Clasa I * 2011-2012 [8]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Dupa o sedinta cu parintii de 2,5 ore...am ajuns acasa!Ne-au fost prezentate evaluarile la mate si citire...a luat FB la amandoua!Despre fiica-mea,domnul a zis"Ema este peste tot!"Adica nu are astampar...era de asteptat!Am trecut in revista cam ce vor face pana la vacanta de Craciun...e destul de greu,adica am mereu tendinta de a face comparatie cu abecedarul din care am invatat eu(si a trecut ceva timp,nu gluma).
Vor urma si dictari sub forma "bastonata la dreapta...etc"-asta chiar mi se pare aiurea!De ce sa-i omor neuronii copilului cu termenii astia???Poate au vreo logica si eu n-am inteles-o!
Vor avea ca optionale engleza,dansul si calculatorul.A aparut si o ora de lectura pt care au primit o cartulie!
Eu zic ca am trecut cu bine de prima sedinta mai serioasa!Ema ma astepta cu emotie...am facut o gluma(proasta)si i-am zis sa-si pregateasca funduletul pt..."felicitari"...a inceput sa planga instantaneu,dar cand i-am zis de FB-urile de la evaluari i-a trecu brusc plansul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

vad ca voi suntwti foarte avansati cu semnele grafice, la fel si cu testarile. la noi nu s-a dat nici un fel de test inca, vor fi abia dupa vacanta din octombrie. Cu semnele grafice sunt deocamdata la bucla mica si mare, care azi cu mare greutate am reusit s-o facem sa arate a bucla. Nu stiu, e mult mai greu cu caietele astea speciale parca decat pe cele de tip 2 cum am inceput noi clasa I. Mie una imi fug ochii pe liniatura caietului si daca am mai avut si proasta inspiratie sa nu cumpar caietele imprimate mai pronuntat, acum facem cum se poate. Baietelul lucreaza foarte ingrijit insa nu prea ii place scrisul de semne repetitiv, adica dupa 2 randuri, sau hai 3, devine nerabdator.
Oricum calificative inca nu a luat, doar buline rosii pe caiet.

V-as ruga mult sa-mi expediati si mie culegerile despre care vorbeati; noi am cumparat de la scoala doar "Cocoselul albastru..." pt mate si "Limba romana-exercitii" de la editura Foarte Bine, ca si culegeri, cea de a doua mi se pare...nu mai zic cum.

emailul meu este alias4444@gmail.com

merci mult, weekend linistit si felicitari tuturor scolarilor cuminti si isteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Naty, da, al meu doarme de pranz (inca....). A mai avut el perioade in care nu se lega somnul de el, dar daca-l convingeam sa se intinda, le dormea ca la 2-3 ore....ceea ce inseamna ca, totusi, organismul avea nevoie. Acum ca e mai maricel, negociem in mod inteligent, de regula intelege ca daca are si tenis, si dans, si etc, e necesar sa doarma ca sa aibe putere. Si Doamne Feri sa-i sugerezi ca nu va avea putere la tenis . In conditiile in care orice as face, tot la 21.30-22.00 ajunge in pat, pica bine macar o ora de somn la pranz.

L-am descusut azi ce-a mai facut pe la scoala si mi-a povestit ca dupa ora de scriere el nu a terminat randurile de le daduse doamna si, ca urmare, a iesit ultimul in pauza. Dar asta numai fiindca a vrut el, doamna aproape ca l-a obligat sa iasa in pauza....
L-am tras de limba si ce fac ei in pauze si am aflat ca unii se bat (i-a nominalizat), ca unii se alearga (mai mult fetele....), unii stau in banca....el prefera sa se dezmorteasca plimbandu-se linistit pe culoar si uitandu-se pe geam. I-ar placea si lui sa alerge dar NU POTI sa alergi in casa, doar daca esti in sala de sport..... E cam prea linistit dar probabil ca in curand voi regreta linistea asta

Dorsilia, nu-ti fa probleme, si noi suntem la fel de ... inapoiati, inca nu am ajuns la bastonase. Fiecare invatatoare cu ritmul ei, eu am avut noroc de-o invatatoare la fel de relaxata ca mine, ca de nimeream una cu ore intregi de teme in fiecare zi nu stiu ce ma faceam....

N-am reusit sa pozez caietele ca nu gasesc camera, si oricum is chioara de somn ca pana acuma am stat de am gatit, am invitat pt we bunicii la noi si mi-am pus mintea sa intreb odoru ce surprize culinare sa le facem....Nu vreti sa stiti ce raspunsuri am primit.....

Ma-c la culcare, noapte buna!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ce ciudat e ce povestiti voi aici in legatura cu dictarile din semne grafice... Mi se pare aiurea sa obligi copiii sa retina niste denumiri de semne. Mai bine ii inveti literele si le dai dictare din litere. O fi vreo logica totusi dar mie imi scapa.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Ce ciudat e ce povestiti voi aici in legatura cu dictarile din semne grafice... Mi se pare aiurea sa obligi copiii sa retina niste denumiri de semne. Mai bine ii inveti literele si le dai dictare din litere. O fi vreo logica totusi dar mie imi scapa.

Mami de 2004 si 2010

Si mie imi scapa....stateam ieri si ma gandeam ca mi-e greu mie sa tin minte denumirea mustelor alora....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Neata,

noi suntem raciti ... si stiti cum se scriu temele cu stiloul cu cerneala in timp ce tuseste din 2 in 2 minute ??!!!
... suntem pe tratament si azi mai vedem un dr.; vreo 8 copii din clasa tusesc; ieri nici nu i-a luat la ora de educatie fizica dl. profesor pe cei raciti...

Naty - fiica mea mai doarme la pranz la after, cam 1 ora, dar nu in fiecare zi, de cele mai multe ori doar sta in patut linistita 30-45 min. dupa care ii cheama la teme ... ; noi am folosit stilou la pregatitoare.

cosmina - felicitari pentru FB-uri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmina_p

https://picasaweb.google.com/111774975559059858266/October62011
Scuze...tehnica asta ma depaseste!

Cosmina, felicitari fetitei tale, caietele arata "mami mult decat perfect"! F. frumos!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

ochi_verzi, sunt deosebit de frumoase si ingrijite creatiile Dianei, felicitari!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ela2001, Dorsilia, manuelacrina si anielas
v-am trimis eu culegerile. Nu stiu daca mai era cineva.

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

mina ce-mi place gandirea lui!
Si noi la fel, am avut noroc de o invatatoare relaxata ca si mine

Mergi la inceput