEAZA
AM PE CINEVA IN FAMILIE CU ACEASTA BOALA
si nu e usoara deloc
ori tu ai un sufletel mic
care depinde de tine
si pt care merita sa traiesti
si un Dumnezeu care te va indruma tot timpul cum e mai bine sa procedezi
numa tu sa vrei si sa crezi ca se va intampla asta
doamne ajuta draga mea!
sa mai treci pe la noi!
cami_antonia spune:
leutzica multumim ca ne-ai impartasit din incercarile prin care ai trecut
sa fii sanatoasa si tu ssi bebe
si sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii si apoi a lui bebe
noi toate de aici stim ca mari sunt minunile lui Dumnezeu
toate am obtinut greu sarcinile
si toate am trecut prin perioade dificile
cami_antonia spune:
monimo pai alina ia o indemnizatie de handicap
iti dai seama
si nu va mai munci never
ca nu cred ca va mai fi vreodata ca inainte
dar acea indemnizatie e undeva la 2 mil si ceva
adica mai nimic
adi sta cu ea acasa
mai ia si el ceva 4 mil
si cu astea se descurca
deci asta e
dar nu i-am auzit vaicarindu-se
decat daca sunt rau de tot
si nu au ce manca
da isi programeaza fiecare banut
si asta e
le lumineaza calea doamne-doamne
histamina spune:
of cami, ma tot gandesc cum sa va ajut.
adrian poate da meditatii?
exista firme care iti dau sa lucrezia casa.de facut plicuri de ex. sunt f serioase si se castiga bine.
am citit primul capitol de la infiintarea acelui topic.
da. m-am simtit ca in ASCOR la inceputuri cu ravna de inceput,apoi a intervenit rutina.
azi e ziua cea mare, aflam daca facem sau nu punctie intestinala.rugati-va, va rog, pt strumf.
Dumnezeu sa va ajute!