Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Vlad !

Felicitari, Anca, pentru baietelul tau minunat ! Sa fie sanatos, norocos, inconjurat de iubire si sa ajunga OM MARE !

La multi ani fericiti, papanash !

Sa fii sanatoasa, iubita, apreciata si implinita alaturi de baietii tai ! Te imbratisez cu drag si-ti doresc o zi minunata !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Erina, nici mie nu-mi ajunge timpul. Ma gandesc ca la anul va fi si mai rau, dupa ce incep serviciul
Ai reusit sa organizezi albumele foto ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Papanash! [

Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Eu cel putin nu am timp mai de nimic, incerc sa ma organizez, ma tine cateva zile, pe urma iarasi intru in stare de oboseala, si nu mai am chef de nimic. Acum mi se pare ca e mai greu, decat cum a fost candva, de cand erau copii mai mici, aveam mai mult timp la dispozitie, copii nu aveau atatea "optionale", atatea activitati.
Oricum, eu recunosc pentru mine, ca de multe ori ma obosesc singura, ca parca atunci cand ma organizez bine, si fac totul la timp, sunt relaxata, si am impresia ca mai am si timp si pentru alte activitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani mami papanash!

La multi ani Vlad de Ancasilv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina, si la noi e cam la fel, noroc ca e A la gradi dimineata, si mai ies cu F in oras sau in alt parc unde ma mai intalnesc cu cate o prietena. Azi i-am luat pe amandoi cu mine, ne-am intalnit cu o prietena in parcul circului.Dar weekdays decurg cam asa: sculat dimineata A, pregatit A pentru gradi(fie o duce tati fie eu), dupa aceea mic dejun F ,ceva ordine si curatenie in casa si daca apuc fac mancarica (daca F e nerabdator da iasa afara, fac mancarica dupa-amiaza cand dorim amandoi copiii), sta in parc cam de la9.30-10 pana pe la 12-12.30, venim acsa, mananc eu si cu F si fugim la A la gradi sa o luam la 13, mai stam si acolo in pac 1 ora si pe la2, 2.15 ajungem acasa, unde se culca amandoi cam 2-3 ore. In aceste 2-3 ore incerc si eu sa mai citesc noutatile pe forum, o revista/cateva pagini, sa calc, fac mancare, spal rufe, ordine iar, etc. Cand se scoala, tup in parc si ne intorcem pe la 7.30.

Vroiam sa va recomand urmatorul site pt fructe uscate:http://www.driedfruits.ro/index.php?route=product/category&path=43, eu am comnadat cu o prietena si inca cateva fete.Preturile sunt f bune, si au multe sortimente de fructe uscate, asa am descoperit merisoarele - f bun antioxidant, care sunt excelente si ii dau Antoniei sa manance ca desert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Sara de Alinamuller
Tudor Paraschiv de melaniatud
Vlad Constantin de ancasilv!

sa aveti vieti minunate, sa va bucurati din plin de ele!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

'Neatza, poftiti la cafea !

Miercuri si joi am dus-o pe Maria la gradi, chiar daca aud ca nu are nasul perfect curat, nu iese nimic daca o pun sa-l sufle. Insa ceva-ceva este pe acolo, azi noapte am auzit-o tusind de mai multe ori.
Oricum, azi iar s-a invartit de o zi de chiul, aseara a dat-o in diaree . Asa ca azi bagam regim, sa ii dreg stomacul. Diseara mergem si la dr, facusem de vreo 2 zile programare la una dintre dr care le vad pe fete mai des, pt ca nu stiam cum o sa evolueze starea ei si vazusem ca sambata nu era nici un loc liber ( la noi de multe ori problemele de sanatate se agraveaza la sfarsitul saptamanii ).
Cam asa ne distram ...

In seara aceasta, daca vreti sa va relaxati, pe Pro TV este de la ora 20.30 'Soacra mea e o scorpie' cu Jane Fonda si Jennifer Lopez. Mie mi-a placut f.mult, l-am vazut la cinema demult si l-am mai revazut la tv de vreo 2 ori.

bernix, spune-ne cum a fost la balet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Multumim de cafea Luy Salutare tuturor
Profitati de ziua de azi va fi ultima zi superba cu 30grade

Cristhtina ce frumos vorbesti de familia ta; parca ii vad pe ai mei; chiar si seamana; si la noi Isabelle e mai linistita si seamana cu Albert si Miruna este mai geloasa si egoista

Erinacam la fel este si la noi; atatea mi-am propus sa fac cand voi ramane acasa si nu am reusit decat foarte putine trece timpul atat de repede; acum e dimineata acum e seara si tot asa; mereu intreb daca nu are nimeni timp de vanzare ca mie nu-mi mai ajunge

Weekend placut tuturor

MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
Isabelle Clarice
10.08.2011
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luiza multa sanatate Mariei. Poate se regleaza la burtica doar din regim. O fi de la secretiile din nas.

Mirela ce ma bucur ca ai scris. Ti-am admirat copiii la petrecere. Albert foarte chipes si Miruna de-a dreptul superba. Ma bucur sa aflu si numele bebelusei Isabelle Clarice-am vazut pozele voastre.

Mandarinuta excelent site-ul si are preturi f bune.

Ema, felicitari pentru finuta. La multi ani Tudor de Melania!

So...despre timp, azi am reusit sa fac cumparaturi, iar total bulversata de preturi, o sacosa din Carrefour a costat cit ar fi costat o pereche de pantofi Primigi pentru David, tocmai ii vazusem inainte, redusi... Oh my!!!In rest ceva administrative, un film si joaca cu copiii.

Mergi la inceput