Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Multumesc, anna!
Doamne ajuta! Asa sa fie toti brumareii si craciunitele odiseei noastre - sa creasca bine, sa fie sanatosi tun, sa stea in burtici cat le trebuie lor si sa-si bucure mamicile (+taticii, bunicii, frati/surori etc)!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Multumesc fetele pt complimentele adresate burticii.

Felicitari tuturor celor care aveti rezultate bune la eco si analize ca tare mult ati mai scris si nu va mai retin sa va scriu la fiecare in parte,scuze,dar chiar sunt ametita rau,mai ales ca parca simt ca ma ia o raceala.Sper sa nu ajung acolo,deja iau tantum pt gat si paracetamol.

Eu cu bagajul nu sunt gata,am doar 2 camasi,mai tre sa imi iau inca 1sau 2 buc,un halat,tampoane sa fac pachetele cu vata invelita in fese sterile,sa cumpar betadina,anestezia epidurala(CHIAR CELE CARE CUMPARATI EPIDURALA DIN FARMACIE,DE CARE LUATI,CE MARCA,CA NU STIU?)sa calc toate lucrurile mele(ca hainele lui bebe mi le aduce sorela gata calcate si spalate)sa mai cumpar pampers,crema pt fundulet,servetele umede pt bebelina,scutece din alea pt schimbat,din farmacie,crema pt sani,tre sa sterilizez si pompa de sani(uitasem de asta)sa mai iau servetele pt mine si umede si uscate,farfurii de unica folosinta,prosopele de hartie,si cam atat.
Ca chiloti,sosete,vata,pansamente sterile,papucibalsam de buze,crema de fata,periuta de dinti si pasta(mica)deodorant le-am luat deja.

33+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Credeti ca ar mai trebui ceva in plus la bagajul de spital pe langa ce am scris eu in precedentul mesaj?Bine stiu ca tre sa mai iau si dosarul de gravida cu actele pt certificatul lui bebe,tel,aparat foto,incarcator,apa,elastice de par,sapun,sapuniera,prosoape,si tacamuri.

Eu nu o sa iau lotiuni de corp si sampon pt ca nu am de gand sa ma dau cu lotiune si sa ma spal pe cap in spital,mai ales daca stau 3 zile(sper).

33+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

va doresc o saptaman usoara si plina de ucurii.....eu plec la mama pt cateva zile,si joi vom merge la ecograf,speram sa fie vesti bune.va pup

33+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Intrebare:
stie cineva: oare o sarcina de +35 saptamani poate fi scutire de examen (sustinere diploma)?
Pe la jumatatea lui noiebrie am sustinerea diplomei de master.
Lucrarea o voi preda, ca e aproape gata - da' vreau sa ma fofilez cu sustinerea.
Oricum, de pe acum abia mai respir(dupa ce mananc), nu dorm bine (ca-mi amortesc toate, ca mi-e frica sa nu dorm pe spate, ca ma duc la buda din ora-n ora), citesc si ma informez de zor numai despre bebelusi, alaptare, vaccinuri, carucioare etc etrc etc...Da' nu ma plang! ...realizez ca traiesc ceva unic...
Doar ca nu voi avea nici un chef de examenul asta!
ufffff

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua tuturor!

bun venit noilor mamici!

brandusa du-te la examen ca ai sanse mai mari sa iei si nota mare tocmai ca esti gravida! dupa iti va fi greu sa te mobilizezi sa sustii examenul si il vei tot amana.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (30 saptamani)

Mergi la inceput

arleza,

din cate vad eu, comparativ cu lista mea, iti lipseste
- trusa de Stem Cell (daca vei recolta)
- sutien alaptat + tampoane (crema sani vad ca ai bagat)
- 2-3 scutece de finet
- adeverinta angajator +trimitere medicul de familie (bine, asta nu stiu daca se aplica in cazul nasterii la stat)
- unghiera/forfecuta bebe (eu am de gand sa incerc, macar... sa-i tai unghiutele din prima zi )

cam asta

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Brandusa cel mai bine e sa nu amani sustinerea lucrarii. Problematic era daca nu terminai lucrarea, dar altfel nu se merita sa amani. Din cate stiu urmatoarea sesiune pentru sustinerea lucrarilor de master e prin martie asa ca ncic atunci nu o sa ai chef de sustinut si in plus trebuie sa mai te uiti din nou pe lucrare. Acum informatiile sunt proaspete.

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusa76

Intrebare:
stie cineva: oare o sarcina de +35 saptamani poate fi scutire de examen (sustinere diploma)?
Pe la jumatatea lui noiebrie am sustinerea diplomei de master.
Lucrarea o voi preda, ca e aproape gata - da' vreau sa ma fofilez cu sustinerea.
Oricum, de pe acum abia mai respir(dupa ce mananc), nu dorm bine (ca-mi amortesc toate, ca mi-e frica sa nu dorm pe spate, ca ma duc la buda din ora-n ora), citesc si ma informez de zor numai despre bebelusi, alaptare, vaccinuri, carucioare etc etrc etc...Da' nu ma plang! ...realizez ca traiesc ceva unic...
Doar ca nu voi avea nici un chef de examenul asta!
ufffff

28+

Salut tuturor fetelor noi, in primul rand !

Ma gandesc ca doar nasterea in sine poate fi considerata scutire de examen. Dar de ce te sperii de sustinere?!..daca disertatia e gata si buna de predat ce mare lucru sustinerea?!...Fii 'barbata', fruntea sus, burtica inante si mergi la sustinere, noi iti tinem pumnii!

ps. cu indrumatorul ce relatii ai, nu te poti consulta in privinta asta?... indrumatorul ar trebui sa te sprijine chiar si in timpul sustinerii...

Nina, 29s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

edit: pentru modificare mesaj, din eroare a plecat de doua ori acelasi mesaj!

nu stiu care mai e 'mersu' acum dar stiu ca erau niste vremuri cand pe baza scutirilor nu se amana examenul ci erai declarat promovat ...dar cu nota de trecere minima...ce sens ar avea?..dupa 2 ani de scoala, ai trecut toate examenele, ai predat toate proiectele, referatele sau ce lucrari ai avut, plus disertatia finala si sa te alegi cu nota minima la ...sustinere...zi si tu Brandusa...se merita!?...

ps. daca amani sustinerea la urmatoarea sesiune o iei de la capat cu predare lucrare etc..eu asa stiu ca se intampla, e ca la sustinerea lucrarii de licenta

Nina, 29s+,

Mergi la inceput