Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Yaia, cel mai mult conteaza ca Tudor creste intr-o familie care il iubeste, nu neaparat tara in care locuieste.Fiecare tara are avantajele si dezavantajele ei.

Mandarinutza, eu consider ca acasa e acolo unde e familia ta si acum familia mea e aici. comentariul cu tara era un raspuns la urarea Erinei si oarecum si o reflectie la mesajul Piciulikai, pentru ca evident ne intrebam daca am luat decizia corecta in a-i oferi acest 'acasa' si daca nu cumva nu era mai bun un alt 'acasa', cu mai multe avantaje. e in natura umana sa cautam intotdeauna mai mult, altfel nu am progresa.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, ce frumos ai scris despre Tudor, m-au emotionat cuvintele tale despre intrebarile pe care ti le pui cu privire la viitorul lui . Sa stii ca si in domeniul gastronomic se poate obtine o cariera extraordinara, daca ai cu adevarat talent si un suflet de artist ( asa ca sa iei in ras eventuala lui inclinatie in acest sens ).
Tare ma bucur ca a ajuns felicitarea, mi-a fost teama sa nu uit sa pun la timp, cu toata agitatia cu petrecerea. Inca nu m-am ramolit de tot . De-abia astept sa vad pozele
Sa porti mereu cu aceeasi placere pantofii rosii ! Si sa nu te simti nici o clipa vinovata ca sunt 'cam scumpisori', meritam si noi din cand in cand sa ne rasfatam
Aveti adapost antiaerian ? Wow !

Luy, din partea mea poate sa se faca si tamplar, daca va face meseria cu placere si va fi fericit! Doar ca ma roade curiozitatea, atata tot!
Cu pantofii,a i dreptate, cu conditia ca acel 'din cand in cand' sa nu se intample in fiecare zi. Dar nu e cazul la mine, asa ca nu ma simt vinovata deloc!
Avem chiar aici la noi in complex, de fapt chiar in cladirea vecina. Aici fiecare cladire are adapost, sunt si unele imense unde acum sunt amenajate parcari subterane, piscine, patinoare. Aici sunt usor de construit ca doar gauresc granitul si cum ei au avut mai mereu probleme cu rusii...nu sunt nici in NATO tot de frica rusilor...

Mergi la inceput

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si revenire rapida! Sper ca pe noi sa ne ocoleasca in continuare, ca ma tot avut de furca asta primavara cu bolile...

Felicitari pentru 'bipezebie', Filip!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare
Chiar dacascriu rarut asta nu inseamna ca nu va citesc, urez sanatate multa bolnaviorilor si insanatosire grabnica...
Deasemenea urez"" La multi ani"" iubirilor noastre si in special sufletului meu Teodora Victoria, sa fie sanatoasa, iubita, fericita si norocoasa.....La multi ani inca o data iubirea mea
Despre noi, am avut un an tumultos dar acum suntem linistite, singure langa parintii mei; in final suntem in divort ....poveste lunga si dureroasa, inca incerc sa trec peste ce a fost dar ma bucur enorm ca Teu este bine si a trecut mai usor peste tot. Ea este la gradinita cu program prelungit unde merge cu placere, de multe ori ma rog de ea sa mergem acasa, si de multe ori plecam ultimele de acolo....sunt fericita ca s-a adaptat repede la gradi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Vreau sa o felicit pe Annisia de carucior si sa-i urez sarcina usoara........sa le felicit pe noile mamici si pe viitoarele mamici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Irina ce mult mi-a placut cum ai scris! Bineinteles ca Tudor e special pentru ca e copilul tau.
Si eu ma trezesc uneori gindindu-ma ce vor fi cind vor creste. Deocamdat Davis are inclinatii artistice, cintat, dansat dar nu m-ar deranja s afie vreun arhitect ceva.

Ce zicea, cu Finlanda era ca acolo au o atitudine mult mai relaxata, pumn mai mult accent pe joaca, nu le este frica sa se murdareasca etc.

Sa porti cu mare drag achizitiile, mi le imaginez comode si de un rosu mai inchis. M-am regasit in ce ai spus cu lucrurile. Cele mai dragi sunt vechi dar de buna calitate. Daria are mai multe rochii decit mine iar eu prefer citeva perechi bune de Ecco decit o suta perechi de pantofi. Nu am nici presiunea de a merge la job pentru ca atunci oh da, ma imbracam in fiecare zi cu altceva.

Luiza sanatate multa fetitelor.

Mandarinuta felicitari pentru Filip biped, de acum sa te tii!!!

Claudia ma bucur ca ai scris. Sa se rezolve totul cu bine si sa gasesti linistea. Felcitari pentru Teodora ca indrageste gradinita. Inafara de imbolnaviri e un loc magic pentru ei, copiii au nevoie de stimuli permanenti. Acasa intre treburi, job si poate al doilea copil nu reusim mereu sa ii oferim.

Roxana, multumesc pentru recomandarea cu Strumfii. Nu am mers duminica asta la film cu Daria. Mie mi-a placut sitemul VIP din Afi sper ca Grand-ul sa nu fie mai prejos. La Grand as vrea sa vad Loverboy.

Copiii sunt bine, cam speriati cu totii de vremea asta rece. Nu il pot obisnui pe David sa tina sosetele in picioare iar Dria tot cere rochite... in rest cu grainita, am vazut ca azi nu avea bifat la cooperant. Bineinteles ca datorita sechelelor din cresterea mea ma pregateam sa o cert dar m-am oprit la timp. Vineri am sedinta 1to1, abia astept sa vad ce imi spune miss. Sper sa nu uit ca are 4 ani si ca jocul e cel mai important la virsta asta.

Oricum am primit programa pe trimestrul acesta si e wowww, o sa scanez sa vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna seara,
Yaia, nu am stiut ca a fost ziua lui Tudor, dar, tin neaparat, sa ii urez "La multi ani" si o viata frumoasa. Tare frumos ai vorbit si despre Tudor si despre pantofii rosii. Te-am simtit un pic melancolica, meditand. Va doresc numai bine!
Lui Tudor i-a iesit si cel de al treilea exudat bine, deci unul pozitiv si doua negative. Bucuroasa, ma pregateam sa il duc azi la gradi ca a chiulit cam mult si imi pare rau ca au o educatoare noua care chiar isi da silinta. Si, ieri, s-a imbolnavit. Nu prea stiu de unde si cand...dar ii curge nasul si l-a durut rau gatul. Nu am dormit deloc toata noaptea ca se vaicarea. Ma gandesc: poate fi o reactie a vaccinului de 4 ani? Pare , totusi, o raceala in toata regula.
Si ma mandresc si eu cu o chestie: la vaccin Tudor nu a plans DELOC! a tremurat un pic, dar n-a zis nimic si, apoi, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, s-a ridicat si a plecat.
Luy - cand gasim timp, sa ne vedem sa iau si eu afisele si felicitarea.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Iulius, Teodora, Andrei si Iris sa fiti sanatosi si norocosi!

Isabeluta

Felicitari mergaretului Filip!

Multa sanatate Irinei de Luy!

Yaia pentru asa graire frumoasa.

La plantatie cu mine. O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mandarinutza, felicitari lui Filip ! De-acum incepe adevarata distractie . Recunosc ca nu am observat cand ne-am intalnim ca inca nu mergea singurel. Stiind ca e mai mare decat Irina, aveam impresia ca deja e biped
M-a distrat apelativul, si eu o mai alint 'Irinache'

Claudia, ma bucur ca ai mai scris si ca ne-ai dat vesti bune. Sa fiti linistite alaturi de bunici, sa te bucuri de comoara ta si sa redescoperi in fiecare zi ca viata e frumoasa !
E grozav ca Teodora s-a adaptat usor cu gradinita

Urmy, imi pare rau ca ati dat-o din una intr-alta . Multa sanatate ! Cand vrei si poti, da-mi un semn si vedem cum facem sa ne intalnim.

Noi am trecut cum-necum si de noaptea asta, la ora 0 Iri avea 39.3 desi e sub antitermice, am sunat la Medicover la linia de urgente sa-i intreb cat Novocalmin pot sa-i pun, nu eram sigura. De dimineata nu mai avea febra, dar ma astept ca dupa-amiaza s-o luam de la capat. Avand in vedere ca nu are absolut nimic in rest, suspectez o roseola, maine-poimaine ar trebui sa apara eruptia si sa scapam de febra. Am cautat aseara pe net si am gasit ca perioada de incubatie este de 5-10 zile, deci e posibil sa fi luat de la party ( avand in vedere ca nu a mai intrat in contact cu alti copii in afara de Maria ). Sa vedem ce se va intampla mai departe, sper sa scapam cat mai repede si usor.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Michael de mami Piciulika!
La multi ani Tudor Cristian de mami Yaia!
La multi ani Mihai de mami Raluca!
La multi ani Alexandru de mami Adhnana!
La multi ani Paula Maria de mami navicula!
La multi ani Iulius Teodor de mami Alinus_25!
La multi ani Teodora Victoria de mami Claudia1178!
La multi ani Andrei de mami aandreea27!
La multi ani Iris Maria de mami Ripley!
La multi ani Stefania de mami Andrruzza!
La multi ani Amalia Maria de mami danyelle005!

Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si frumosi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput