Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

revin si eu... voiam sa o salut pe Theiuta, multumesc ca nu m-ai uitat, m-am intrebat adesea daca ne mai citesti si ma bucur ca ne-ai scris

Personal, nu am dat dreptate mesajelor mai critice care au existat de curand pentru ca din punctul meu de vedere facem ce putem. Iar asta trebuie incurajat si indreptat, daca e cazul. In acelasi timp, cred ca un dus rece nu ne strica si chiar am sentimentul ca lucrurile s-au mai animat aici dupa ce l-am primit. Tuturor ne e dor de acea atmosfera de la inceput, dar lucrurile s-au schimbat, multe fete nu au mai avut pur si simplu timp sa ne scrie (eu consider o mare onoare vizitele sporadice ale Cleopatrei, ale Virginiei s.a.) si cred, cred sincer, ca fiecare ar trebui sa faca o analiza sincera a propriei persoane, daca tine la acest forum (la "Rugaciune"), sa ne intrebam fiecare pe noi insine cu ce contribuim aici. Si, daca putem, sa ne indreptam cu ajutorul Lui Dumnezeu, pe noi insine, fara a cere celorlalti, daca se poate, nimic. Ci doar de la noi insine.

Nu stiu daca se intelege, imi cer iertare, asta a fost comentariul promis, altul nu voi mai face pe tema asta.

Histamina, ma bucur pentru veste! ce coincidenta, exact cartea cu Caterina (Scrisori Caterinei - Sfaturi unei tinere casatorite, asa se numeste; scrisa de un american, Charlie W. Shedd, preot ortodox din cate inteleg. se gaseste pe la pangare si la librariile de specialitate, gen "Sofia") o citesc acum... am primit-o de muuult, am mai citit-o o data atunci si nu am inteles nimic din ea. Nu-i de mirare ca mi-am pierdut sotul... Acum parca-parca inteleg mai bine si mi se pare atat de greu sa iti indrepti sufletul astfel incat sa poti avea o relatie frumoasa cu cineva, in casatorie.

Sandaa, , si eu iti multumesc din suflet, te rog sa ai grija de tine si sa ne mai scrii, Bunul Dumnezeu sa iti ajute in toate!

Georgic, nu mai stiu ce am pe la tine - si nici ce ai tu pe la mine cu exactitate, dar ale tale le-as recunoaste, iar in perioada asta tocmai fac ordine in carti - deci iti spun. Dar nu stiu daca ai tu chef de intalniri...

Pinuta, minunata povestea, iti multumesc mult ca te-ai gandit sa ne-o impartasesti.

Monimo,

Ioanact, , esti o draguta ca de obicei!

Mai sunt fete noi, ale caror nick-uri n-am reusit inca sa le retin, le doresc bun venit si Bunul Dumnezeu a le auda rugaciunile!

Leutzica, multumiri pentru povestea ta frumoasa, Maica Domnului sa va ajute in continuare!

Cami, , multa sanatate Alinei si fratelui tau! Bunul Dumnezeu sa ii ajute!

* * *

Incep sa intrevad de departe acea liniste de care vorbeati uneori unele dintre voi, aceea in care ai incepe sa fii dispus sa renunti la voia proprie, gandindu-te ca exista sansa ca cineva sa stie, totusi, mai bine. Acel Cineva fiind Dumnezeu... Nu am ajuns inca la ea, dar am momente cand ma uit cu putin mai multa sinceritate la mine insami si inteleg, mi se pare ca inteleg ca trebuie sa ascultam de Voia lui Dumnezeu, nu zbatandu-ne si simtindu-ne mizerabil, ci cu pace, asa cum ar asculta un copil de parintii sai, nu pentru ca ii intelege ci pentru ca are incredere deplina in ei. Mi se pare ca incep sa inteleg cat de mici suntem si cat de mare e El, cat de bine ne cunoaste si cat de putin ne cunoastem noi insine... si incepe sa fie bine asa cum e, uitandu-ma cu putin mai mult curaj acolo unde eram terifiata sa privesc...
A propos de ce spuneai, Theiuta, eu m-am vindecat de nervozitate (eram intotdeauna pachet de nervi, fara motiv) citind, la inceputurile noastre mult-invocate, Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului, in fiecare seara, la ora 9, ora stabilita de catre fete pentru rugaciunea comuna. Atunci, in acea perioada, s-a intamplat cu mine o minune. Credinta mea era mica si asa e si acum, dar ceva s-a schimbat pentru totdeauna. De atunci, Dumnezeu patrunde treptat in viata mea, dupa slabele mele puteri si dupa marea Lui bunatate si intelepciune. Dar asta se poate numai prin rugaciune, cu perseverenta, zi de zi, si prin Sfintele Taine ale Bisericii noastre.

Iata, in felul acesta imi exprim si eu recunostinta pentru tot ce mi-a oferit acest topic si ma rog ca el sa mearga inainte si alte fete sa gaseasca aici ceeace am gasit si gasim si noi - pace si nadejde.

Dumnezeu sa ne ajute!

Mergi la inceput

Doamne ajuta!

Histamina
Pinuta
Leutzica
Imi cer iertare, am vazut ca la voi nu am pus pupicii si floricica in mesajul de mai sus si m-am gandit sa nu va suparati. Nu am fost atenta, dar nu am nimic cu voi

Mergi la inceput

Trimit Sinaxarul pentru astazi, sa fie de folos!

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie04.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Doamne ajuta!

Livsy ce frumos ai scris! Multumesc. Ai foarte mare dreptate. Mi-e dor de tine. Te pup.

Tuturor va doresc o zi frumoasa, liniste sufleteasca si un week-end cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Multumesc mult, Cami_antonia pentru cuvintele tale.Ma simt muuuult mai bine.

Salut fetele si le pup.

Theiuta

Mami si Nicolas[baietel in clasa a II-a]

"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna fetelor.....va rog ajutati-ma cu o rugaciune pentru copil nascut prematur..o colega de a mea a nascut ieri o fetita....eu nu stiu multe despre asta..va rog ajutati-ma cu o rugaciune

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Rugaciune pentru copilul nou-nascut

Doamne Iisuse Hristoase, Care ne-ai daruit acest copil, randuieste precum stii intrarea lui in randul celor drept-credinciosi care au fost luminati prin Sfantul Botez. Doamne, daruieste-i sa na tate si putere acestui prunc, Tu, Care ai fost crescut cu grija de catre Preasfanta Fecioara. Doamne, sa nu vina peste noi mania Ta si sa nu ingadui ca acest copil sa moara nebotezat. Sa nu sufere acest copil din cauza pacatelor noastre, ci sa vada mila Ta si dragostea Ta de oameni. Ocroteste-l, Doamne, si daruieste-i nasterea cea de Sus prin Sfantul Botez, ca sa devina fiu al Bisericii Tale. Tie ne rugam, Stapane, trimite peste el lumina binecuvantarii ceresti, ca Tu esti Cel ce asculti rugaciunile noastre si Tie Iti multumim si Te slavim in vecii vecilor. Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetele care sunteti on-line, spuneti o rugaciune pentru Stefan, ne ducem din nou la spital. va dau detalii la intorcere.
Doamne AJuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Livsy!
Lili_g ma voi ruga pentru Stefan!
eumada si pe micuta prematura o s-o pomenesc in rugaciune!

Noi am trecut de la extaz la agonie! Dupa ce ieri am fost la dr. si ne-a spus ca e totul bine, doar o rinofaringita usoara, asta noapte a inceput sa tuseasca sec, pana aproape de voma...toata ziua a fost asa si sufla ca un gansac.....am inceput sa-i fac aerosoli si expectorant ca ma tem de o bronseolita si cum este weekend nu mai pot vorbi cu dr. Ce sa fac?...pe plan local sunt killer-i ,la bronseolita din ianuarie( ultima data cand am fost la noi in oras)mi-au bombardat bebelusul( atunci avea o luna jumate) cu 4 antibiotice cand de fapt nu avea nevoie de nici unul. El e vesel si se joaca, dar il chinuie grozav tusea.
Ieri am reusit si l-am inchinat la moastele Sf. Nectarie de la Iasi. Ne propusesem sa-l ducem pe 9, dar avand in vedere starea lui am renuntat.
tuturor!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor,va multumesc..micuta a mancat in seara asta trei mililitri de laptic de mami.....de maine o baga pe antibiotic....a inghitit lichid....se pare ca rugaciunile noastre au inceput sa fie ascultate.Asa pacatoasa cum sunt eu,o sa ma rog pentru micuta...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput