Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

vad ca nu a aparut numele aplicatiei, nu stiam ca n-am voie sa scriu

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

imi plac numele de baitzel, pe care le-ai scris Altesa...sunt frumoase
- da Alina...acu stiu sigur ca tie iti placea numele de Ilinca
- Ica..sa speram ca va fi un rezultat mai bun data viitoare....ce ma enerveaza pe mine unele situatii...de nu stie nimeni sigur..tu urmeaza un alt regim ca oricum nu sunt bune prajelile astea...io am zis ca-mi shimb meniul, gata!
- acu am pofta sa mananc banane cu struguri si covrigi simplii..si chiar mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

salutare burticutelor
Matza-La multi ani, sanatate , fericire, sarcina usoara si bebelus sanatos ,frumos si norocos.Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!!!
Nicole-frumoase poze, frumoasa rochitza, coafura si frumoasa Nasa intr-un final, sa aveti parte de fini buni.
Alina stiu cum este cu dormitul pe o parte dar incearca sa pui o pernuta, la mine merge poate functioneaza si la tine .
Ica -eu am avut hepatita cand am fost micuta si de atunci imi urmaresc f bine transaminazele .. cand sunt obosita cresc desi multi dr nu recunosc asta.Cand am ajuns acasa din Canada dupa 14 ore de zbor si multe ore mers cu masina etc etc la primul control mi-au iesi mari peste 150 dupa 1-2 saptamani de somn bun si odihna am refacut analizele si erau in parametrii normali.Incearca sa te odihnesti/sa dormi cat poti de mult un pic de regim nu strica niciodata. Se poate ca si bebe apasa pe ficatel ... poate un dr de la infectioase te-ar lamuri mai bine .. aici ne dam si noi cu parerea
Lady - multumesc ptr sfaturi ...cum se pune semnatura ... f bine explicat
Gata va pup pe toate si sa auzim numai de bine

23+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Ica, nu e chiar asa de greu sa renunti la prajeli si la grasimi in exces. in plus o sa ai o alimentatie mult mai sanatoasa fara ele. ai sa vezi ca te umple de energie sa mananci mai multe legume si cat de usor e pt stomac sa digere o carnita care nu e prajita ci preparata in alt fel. iti doresc succes si sunt sigura ca o sa reusesti sa-ti monitorizezi alimentatia!

eu plec acum de la servici, am terminat pe ziua de azi.
o zi faina mai departe la toate mamicile!

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Dragele mele, multumesc de urari, sa-mi traiti si voi mie, sa ne bucuram impreuna, sa avem parte de momente minunate si sa impartasim clipe pretioase impreuna.

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Matzaila, LA MULTI ANI!!!! Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de toti cei dragi!

Va pup fetelor, eu v-am tot citit toata ziua, dar sunt la birou si nu am avut timp sa raspund la nici un mesaj. Pentru fiecare dintre voi aveam ceva de comentat.... acum e prea tarziu.... am uitat ce aveam de spus... O sa o intind si eu in curand spre casa si poate diseara o sa fiu mai activa aici.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ne-am trezit si noi, nu am dormit foarte bine, adik m-am trezit de 2 ori in 2 ore ca sa-i aspir nasul Sarei dar totusi ne-am odihnit. Cred ca Sara are aceeasi viroza pe care am avut-o eu acum 2 sapt.

Lali, da, am inmultit si nr de perne din pat: am doua sub cap, una mica sub burta si una intre picioare. Dar iti dai seama ce am de mutat cand ma intorc de pe o parte pe alta. Dar imi aduc aminte ca si la sarcina trecuta tot de pe la 6 luni au inceput "antrenamentele" de noapte. Acum macar ma mai pot odihni noaptea, dar cand va fi si bebe, nu cred ca voi mai avea luxul asta..cel putin in primele saptamani..

ica Si mie mi se pare total aiurea explicatia data de dr.. DAr un regim nu strica. Si noi incercam sa limitam pe cat se poate prajelile, astea sunt cele mai rele...

Matza ai vazut mesajul cu site-urile da?? Eu chiar ma uitam pe walmart si ma imbolnavesc cand vad ce preturi au

Apropo de asta, fetele care vreti sa faceti comanda pe babystuff, eu s-ar putea sa mai fac o comanda pe la sfarsitul lui oct-jum lui nov. Nu risc mai tarziu, ca vreau sa ii mai iau si Sarei cate ceva. De data asta vreau un scaun de masina, 2 umidificatoare, aparatul de gatit cu aburi, ceva haine pt Sara, deci lucruri consistente.

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Fetelor, am fost si noi azi la morfofetala, a fost super frumos si emotionant.Masuratorile au iesit super, e perfecta , si era asa dragalasa , dormea cu pumnisorii strinsi la gurita.Are 444 de g la 21 de saptamini si 5 zile. E mult , e putin? Ai vostrii cit au avut la virsta asta? Data probabila a nasterii a ramas aceeasi :9 februarie.
Sunt super fericita azi, ca mi-am vazut puiutul!
Pupici tuturor!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 20+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Szuce , am uitat ceva :
LA MULTI ANI MATZA !!!!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 22+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Alina, multumesc mult, m-am uitat pe fuga ca am avut putina treaba astazi. Diseara insa o sa-mi iau niste ciocolata si o sa ma uit pe indelete :-)

+22

Mergi la inceput