Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)
Raspunsuri - Pagina 9
mady_19 spune:
da..ar fi o idee...dar o scoatem noi la capat cumva...ce bine ca stii sa faci cozonaci...
My_Lady0091 spune:
Matza..sa ne traiesti...intru muuuuulti ani!
*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ALTESA spune:
bulinuta daca o sa ramanem la 2 perechi de nasi o sa primeasca copilul in brate nasa de cununie ,si apoi o sa-l imbrace amandoua dar sa vedem cum vom face pana la urma.
Ziceti fetelor la ce nume v-ati gandit sau si voi plutiti ca mine de colo colo
26+ cu
aerlilian spune:
Danezza, am fost pacienta lui Tutu ani de zile, acum nu mai sunt...Dar nu ma pot desprinde de unele fete de acolo...
mady_19 spune:
noua ne place mult Ilinca...stiu ca mai placea cuiva numele asta...si Maria...poate ambele...inca nu stim...
ALTESA spune:
si se combina bine mady.
mie la fetita mai imi place si ileana,Alesia,Roberta.
Dar cum am flacau imi place mult Rafael,Iustin Damian,Matei,Robert si Cezar.
26+ cu
annesi spune:
yummy, cozonac!
cand ma gandesc ca vine ziua sotului meu si va trebui sa pregatesc mancare pt musafiri si dulciuri pe care eu nu am voie sa le mananc...
dar asta este, trece si asta si vine Craciunul unde de obicei ma iau la intrecere cu mama la facut de prajituri, dar anul asta cred ca o las mai moale. pana atunci si burtica va fi mare de tot si va fi tot mai greu sa stau mult in picioare. sau poate, cine stie, vine bebica cadou de ziua mea cum am fost si eu cadou de Craciun pt parintii mei
Anne 24+ de
alina_anto spune:
LA MULTI ANI MATZA!!!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de bulgarasul din burtica!!!
Mady, mie imi place ILINCA, dar pt ca bebele meu e cu cuc, ma reorientez...
Fetele, eu am avut o noapte ALBA. Sara are mucisori si nu a putut respira toata noaptea, asa ca stateam sa ii urmaresc respiratia, sa ii scot mucisorii cu aspiratorul, etc.. Plus ca nu imi gaseam nici eu pozitia, pe partea stanga ma durea inima, pe dreapta nu puteam sa respir, pe spate nici atat. Asa ca la ora 5 dimineata am coborat (l-am luat si pe Doru cu noi bineinteles) in living, ne-am facut niste sandwichuri si ne-am uitat pe minimax. asta pana pe la 6.30-7, cand am urcat si am atipit si noi 2 ore.
Cutremurul nu l-am simtit, eram noi destul de "cutremurati"
Matza, eu ii mai luam de la Carters.usa sau uite-te pe walmart
aaa, Nicole Mi-au placut mult ozele, dar mai ales rochita. De unde ziceai ca a luat-o??? Imi place si cum ai avut parul, asa natural (genul meu) si culoarea iti vine ff bine!!
Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alice_Elena spune:
Matza, la multi ani!! Sa fi sanatoasa sa ai pare de tot ce iti doresti
Nicole si mie mi-a placut rochia
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
ica7 spune:
o singura zi am lipsit si ati trecut la un alt capitol, iar din noul capitol am avut de recuperat 9 pagini...bravo!
mady multumim pentru tabel. este de mare ajutor. nici eu nu ma descurcam sa raspund in ce luna sunt.
la saptamani ma ajuta telefonul pentru ca mi-am instalat o aplicatie pe iphone care se numeste "sarcina ta"de la reclama mascata//avertizare in care iti arata in ce zi/saptamana esti, cat de mare e copilasul in saptamana respectiva (grame/cm) si cum evolueaza sarcina.
nicole f frumoase pozele, iar rochia iti vine fff bine.
cutremurul l-am simtit, dar a fost un simplu zgaltait. m-am speriat si l-am trezit pe sotul meu, dar el s-a intors, m-a luat in brate si mi-a zis sa stau linistita ca a trecut :)...cam asta a fost.
fetelor stiti ca va povesteam ca mi-a iesit rezultatul la alaninaminotrasferaza(GPT/ALAT/ALT)-este vorba de hepatita/transaminaze - 107, iar maximul era 35. astazi am fost la dr meu si i-am spus iar el m-a indrumat sa vorbesc cu medicul de familie. dar medicul meu de familie mi-a zis ca mi-a iesit aceasta analiza asa pentru ca s-a asezat copilul pe partea dreapta si ca influenteaza rezultatul. mie mi se pare cam naiva aceasta explicatie.
dr care-mi urmareste sarcina mi-a recomandat, dupa ce am ajuns amandoi la concluzia ca nu e o explicatie plauzibila cea data de medicul de familie, sa tin regim alimentar- fara grasimi, fara prajeli-, mi-a dat sa iau essentiale forte, iar dupa 3 saptamani sa repet analiza.
va rog sa nu ma uitati sa ma treceti si pe mine pe prima pagina cu un carucior albastru, iar la data nasterii mele - 29.07.1978- deci nu fac parte din fetele tinere
multumesc.
22+