Clasa I * 2011-2012 [8]
Raspunsuri - Pagina 15
Lali spune:
Da, si mie imi scapa utilitatea invatarii denumirii semnelor grafice si a dictarii pe ele.
Singurul beneficiu dupa mine ar fi al invatoarei pentru ca-i va fi mai usor sa explice literele.
Dar mi se pare ca se poate si fara memorarea denumirilor si dictare. Daca copilul le scrie corect si e urmarit atent sa le foloseasca corect la scrierea literelor denumirile acelea devin ... istorie.
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoemma Ela2001, Dorsilia, manuelacrina si anielas v-am trimis eu culegerile. Nu stiu daca mai era cineva. Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi) Mami de 2004 si 2010 |
Le-as dori si eu. Ti-am trimis PM cu adresa de e-mail.
Danke !
LoraG76 spune:
Am editat pentru ca am primit culegerile, scrisesem adresa de e-mail.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoemma Ela2001, Dorsilia, manuelacrina si anielas v-am trimis eu culegerile. Nu stiu daca mai era cineva. |
Multumesc frumos !
LoraG76 spune:
Manuela, multumesc mult pentru culegeri!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
antoemma spune:
Lali, ti-am trimis!
Bitte!
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
mitzuka spune:
Mai eram si euuuu.....daca mai ai timp le vreau si eu... nicolinsimina@yahoo.com .Multumesc!
Foarte frumoase caietele de fetite...se incumeta vreo mama de baietel sa ne arate caietul ? Eu o voi face dar abia maine..doar ca vom fi la categoria asa si asa inspre uratel....
antoemma spune:
mitzuka, ti-am trimis si tie!
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
manuelacrina spune:
M-a starnit cineva si m-am uitat pe culegerea de mate ... ati vazut ce-i acolo ? !!! cred ca noi prin clasa a 3-a rezolvam probleme de-astea ... cu "descazut" si "scazator"
... si la: "cate numere pare sunt intre 0 si 10 ?" se ia si 10 in considerare sau nu ?? ... adica multimea asta: "intre 0 si 10" e intre paranteze rotunde sau patrate ?
... presimt ca va veni mai repede decat ma asteptam timpul cand nu mai stiu sa o ajut pe fiica-mea la teme