Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
si noi am simtit cutremurul pt ca piticul era treaz si cand ne-a scuturat m-a intrebat: ""mami, ce-a fost asta?"...eu buimaca incercam sa vad daca se misca ceva, daca chiar a fost cutremur sa ni s-a parut.dimineata am deschis rpd netul si am vazut ca a fost. bine ca a fost micutz si a mai detensionta treaba pe acolo.

bine ati venit, fete noispor la palavragit

eu am avut o seara proasta proasta. am adormit in zeci de contractii care erau chiar dureroase. m-am cam speriat si ma gandeam ca eu nu am deloc experienta cu inceputul de travaliu. eu am ajuns la spital cu dilatatie dar fara contractii la prima nastere. oricum a fost tare nashpa senzatia, veneau una dupa alta, tineau peste un minut si nu cred ca aveam pauza mai mult de 6-7 min intre ele
asa ca azi l-am dus la gradi si m-am coctat in varful patului. sper sa nu ma frece prea multi si azi ca ii omor cu mana pe toti. numai de la agitatia de ieri mi s-a tras. nu pot nici sa imi inchid telefonul si gata pt ca sotul meu a lucrat de noapte si ieri si azi asa ca acum doarme. dimineata ne-am intalnit 10 min, eu ma trezeam, el se culca...asa ca eu sunt "on-call" trebuie sa fiu disponibila ca cine stie ce porcarie apare si astia nu fac nimic fara sa ma intrebe(mai putin prostiile...astea le fac mereu de capul lor)

luny - de ce nu veniti si in zona noastra? sunt cateva complexuri de vile si blocuri noi in spate la auchan militari. gradinita e super, au piscina acoperita dar si de vara in complex, terase farmacii, magazine tot ce iti trebuie, plus toate magazinele pamantului la doi pasi. ca acces spre orash...mmm..mai nashpa ca asta e militariul=aglomerat

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

da, eu ash recomanda sacul de dormit. dar sa stii ca nu trebuie sa fie gros, ba din contra. daca ai in camera macar 21 de grade atunci ii dai o salopeta de bumbac si maxim un sac de dormit subtire tot de bumbac. pentru un nou-nascut este mai periculos sa se supra incalzeasca pentru ca se deshidrateaza foarte foarte repede. asa ca daca nu stii ce sa alegi intre ai fi un pic frig si un pic cald, mereu sa preferi sa ii fie un pic frig. parerea mea...acuma na, eu asa am procedat

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela.1975

Fetelor, apropo de hainute, paturici si altele am si eu cateva intrebari:
- am retinut ca salopetele sunt cele mai utile, din astea am luat si eu
- cu ce il inveliti pe bebe cand doarme? pilotele de copii mi se par foarte mari pt un bebelus; eu am luat paturici dar nu stiu daca e suficient (eu sunt friguroasa de fel)
- e mai bine sa iau sac de dormit in loc de paturici? dar si sacii de dormit am vazut mai grosi si mai subtiri asa ca iar sunt zapacita

30

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

hahhahahahha ramasesei un picut in urma

Citat:
citat din mesajul lui anita_a

actualizare de semnatura

34+

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

si eu patesc asa cand stau mult o zi in pat, chiar daca nu dorm. na, acuma, daca esti si o tipa activa de felul tau e cam greu sa dormi cand nu faci nimic o zi intreaga.

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

neata fetele
o cafeluta?
adriana, altesa bine ati venit
ma simt asa obosita si nu pot sa dorm
noaptea nu dorm si nu de la arsuri ca mananc rennie si dicarbocalm de mi s-a luat
nu ma ia somnul, stau si butonez tv-ul
nici ziua nu ma mai ia somnul

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

bine ai venit in gashca. da trebuie sa scri 10 mesaje repede. dar poti sa faci unele f scurte, cate doua trei cuvinte

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_2610

Buna tuturor,

Mi-am facut curaj in noaptea asta (ca eu am insomnii) sa ma inregistrez si eu pe forum, ca sa pot participa la discutii. Am mai citit pe ici pe colo ce ati scris, mai ales la inceput, prin martie, cand am aflat ca sunt insarcinata, dar m-am luat cu problemele pe care le aveam atunci si nu am mai intervenit. Acum, spre sfarsit, parca simt nevoia sa vorbesc si eu cu persoane in aceeasi situatie si preocupate de aceleasi lucruri si ma gandeam sa va intreb daca ma mai primiti si pe mine? :) Am citit cateva capitole din urma si am vazut ca ati mai primit pe cineva si m-am gandit sa incerc si eu :)

Cum abia mi-am facut cont, stiu ca trebuie sa scriu vreo 10 mesaje ca sa apara in timp real, dar sper sa recuperez maine-poimane...

Eu tocmai am intrat in 35 de saptamani, astept o fetita si sunt ocupata cu ultimele pregatiri, ma gandesc si eu la salopetele, paturici, etc :)

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna dimineata si iau si eu o cafeluta!Hormonii mei sau mai linistit si acum ma simt si eu ceva mai bine.
Bun venit noilor burtici,sarcini usoare si bebei sanatosi!!!
Pe noi a inceput sa ne cheme doctorul din 2 in 2 sapt la control,deci lunea care vine de dimineata ne prezentam din nou,am mai fost sapt trecuta.
Bagajelul meu de spital e gata,dar nu am nevoie de mare lucru,au ei acolo in mare parte.

Sa aveti o zi buna in continuare

35+ VANESSA ANELIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Bun venit fetelor noi!

Mihaela.1975, hai sa iti raspund cum a fost la noi cu invelitul: pilota in niciun caz (nici in ziua de azi nu o folosim, cu toate ca o am cumparata), aveam sac de dormit pregatit...dar primele saptamani (nu mai stiu exact sa iti spun cate) il culcam infasat in paturici (asa m-a invatat moasa, se pare ca lor le place si se simt mai bine...stau stransi ca in burtica), apoi am trecut la sac de dormit (eu am unul subtirel cu zone climatice care asigura o circulatie naturala a aerului si regleaza temperatura) pe care l-am folosit cu succes pana in primavara, vara nu l-am mai folosit. Am incercat zilele astea sa il bag iar in sac si nu mai sta deloc...problema este ca nu accepta nici sa il invelesc...nu stiu cum voi face in continuare.

Rania, si eu merg deja din doua in doua saptamani la control. Legat de bagaj, si al meu este gata...dar tot asa, nu am nevoie de prea multe.

Astazi dupa-amiaza aveam prog la medic...eu tot sper sa se fi intors samburelul...

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mihaela, eu la primul bebe am luat paturici si pilote, Vlad a fost si e un fatait si nu a dormit niciodata invelit Asa ca acum o sa cumpar saci de dormit, din cei f subtiri pt ca in casa este suficient de cald si nu am nevoie de mai mult (in caz de ceva poti sa mai pui o paturica peste sac...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

'neata fetele,
buna Altesa, cum ati reusit pana la urma?
noi incepem azi saptamana 29...ce repede au trecut...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoleLi

'neata fetele,
buna Altesa, cum ati reusit pana la urma?
noi incepem azi saptamana 29...ce repede au trecut...

29+

Eu ieri am intrat in 29 de saptamani se apropie si la noi incet incet termenul

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput