--> --> -->

Clasa I * 2011-2012 [8]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

https://picasaweb.google.com/111774975559059858266/October62011
Scuze...tehnica asta ma depaseste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANTOEMA - Felicitari pentru caiete. Intr-adevar e un scris frumos si ingrijit. Noua la sedinta cu parintii ne-a spus ca ne putem uita intr-un rand de caiete (multi parinti nu luasera caietele care trebuie, ma refer la cele de tip1 care sunt de mai multe feluri, si cica se ne uitam la cele bune sa vedem de care trebuie)..si asta a fost un pretext sa trag cu ochiul, scurt in alte caiete (habar n-am ale cui erau exact). Concluzia: fiica-mea nu e foarte sigura pe ea, Mi-a zis si sotul ca dimineata i-a zis si lui doamna ca mai trebuie sa lucrez cu Bia la scris. Se vede ca la pregatitoare nu s-au axat pe chestia asta, nu a mai scris pana acum cu stiloul (doar cu pixul, si acum apasa la fel de tare si ii ies tremurate liniile) si asta e. La tema de ieri de la mate, a avut de facut primele figuri geometrice (a ajuns la primele patrate, triunghiuri etc) si avea tendinta sa inceapa forma de jos in sus si cu linie continua fara sa mai ridice stiloul de pe foaie. Evident ca atunci cand incheia figura iesea curbata. I-am tot explicat sa o faca din bucatii, linii de sus in jos si de la stanga la dreapta si i-au iesit super. Problema mare e la romana in caiet de tip 1, acolo ies nasoale. Noi am ajuns abia la prima recapitulare si probabil azi au facut zalele pe 2 spatii (daca nu or fi dat vreun test). In rest n-am probleme cu ea, mi-a laudat-o ca e activa, ridica mana, la mate e super...scrisul e treaba (nu stiu de ce ma mir, invatatoarea mea prinsese drag de mine si-mi dadea 10 la caligrafie doar sa nu-mi strice media, ca si eu tot jale eram la capitolul asta. De ta-su nici nu mai zic....)

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

https://picasaweb.google.com/111774975559059858266/October62011
Scuze...tehnica asta ma depaseste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

COSMINA - Foarte frumos si caietul vostru, felicitari. Am sa pozez si pe al Biei cand o veni acasa....azi a luat-o mama ca sotul nu a reusit si inca n-a ajuns...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Felicitari Cosmina, chiar e o artista, parca sunt pictate. eu nu reusesc sa pun, cica am camera foto infectata, nu ma lasa sa deschid fisierul.....deseara cand vine sotul o rezolvam

Mergi la inceput

Si eu am ajuns la concluzia ca scrisul cu pixul la grady dauneaza grav sanatatii caietelor si clasa I!Cred ca nu am ales caietele tip I cele mai bune,adica foaia suge pt ca fiica-mea apasa prea tare stiloul.V-am mai spus ca strange si foarte tare stiloul pt ca ii este frica sa nu-i cada din mana!!!!!Se vade cam urat o foaie scrisa asa apasat pe ambele fete!Ni s-a spus sa luam caiete tip 1 "tip lux"...n-am prea inteles cum arata astea dar il intreb azi pe dl inv!
O dupa amiza plina de liniute si bastonase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

frumoase caietele, Cosmina. Al meu n-a ajuns inca la bastonase si inca scrie cu creionul.

Mi-a zis si mie Matei ca i-a anuntat Dna ca saptamana viitoare va face vaccinul. Chestiune care ma cam contrariaza, e un subiect destul de serios incat sa ne anunte in scris, ori pe caietul de coresponenta ori via e-mail....Mai astept si maine, poate vine si anuntul oficial si daca nu deschid eu subiectul. Eu m-am decis sa i-l fac la pediatru.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Cosmina, tu ce vrei acum ? sa ne strici ziua ?! eu asa scris si asa pagini nu am mai vazut ! parca sunt tiparite semnele alea ... Felicitari ! asa curate si drepte ! o adevarata artista bobocica ta ! sau aveti vreun stilou fermecat

... si ma gandesc cat de strambe ne-au iesit "noua" carligele alea ...

M-am edificat cu vaccinul, am sunat-o pe asistenta. Nu scapam de vaccin, acum cred ca iar va plange Crina, de data asta ca trebuie sa-l faca. Le-a dat initial instiintarea numai copiilor cu un singur rapel, noi cu doua rapel-uri am primit abia azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Cosmina si Anto, frumoase caiete.
Felicitari micutilor-harnicutilor !

Noi inca scriem cu creionul.
Cu stiloul doar la stilul free-hand ca sa zic asa, adica pe fise fara liniatura tip 1. Si la ... engleza, ceea ce e foarte bine, ca acolo e important continutul, nu forma si pot sa se obisnuiasca cu stiloul fara a avea multa presiune pe scris frumos si perfect incadrat in liniute.

Noi nu am folosit deloc stiloul la gradinita, asa ca doar acum ne obisnuim cu el. In week-end o sa-l pun si eu sa scrie cate ceva cu stiloul pe caietul tip I de acasa sa vad cum se descurca.

In alta ordine de idei tot in week-end sper sa incepem sa citim in germana, am gasit niste carticele speciale tare dragute foarte potrivite pentru incepatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

De acord cu tine, Mina, in leg cu interzicerea activitatii sportive. Am pus intrebarea nu intamplator, chiar vreau sa stiu (poate ne raspund fetele care activeaza in invatamant) care sunt cele mai eficiente actiuni corective pt indisciplina. La noi, acasa, mustrarea verbala nu prea are greutate. De multe ori vorbesc in vant.
Imi zicea ieri invatatoarea ca exista in clasa 2 categorii : copii care asculta de parinti si parinti care asculta de copii. Evident m-a intrebat noi din ce categ facem parte?
allinta, dar ce a facut mai exact baiatul in cauza?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput