Clasa I * 2011-2012 [8]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Roxana,

cum fu' la Maraton reclama - reclama mascata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai nu stiu inca, m a sunat sotul dar nu am apucat sa raspund ca azi sunt mama pentru 4 copii si ce e aici...Iar copilul nu l am mai dus ieri ca n a vrut, au preferat sa mergem la Strumfi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cica a fost bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Fetelor, ai vostri au ajuns la sunete si localizarea lor? Si la schemele astea http://www.youtube.com/watch?v=h8O45URK8Zc ?
Ni s-a spus vineri ca incurca toti notiunile : propozitie/cuvant/ silaba /sunet. Pana sa ajunga la sunet, fi-mea nu le-ncurca pe celalalte 3, dar acum, plus schemea cu bulinele, incepe sa le-ncurce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Flaviutza,la sedinta cu parintii de sapt trecuta ne-a "prelucrat" domnul sa facem exercitii referitoare la propozitii-cuvinte-silabe-sunete.Ne-a facut si schema pt 2 propozitii!!!M-am cam incurcat eu in linii,liniute si cerculete si am vazut ca Ema le "prinsse" mai repede decat mine!Am observat si la ea ca le mai incurca cateodata,adica daca-i zic sa-mi spuna anumite sunete dintr-un cuvant,ea-mi spune silabe!Acum ea se joaca cu niste papusi si o pun sa faca propozitii de 2 sau de 3 cuvinte!!!Apropos...cand a inceput scoala si-a adus aminte si de papusile cu care nu se mai jucase din primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

Buna fetelor,ce mult ati scris.Am retrimis mail-uri cu culegerea de romana trebuie sa aveti 52 de fisiere care contine culegerea de la pag. 46 la 148.La mate trebuia sa fie 30 de fisiere de la pag.144.Noi nu ne-am inscris la Smart mi se par c-am grelute pentru cat poate fata mea.
va atasez si o parte din caietul de ABC: https://picasaweb.google.com/109430854262834283489/Caiete?authkey=Gv1sRgCNDr3KD74rvCgwE
Noi nu scriem frumos dar nici nu facem suplimentar deocamdata.Cand vom incepe literele si numerele vom insista mai mult.Am dat si o evaluare si din 4 subiecte am facut doar 3 la unul era cu linii verticale ,orizontale si verticale.Desi a facut si la acesta ceva nu le-a facut in zona unde trebuia si pentru asta a luat "I"la acel subiect.
In rest e binisor la a doua dictare am luat B-FB a scris un semn in plus si unul mai stramb.
Eu va doresc un inceput de saptamana placut si plin de note buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Faby, si voi lucrati la abecedar pe editura ANA? Si Alexia are probleme cu ultimele randuri, unde lipsesc liniile verticale :).De ce spui ca nu scrie frumos ? Cred ca toti au oaresice probleme la spatiere daca le lipsesc verticalele.
Apropo, eu inca nu am reusit sa gasesc un STILOU BUN. am luat si-un parker si , da, nu zgarie, aluneca frumos...dar scrie atat de gros.
Ce modele de stilouri folositi?

Referitor la smart...noua nu ni s-a spus nimic. Probabil nu-i considera apti .M-am uitat si eu pe subiecte, nu-s asa imposibile...fata de cangurul de exemplu , alea mi se par mie grele, dar lor.Uite aici subiecte smart, din pacate mai vechi, 2008.

http://www.didactic.ro/materiale-didactice/74173_smart-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Si noi suntem la chestiile alea cu propozitii/cuvinte/silabe/sunete. Bia n-are probleme in a le rosti, se incurca la reprezentarea grafica. In sensul ca face linia de propozitie, apoi cuvintele, insa de la silabe si sunete se incurca in sensul ca nu face de exemplu sunetele sub silabele aferente. Spune cuvantul pe sunete/litere si face atatea buline cate litere insa una dupa alta le ingramadeste, uita sa faca sunetele sub silabele respective.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Din ce stiti, vor face reactie la vaccin copilasii astia de 7 anisori? Ca cei mici? Sa ma astept si la ea la febra?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput