Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
corina_s spune:
neata
m-am intors cu 3 intepaturi
a fost dulce licoarea, dar mi-a diluat-o in 2 pahare..dar nu am avut senzatia de voma
am scapat si de asta..maine cica am rezultatul
sunt rupta de somn..asa ca ma bag un pic in pat
bun venit noilor burtici..sarcini usoare in continuare
revin..
30+
Deea_comsa spune:
Neatza fetele, azi schimbam si noi saptamana, avem 35 inca un pic si gata, am intrat sa va salut k ma pun iarasi in pat k m-a prins o raceala si nu prea sunt in cea mai buna forma :(
ralu_t spune:
neata fetelor
m-am bagat si eu in pat dupa ce am dat baietii pe usa afara si am dormit pana acum ce bine a fost..asta fiindca ieri piticul meu cel turmentat a refuzat sa doarma la pranz iar eu sunt dependenta de cele 40 de min pe care le dorm ziua (mai mult nu intra, ma trezesc si nu mai pot adormi)
va multumesc tuturor pentru gandurile bune, tare bine fac si in momente de griji si in cele de bucurie
speram sa fie bine pana la final, pentru toata lumea. eu si in sarcina trecuta am avut asa un hop cu plansete si disperare de la o analiza CMV in luna a 6a care a iesit pozitiva (IgM) si am luat-o pe campii un pic, vad ca nici acum nu ne-a ratat stresul...dar totul e bine cand se termina cu bine.
luny bafta la cautat casuta
aris si eu am avut contractii azinoapte, si palpitatii ca am luat si gynipral pana la urma...acum vreau sa mai stea pitica la dospit ca e prea mica (desi dupa cum misca pare o sfarleaza)
ooka stiu cum e sa nu mai poti...nici eu nu mai pot. si ma simt mare si greoaie, si T ma calareste pe burta (semiagresiv) toata ziua...nu mai stiu cum sa il evit (el chipurile vine sa ma iubeasca)dar in lumina ultimelor evenimente, cand kg acumulate cu gratie in ultima perioada s-au dus doar pe fundul meu, fi-mea e fotomodela...zic sa mai stea acolo. incerc sa ma gandesc ca in teorie e ultima sarcina, ultimele miscari de bebe in burtica
apropos de ceaiuri, eu in perioadele de insomnie din sarcina asta, cand am facut si nopti albe, am baut ceai de sunatoare. cica e sedativ natural, la mine n-a avut efect si nici la pitica, se misca la fel de mult. ginecologul mi-a zis ca plantele "contraindicate" in sarcina pe motive de contractii, sedat bebel, etc. ar trebui luate in cantitati mari si pe perioade lungi ca sa aiba aceste efecte negative asupra sarcinii. eu eram atunci intr-o perioada in care faceam nopti albe, eram disperata ca nu puteam sa fac nimic ziua de oboseala, piticul era in vacanta...au fost niste saptamani grele...asa ca lia, stiu cat e de naspa, ai toata intelegerea si mila mea. eu am mai incercat un sedativ de plante, SEDACUR (luat cu acord gineco) dar dupa 2-3 pastile am vazut ca nu functioneaza si am renuntat...noroc ca somnul s-a intors la mine la tine s-ar putea sa fie si un soi de sevraj dupa diazepam, daca ai facut prea mult timp, zi de zi, e firesc sa apara o manifestare de genul asta, in care sa stai sa te uiti pe pereti. oricum e mai bine sa se petreaca acum, decat dupa nastere (pt ca efectul il resimte si bebe)
mihaela la invelit copilul noi am folosit pana la 2 ani exclusiv sacul de dormit(in perioadele mai reci). e cel mai safe fiindca nu exista riscul sa si-l traga pe fata cand doarme sau sa ramana dezvelit. am meu baiat de cand n-a mai incaput in saci, nici nu s-a mai invelit vreodata. acum si sacii...sunt fel si fel..cei mai buni sunt cei care se deschid la umeri, adica au capse, in care poti sa introduci usor copilul gata adormit fiindca se deschid perfect, nu trebuie sa te chinui sa bagi manute. la inceput nu conteaza ca ei dorm ca scandura, dar pe masura ce somnul devine sensibil, e un aspect important.fermoarul e bine sa fie pe o parte...sau daca e pe mijloc, trebuie sa aiba protectie de fermoar sus, sa nu zgarie gatul lui bebe si de gros il iei in functie de cum stii ca e la tine in casa. la noi iarna e f cald, nu avem nevoie de saci grosi...cum nu am folosit mai niciodata pijamale de bebe flausate, ci doar din bumbacel subtire, fara body pe dedesubt. dar la noi iarna sunt 23-24 de grade.
vroiam sa zic ca am vazut si eu poze noi, nu mai verificasem contul picassa de luni bune: am vazut patut minunat de fetita de Bianca, baietel splendid de Cristy07, silueta de bagat unghia in gat a lui aris (mama draga, acu geloziile, cum ai vrea sa nu apara?) burtici mari si frumoase de pica si arleza si cam atat a retinut neuronul gravid.
gata, ma duc la trebi. sunt f fericita ca doula pe care mi-o doream la nastere si care se retrasese din breasla la inceputul verii, s-a decis sa revina. si azi avem intalnire sa punem nasterea la cale...ne stim de mult timp si eu pe ea o vroiam, din acest motiv nici nu mi-am facut curaj sa sun sa stabilesc intalniri cu alte doule ca nu prea ma tragea inima. noroc ca n-am miscat nimic in sensul asta si ieri m-am trezit cu un mail de la ea, cum ca revine. i'm so, so happy
AMR 36 de zile
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 34+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...
dana n. spune:
Ralu, sa inteleg ca nu mai am nicio sansa sa il bag pe David in sac(mai are o luna si face 2 ani)? Am incercat dar se enerveaza, incepe si da din picioare...
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu
Wildorchid spune:
Neata, fetele, va pup si o zi buna.
Cum fac sa vad si eu pozele de pe Picasa?
Emma 30 saptamani
ralu_t spune:
dana asta a fost si la noi problema, ca sacii astia mari nu-s suficient de lati in partea de jos si T dupa ce dormise toata vara cu picioarele pe pereti, cand a simtit el stramtoarea sacului, l-a dat jos instantaneu...si am incercat sa-l bagam dupa ce adoarme...dar se trezea peste noapte si tot si-l scotea...deci nu, cred ca nu mai aveti sanse.... bafta la eco
rania ma bucur ca ai revenit la sentimente mai pozitive
wild iti trimit PM cu user si parola
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 34+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...
ALTESA spune:
nicoleli ma intrebi cum am reusit sa raman insarcinata nu ?
Eu cred ca doamne ,doamne a vazut cat de tare ne dorim si a facut o minune de am ramas natural!
fetelor chiar daca eu mai am ceva eu deja i-am luat lui bebe sac de dormit de a ikea si e si ieftin 40 de ron si ca sa fiu sigura i-am luat si paturici si pilota si o sa le folosesc in functie de cum cred eu ca le agreaza.
Oricum pilota se folosete dupa 1 an ,scrie si pe ea.
26+ cu
cristineescu spune:
aaaa, m-am vazut in lista. Merci, Abramburika.
anna-mama, inca ma gandesc. La clinica au si optiunea cu nasterea in apa si mi-ar placea sa incerc asa ceva. Mai vedem pe ultima suta :) Tu cum nasti? Asta cu Craciunul e ...pe hartie. Cine stie cand iese bebe.
Laura-craita, concediu placut si spor la pregatiri.
mariucas, esti o supla.
Mihaela, eu l-am invelit cu paturica sau chiar scutecel. Era cald in casa, 21-22 grade si nu a fost nevoie de pilota sau sac.
Deea comsa, sanatate
Mamicile cu bb2 o sa ne sfatuim intre noi cu crizle de gelozie ale celor mari. Putine sunt cazurile in care cei mari au acceptat bebelusul frumos.
Iar cu bagajul, imi aduc aminte cum am plecat la spital cu 2 genti burdusite ca pentru un concediu de vreo 2 saptamani. Iar cu restul pregatirilor, va astept pe voi sa dati tonul si sa imi faceti pofta.
Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui +28
abramburika spune:
eheheee ... ce fete vorbarete
mihaela - eu am folosit paturici (ca nu aveam sac, nu am cumparat), subtirele insa. In casa nu trebuie acoperit/invelit prea mult daca ai o temp. acceptabila (22-23 grade a fost la noi).
Fetele cu bebei mai mari care nu stau inveliti ... nu or sa mai stea inveliti . S. nu accepta nici un cearsaf, paturica subtire pe ea. Asa ca ii dau o pijama lunga mai grosuta (iarna) de bumbac. Si daca i-a fost bine pana acum, ii e si de-acum incolo. Suporta greu caldura, asa ca o las ca pe ea.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Eu tot nu reusesc sa intru pe picasa, iar voi imi tot faceti in ciuda cu ce poze is pe-acolo. Am vb cu many si nici ea nu stie, nu mai stie nici parolele ... Deci, daca sunteti de acord, fetele care se pot loga, schimbati parola si apoi o comunicam iar intre noi. Daca sunt singura care are probleme la logare ... pot sa ma lipsesc (desi as fi vrut sa va mai vad pe unele dintre voi care nu intrati pe FB). Daca mai are cineva probleme de genul asta, doar asa s-ar putea rezolva.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!