Clasa I * 2011-2012 [8]
Raspunsuri - Pagina 17

szivarvany spune:
salutare si de la noi, bine ca e vineri, ca eu sunt obosita rrrau
Soleil, fi`mea de xemplu isi doreste f mult aparat dentar, ca a vazut la una din fete "roz movaliu cu sclipici" , poate nu vor fi nici la voi alte comentarii in clasa, mai ales daca doamna e vigilenta si nu permite
noi am terminat prima saptamana lunga, cu after + extrauri, fi`mea se declara multumita...
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

eveline spune:
Azi i-a anuntat ca marti vor face vaccinul...a venit destul de daramata acasa. Coincidenta face ca luni sa ma duc la vaccin cu cel mic si am mai incurajat-o cu asta...bai, nu putea sa nu le zica. Eu tin minte ca ne punea in fata faptului implinit, intra asistenta in clasa cu dr, ne intepa si la revedere Nu stiu de ce a trebuit sa le dea lor de gandit week end-ul asta. Am intrebat-o daca nu le-a dat nicio hartie si a zis ca luni le da.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Soleil spune:
Ela, 900 de lei a costat. Nu stiu, dar cred ca da, e mobil. Atata stiu ca mi-a zis fii-mea ca are nush ce rosu in cerul gurii
Daria, nush daca noi avem cu sclipici, dar nu cred . Iar doamna... cam complicat. Nu poti veghea ce vorbesc 31 de copii, mai ales in pauza, e fizic imposibil.
In fine, sper sa nu fie cazul, copiii astia is mai destepti ca noi si nu cred ca un aparat dentar li se pare mare ciudatenie. Sper.
Eveline, da' chiar ca putea sa ii lase in pace sa nu ii anunte!

ochi_verzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina M-a starnit cineva si m-am uitat pe culegerea de mate ... ![]() ![]() ... si la: "cate numere pare sunt intre 0 si 10 ?" se ia si 10 in considerare sau nu ?? ... adica multimea asta: "intre 0 si 10" e intre paranteze rotunde sau patrate ? ![]() ... presimt ca va veni mai repede decat ma asteptam timpul cand nu mai stiu sa o ajut pe fiica-mea la teme ![]() |
De exemplu, cand se cer nr. de la 0 la 10 se scriu si 0 si 10, iar cand li se cere sa scrie numerele cuprinse intre 0 si 10 nu se mai scriu numerele 0 si 10. La fel este si cand se cer numere pare sau impare.
Sunt 4 numere pare intre 0 si 10 si 6 numere pare de la 0 la 10.
Despre importanta elementelor grafice si denumirea lor am scris in capitolul trecut sau la inceputul acestuia. Orice litere de mana este alcatuita din elemente grafice si cand se preda litera de mana li se prezinta elevilor elementele grafice componente, locul unde incepe si unde se sfarseste scrierea literei respective si unde se face intreruperea cand este cazul. Literele nu se invata mecanic ca un simplu semn conventional. Sunt manuale sau caiete speciale care prezinta la inceputul unui rand si elementele componente din care este formata litera.
LoraG76, multumesc in numele ei. Am pus pozele cu caietele acolo sa nu mai fac album nou.

flaviutza spune:
Am pus si eu operele mandrei: http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/
bonus primele poze de scoala (cu domnisoara dupa care e topita). Acum...unele mai cas, unele mai drepte, cum or fi acolo. Tot ma bucur ca le gasesc facute cand ajung acasa.La cifre o s-o muncesc putin saptamana asta, mi-e groaza cum le face....dar nu stiu cum sa abordez terenul sa nu-i lezez sentimentele, ea le crede frumoase rau si e tare mandra de ele .

Roxana_G spune:
Buna seara. Vai de mine cat ati scris, nu prea fac fata cu cititul din urma. Am ramas pe la pozatul betelor, ceea ce voi face si eu maine, ca am caietele acasa. Am vazut pana acum doar pozele de la Antoemma si pot spune ca fetita ei scrie tare frumos. La noi buclele sunt jalnice. Am exersat in seara asta pentru ca a avut de terminat ceva din caiet si a primit inca o pagina cu multe semne grafice pe care trebuia sa le scriem impreuna. Rezultatul e binisor, dar va zic sincer ca m au trecut toate apele cand a fost vorba sa scriu si eu jumatate de rand din fiecare.
Pana una alta tema de weekend a fost facuta, asa ca vom fi libere zilele acestea, poate sa o mai pun eu pe ici pe colo cate ceva.
La Smart am inscris o, cred ca Faby intreba, si am adresat pe caietul de comu icare intrebare legata de pregatire. Pentru ca eu nu am impresia ca sunt usoare si cred ca tipul acela de exercitii trebuie explicat ca mod de rezolvare.
Hai ca pana sa postez mesajul am apucat sa vad si pozele puse de Flaviuta si am admirat si scolarita frumoasa si betele la fel. Sper ca acolo nu sunt plangeri de cum scrie.

Roxana_G spune:
Vad acum ca discutiile au fost aprinse pe diverse teme. Nu stiu ce sa zic de indisciplina, dar cu siguranta nu cred ca e cazul de pedepse fizice sau de facut de ras in public. La noi la scoala se practica reducerea pauzei mari si folosirea timpului sa zicem in folosul comunitatii ( de exemplu sa caute proprietarii lucrurilor pierdute).
Legat de culegeri si exercitii, si mie mi se par multe de tip capcana, de aceea am si comentat legat de Smart. Chiar si la despartirea in silabe, ma uitam la testul nou al fiica-mii: pentru bloc, ea a pus 2 silabe pentru ca parea casa. Si jur ca avea doar 2 etaje. Era o poza cu un panda la care trebuia despartit drept urs.
Vazut si pozele Cosminei acum, frumos scris! Ce caiete sunt acelea? Au multe randuri pe pagina comparativ cu ale noastre.

Roxana_G spune:
Soleil, la noi nu ai fost deloc probleme legate de purtarea aparatului la scoala. Il are de anul asta din mai, nici la gradi nu a reactionat nimeni si nici aici. Cred ca e o moda, mai ales daca ii pui din cel finut nici nu se observa. Dar Alex are Aparat fix, nu il scoate. Cica e cel mai rApid si eficient (de fapt cred ca il scoate de tot la urmatorul control). Nu are problema cu mancatul, poate doar primele 2 saptamani pana se acomodeaza.
Eu sunt pentru aparat cat mai devreme, apropos de reactiile colegilor. Iti dai seama cum ar fi mai tarziu pentru micutele domnisoare.
Sigur va fi ok si la voi,daca e fix si costa atat macar alege bracketi de portelan transparenti si e ca si invizibil. Daca vrei iti trimit Pm cu poze de aproape in care imortalizam zambetul larg al fiica mii cu aparat.

Roxana_G spune:
Liviana, ce i ai raspuns invatatoarei la intrebare? Sau ai luat o drept Retorica?
Cosmina, tu te indoiesti ca acela e scris frumos??????
Eveline, si a mea a avut o dictare...Eu nu vad utilitatea dictarii semnelor, mi se pare aiurea de a dreptul. Plus ca nu vad nici o relevanta daca ar gresi semnul. Era bici si a iesit bucla...pfff, uite de aia nu se fac doctoranzi.
Ochiverzi, scrie frumos, stai linistita.
Naty, a mea nu mai doarme la pranz de pe la sfarsitul grupei mari. Si nu a scris niciodata cu stiloul la gradi. Si nici nu cred ca va scrie cu el mai mult de scoala gemerala. poate nici atat.