Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Valentina, la multi ani baiatului! Sa fii norocos si sanatos copil cu ochi minunati Andrei Gabriel!!!

Eu nu caut, tot ce va doresc e sa se infirme diagnosticul. Vineri e Sfinta Parachiva. Daca aflu ca merge cineva dintre ai mei la Iasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Valentina, la multi ani baiatului! Sa fii norocos si sanatos copil cu ochi minunati Andrei Gabriel!!!

Eu nu caut, tot ce va doresc e sa se infirme diagnosticul. Vineri e Sfinta Parachiva. Daca aflu ca merge cineva dintre ai mei la Iasi...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Multumesc din suflet! Nu's eu cea mai bisericoasa din lume dar am fixurile mele. Si cred cu tarie ca minunile exista. A mers o vecina de-a noastra la Cuvioasa si ne-a adus ceva de acolo.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani Andrei ! Sa cresti mare si sanatos !

Valentina o imbratisare calda de la noi si sa dea Domnul ca zilele ce vor veni sa va aduca vestile cele bune !

Mergi la inceput

Eu am fost azi cu Seb sa vad cum e si daca e ok sa fac vaccinul dupa cum imi spusese dr.
Stiam ca n-o sa-l fac , tot ce m-a surprins a fost ca mi-a spus sa-l tin acasa pana luni . Iarasi tuseste f urat-productiv
Nu este contagios !!!!!

azi am reusit sa fac o prajitura si am lasat-o in cuptor din lipsa de spatiu . Am uitat insa sa sting cuptorul desi in mintea mea o facusem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Mititica frumusica,cum mai este minunatul????

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Pai a fost toata sapt trecuta la gradi, si sambata a dat semne de raceala. Apoi duminica spre luni am avut noapte alba si am crezut ca face o criza de laringita, dar era o raguseala temporara de la plans, i-a trecut intr-o ora. De ieri seara abia a spart tusea. Asta e, stiam ca asa e primu an de gradi. El vrea sase faca bine repede sa se duca la copii :)

Merci cu reamintirile cu chistul .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

sanatate multa Gheorghe !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Lasa cumatra ca o sa aiba ce sa rupa Mihnutu curand. Cu ajutatoare sau fara?

Dar nu ma ajuta ca Ioana nu se inghesuie la biciclit, ca nici la asta nu stralucim, doar vazusi ca unii merg deja fara ajutatoare.

La chestia cu coloratul zic doar: rabdare. Nici Andrei nu se inghesuia si sa vedeti ce opere mi a facut. O sa pun luni ceva poze ca dovada.

Chiar ca s-a speriat Erina saraca, iti sare inima cand e cineva de la gradi sau scoala. Ieri a fost un incident la scoala si Alex s-a ales cu buza sparta. I -a si trecut, nu e bai, mai mult m am speriat cand am vazut numarul si am auzit cuvantul incident.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

brr , incident ! cred c-ar fi bine sa le dam formularea telefonica
imi si imaginez discutia , bine ca a fost un miiiiiiic incident !Alex
Cred ca stai f bine cu inima

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Sa stii ca nu mi se mai pare atat de relaxata treaba. Nu prea sunt de acord cu scrisul asta. Deja il invata sa-si scrie numele si au inceput si cu cifrele si mi-au spus ca Tudor il stie numai pe 1. eu chiar le-am zis ca mi se pare prea devreme.

Mai doamna cu pantofii rosii... banuiesc ca dezacordul tau viza o eventuala "obligativitate" in a invata sa scrie cifre/litere. Ca altfel io nu vad nimic rau in asta.

Fata mea scrie toate literele mari de tipar. Si toate cifrele... Si a inceput singura, copiindu-le de pe o rigla. Toata ziua ar sta doar cu creionul in mana (ca doar asta a luat si de pe tava )
La "polul" opus e mersul pe bicicleta... cand ii zic de ea imi raspunde cu o fata tare serioasa ca "e periculos sa mergi cu bicicleta"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Bravo Ioana !

Carpatina ,cine i-a zis ca-i periculos cu bicicleta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Pantofii rosii (care sunt cu toc potrivit, de vreo 7 cm si sunt intradevar de un rosu -visina) imi aduc aminte de filmul acela cu fata cu esarfa verde. Parca chiar te schimba un lucru atat de marunt, nu stiu cum sa spun, ma fac sa ma simt mai leganta, mai sigura pe mine, mai increzatoare...chestie de perceptie, atata tot!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

asta e atitudinea corecta ! Bravo !
nu conteaza eticheta , asa tb sa te simti in tot ce ai in dulap !

Pupam Alexia si Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Bai, care ati cobit mai, care? Ia pantalonii jos sa va dau o batuta ca pi la noi. Deci e cu putza. Francesca eventual data aviatoare... Acum sunt intr-o mare incurcatura. Pe langa faptul ca deja am cumparat o gramada de haine de fetita. Hihihi... Daca e baiat chiar nu-mi trebuie nimic, ca are totul de la Yanis. Numai ca nu stiu ce nume sa-i pun piciului. Mai am trei luni sa ma dumiresc ce si cum.
Si medicul meu mi-a spus de la inceput ca el vede baietel, nu fetita. Eu am vrut sa cred numai ce-mi convenea mie. Na ca pustiulica tot cum a vrut el a facut!
Deci bagati caruciorul bleu care este, ca se pare ca mi-s mama de baieti. Parca vad ca ajung soacra cu trei nurori...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (24+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

ahaaa , de data aceasta am nimerit ! Eric cum suna?

Fina mea are dpn-ul cu 3 zile inaintea ta si cand mi-a zis ca-i fetita , am scapat si eu porumbelul ,, data viitoare iti spune ca-i baiat ''
Dupa cum citesc la tine e posibil

Mergi la inceput