Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 20
mandarinutza spune:
Mamicile din Bucuresti, va anunt ca s-a descis un parc de distractii in bd Timisoara: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/terra_park-disneyland-bucuresti-inaugurare-parc_de_distractii_0_572342777.html
Noi am fost azi la ziua unui baietel de la Antonia din grupa, apoi am fost in parc, am prins cateva ore de soare.Maine mergem la un restaurant sa o aniversam pe matusa mea. Un week-end excelent va uram!
mandarinutza spune:
Tot pentru mamicile din Bucuresti, daca va intereseaza, la Muzeul taranului Roman este un targ in acest weekend: Tārgul de toamn#259; cu dichis
De pe site-ul muzeului:
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/targul-de-toamna-cu-dichis-ro.html
Roxana_G spune:
Multumim de info Mandarinutza. Eu nu prea apuc sa fac mai nimic, incerc sa ma ocup de scolarita ca m-a cam suparat. Azi am bagat lectii la greu. Aveam de pregatit si decoratiuni de halloween si am muncit la greu in seara asta. Apropos, iata un www.allcrafts.net/halloween.htm#HalloweenCrafts" target="_blank"> site interesant .
La multi ani, Kriss! Sa fii sanatoasa si fericita!
Vale, te imbratisez cu drag, esti tare puternica. Ma gandesc la voi si sper din suflet sa nu fie ce e mai rau.
Sa aveti o duminica frumoasa!
PS Poate am fost cam indulgenta cu situatia de la scoala...
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Noroc ca are numele scurt si nu e prea greu. Cu coloratul si pictatul insa...cred ca sunt necesare, chiar daca nu ii plac. A fost o discutie interesanta cu mamicile de scolari clasa I in care multe dintre noi am protestat in legatura cu utilitatea repetarii bastonaselor, cand in alte tari se merge direct pe scrisul literelor. Am primit multe explicatii si am inteles ca rolul lor este de a exersa indemanarea, ceea ce se realizeaza si prin exercitiile de scris de la gradi si prin colorat, fiecare din aceste activitati ajutand mai tarziu la scrisul efectiv. Poate din aceasta perspectiva se lucreaza si la voi, nu neaparat in dorinta de a-i invata sa scrie, ci sa capete indemanare cu creionul in mana. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Tudor deja isi scrie numele de mult timp si stie si alte litere, dar eu nu pot pricepe graba asta! Pai nu are tot timpul din lume sa tot scrie dupa 6 ani, cand clar ii obliga pe toti? Si oare nu s-au facut studii inainte care sa arate ca 6-7 ani e varsta propice invatarii scrisului si cititului? Iar indemanarea se poate exersa si in alte moduri, mult mai placute copiilor de 4 ani.
Eu sunt de parere ca exista un moment propice pentru orice activitate, iar la 4 ani activitatea preponderenta e joaca de orice fel, ca dupa ce incep scoala, mai greu cu timpul liber pentru joaca, intre scoala, teme si activitati extrascolare. Daca acum nu-i lasa sa se joace liber, atunci cand?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina daca am uitat pe cineva, de la doctorat se trage :D |
Eu tot am zis ca doctoratul asta are efecte negative!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)