Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Dana, Aris, Anna, Ralu si Brambu multumesc pentru raspunsuri.

S-ar putea sa iau si eu un saculet de dormit mai subtire....acum depinde cu cine seamana bebelina.....ca eu si sotul suntem la extreme, eu foarte friguroasa el foarte rau de caldura.
Salopete am luat si din cele mai grosute.

Multumesc

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Buna fete!!! Si io, si io!
Da' vaz ca ne inghesuim acum, noile venite, pe ultima suta, ceva de speriat

Stiu ca ma primiti si pe mine - ca sunteti niste dragutze!
Ma bagati si pe mine in listuta, va rog?...UM 21.03.2011, DPN 26.12.2011 Fetitza ; saptamana 28+
Trebuie sa vad cum bag caruciorul si saptamana de sarcina la semnatura... Sunt la primul bebe, deci novice.

Va citesc de la inceput si tot imi vine sa ma bag si eu in vorba... ziceam ca astept pana la ecografia de trim III, sa fiu eu sigura ca totul e OK cu bebelina mea... da' nu mai am rabdare

BRINDUSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Saluti!

eu nu mai pot de oboseala. Vreau sa dorm. Ieri am fost in stare de avarie toata ziua, azi parca nu e la fel de rau dar totusi..Culmea e ca noaptea nu mai am arsuri, greturi acum. Doar amortesc. Si ma trezesc des, adorm f greu inapoi iar dimineata dupa 5.30 nu se mai lipseste somnul de mine.

Despre invelit, eu am avut sac de dormit primit. Nu l-am folosit. Initial l-am acoperit cu paturici, apoi de cand a inceput sa se miste nu mai tine pe el nimic. As fi vrut sa cumpar pentru bebe o lenjerie din aia cu laterale mai frumoase, dar mi se pare aiurea sa dau bani si pe plapumioara aia pe care nu am folosit-o decat pe post de laterala la perete pe patut. Asa ca raman tot la alea vechi.

Si pentru mamicile care vor saci de dormit mari eu am luat pentru o prietena de pe dinoland.ro si sunt mari, mari, cred ca peste varsta de 5 ani ar merge.

Vreau si eu contul de pe picasa sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Brindusa, bine ai venit! Fetita ta e bine, sunt sigura, asa ca stai linistita de vorba cu noi

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristine, natural cred ca o sa nasc, nu am vorbit inca cu doctora mea despre nastere, dar daca bebelina e bine o sa astept sa-i vina cheful sa iasa Frumos sa nasti in apa, am auzit numai lucruri bune despre experienta asta

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

abramburika - tot nu merge? ai incercat si alt broser? eu l-am deschis cu chrome.
sa schimb eu parola?

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mamicute cum voi sunteti mai inaintate pe voi pot sa va intreb ce nume a-ti ales in special cele care au baieti sa ma inspir si eu.

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Brandusa, bine ai venit si tu! Unite ca suntem mai multe care nasc (teoretic) dupa jumatea lui decembrie.
Dana, eu, ca si brambu, iti spun sa nu iti faci sperante desarte cu invelitul . Al meu sta 2 minute cand il bag in pat, si apoi cand merg eu la baie peste noapte trec de fiecare data si pe la el in camera sa il mai invelesc. Cel mai mult cred ca a rezistat (in somn) vreo 15 minute invelit. Dar si taica-su e la fel. Acum pentru Calin o sa trec si eu pe sac de dormit, macar acu cat e mic sa stea invelit, ca dupa, daca seamana cu ceilalti barbati ai casei, nici o sansa.
Mada din Franta, pe unde umbli?! Lasa serviciul si hai si pe la noi la un pahar de vorba
Corina, bine ca ai trecut si peste testul de glucoza.

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

BUNA burticute si bebei din burtici!

Eu m-am trezit de dimi din cauza cutremurului si de frica,ca poate mai urma o replica de intensitate mai mare,imi venea sa ma duc cu sotul la job.I-am zis "sa stii ca daca mai e vre unul eu mor de spaima",si saracul aplecat cam ingrijorat ca stie ca-s tare inspaimantata de cutremure.
Deci azi sunt cam zapacita.......din cauza trezirii cu cutremur.

In alta ordine de idei.....ce de burtici noi vin sa se inscrie la Odisee,ce tare,bine ati venit toate,sa fiti sanatoase si voi si bebelusii si nastere usoara.

33+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

mamicute cum voi sunteti mai inaintate pe voi pot sa va intreb ce nume a-ti ales in special cele care au baieti sa ma inspir si eu.

26+ cu

Pe al meu o sa-l cheme Raul Mihai, am vrut Mihai pt k eu ar trebui sa nasc pe 8 noiembrie de Mihail si Gavril
Cand ne-a zis doctorul k e fetita ziceam k o sa o cheme Maria Adelina, saptamana viitoare mergem la eco si o sa stim sigur ce e:))

Mergi la inceput