Clasa I * 2011-2012 [8]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

cine se baga la fotografiat caietele cu teme, ca zau ca nu stiu ce nu poate fi bine la niste betze sa pot si io compara relaxarea mea vs suplimentarele

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

ma bag io, da nu promit ca-mi iese azi, poate maine.

Ce nu poa sa fie bine? Pai betele pot fi strambe, sau mai acote de linia unde ar tre sa fie, semnele alea de seamana cu un egal ar putea sa nu fie paralele intre el (ah....ati vazut paralele care sa fie paralele nu intre ele ci cu altele? ).

Enfin, Daria, cum ziceam, ma bag eu, dar nu stiu daca te ajuta...din cate imi dau seama dna noastra nu pune fff mare accent pe semne, le parcurge dar fara exersat si lucrat suplimentar. N-am discutat cu dansa insa cred ca are aceeasi optica, sa nu-i plicti cu bete si bastonase. Nu stiu. Vad, insa, ca nu primesc observatii pe caietele Vizigotului, chiar acolo unde eu as considera ca s-ar cere un exersat sa-i iasa mai bine. Dar nu trec peste recomandarile dnei, bien sur.

Eu mi-am incercat norocul saptamana trecuta cu copilu sa il pun sa faca si el, acolo, macar un rand in plus, sa exerseze....mi-a aratat biletelul de la dna si mi-a explicat ca el face cate randuri a zis dna, daca ea a zis 3, el 3 face, daca trebuiau 4, le zicea dna, asa ca sa nu ma mai bag eu peste cerinta lor..... Drept pentru care m-am potolit.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pozez si eu, dar vineri cand le primesc acasa. Pana atunci nu am deloc timp, sunt si eu la un seminar toata ziulica, iar seara nu pup calculator ca e agitatie pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Abia astept sa vad pozele cu betele!Ma gandeam sa-l rog pe dl inv sa-mi arate caietele altor copii...dar daca se supara parintii???Mie mi se pare ca fiica-mea scrie ordonat,curatel si cam tremurat cateodataDar fiecare cioara isi lauda puiul,nu???Daca as vedea si alte caiete as putea face o comparatie.Si...normal...as fi tare mandra daca betele Emei ar fi mai frumusele!
La tema de ieri am avut o dilema..in caietul special de abecedar era un desen cu un cal si dedesubt 2 silabe...sotul a zis "ca-lut",eu am zis "ia-pa"
Maine avem sedinta cu parintii...fiica-mea e convinsa ca domnul va zice "Ema e cea mai buna fetita din clasa...cand vrea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

A, pai nici eu n-o pun sa faca bete suplimentar , oricum are ca tema destule si nu e tocmai dornica sa faca in plus din astea.
Ma bag si eu la pozat, ca maine sunt libera, CO, stau acasa gripata.
Vad ca nici domnisoara noastra nu insista pe caligrafia lor, eu dupa mine i-as inrosi caietele fi-mii.Vad ca doamna subliniaz a cu rosu prea putin. M-am uitat la ea in seara asta,mi+a permis s-o urmaresc , desi de regula ma pune sa ies afara din camera, frate, scrie mai repede ca mine ca am incercat si eu sa vad ce-mi iese.Si evident ca nu-i ies cum ar trebui, imi vine s-o iau la cearta dar ma abtin, sa nu-mi supar odorul....cica altfel nu poate domnule si cam asa e...daca stau langa ea sa le faca incet, parca mai rau se agita, foieste, tremura mana....ii ies frumoase, mult mai bele si rapitoare, dar se vede ca se forteaza, ca nu-i asta ritmul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Buna seara,
sper ca ati primit mail-urile cu culegerea(bonus cea de romana)dupa parerea mea daca copilul poate si vrea e ok sa faci suplimentar dar daca lucrezi inainte se va plictisi la ore .Eu vorbesc de baiatul meu care acum e in a III-a si in cls intai stia sa citeasca si sa socoteasca pana la 100(cu trecere peste ordin)in clasa aII-a cand a vazut ca incep din nou cu 2+2 si 3+6 era foarte dezamagit.Prin urmare eram obligata sa mai lucrez cu el ceva pe langa ca sa-i mai captez atentia cu ceva.

janib,nu stiu de ce nu pot sa-ti trimit mail imi zice ca nu pot trimite,am sa mai incerc.

Ma bag si eu la scanat caiete,poate asa ne facem o idee....
Voi mergeti la SMART sau la alte concursuri?
A mea nu vrea, adevarul e ca nu e chiar asa avnsata in materie si nu cred ca ar lua un punctaj prea mare ,asa ca am zis ca sarim peste astea din sem I.
sa aveti o zi buna maine si bucurativa cat ai puteti de vremea frumoasa ca dupa aceea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Faby57, multumesc pentru culegeri. Se vad bine.
Va pun poze cu betele si carligele fetitei mele (o parte din ele):
https://picasaweb.google.com/104816066997356497579/6Octombrie201103?authkey=Gv1sRgCI2ihKXiu4mR6AE

Alaltaieri a rupt foaia cand a sters cu guma si asa m-am suparat... Apoi mi-a parut rau. De unde sa stie ea ca se poate rupe foaia... Cateodata am impresia ca cerem prea mult de la ei.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

Faby, te rog, trimite-mi si mie culegerile, daca poti: lauragrama76@yahoo.com

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Anto, f. frumos! Multumim! Bravo fetitei tale, a scris destul de mult si ordonat la semnele astea ciudatele...cam asa arata si-ale fie-mii, m-ai linistit!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Faby, multumesc mult de tot pentru culegeri. Cea de limba romana mi s-a parut greoaie rau, dar rau de tot....am gasit unele exercitii de nu am habar sa le fac, sincer.
Anto, m-am linistit si eu . Felicitari fetitei ! Cam asa arata si ale fi-mii, mai putin partea cu ordonatul , ale fi-mii par mai imprastiate oleaca si mai avem si cate un purcel pe caietele de clasa.Ma rog, ea nu are clasa/tema, am vazut ca mai fac si in clasa pe caietul de teme. O sa le pun si eu, dupa ce vine mandra de la scoala !
Voi primiti testari asa multe? fi-mea iar a avut doua si noroc ca le-am gasit de dimineata in ghiozdan, nu mi-a spus nimic. Deja au 4 testari la activ, date toate saptamana asta. In afara de testarile initiale. Pana acum se lauda ca e singura cu FB pe linie, e asa de umflata in pene ca parca o vad cu lacrimi de crocodil cand o lua primul B. aflu eu azi cand ma duc s-o iau cum sta treaba.

Mergi la inceput