Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ghiulten, te cred ca esti fericita!! ma bucur ca este totul in regula, bebelina e foarte bine la greutatea asta la 21 sapt

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

ce bine Ghiulten....ma bucur pentru fetitza ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Merci mady si alina ! E un sentiment super, azi am avut un zimbet pe buze toata ziua.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 22+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

si noi abia asteptam sa vedem bebelina saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

felicitari,
si noi am fost ieri si stiu cum este starea de euforie
nu ma mai interseaza nimic, nici pb financiare .. nici la serviciu .. nici nimik, suntem doar happy
ca estimare, noi la 21 sapt si 2 zile aveam 425 gr, asa ca e super bine
avem dpn foarte apropiate

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Fetelor, am fost si noi azi la morfofetala, a fost super frumos si emotionant.Masuratorile au iesit super, e perfecta , si era asa dragalasa , dormea cu pumnisorii strinsi la gurita.Are 444 de g la 21 de saptamini si 5 zile. E mult , e putin? Ai vostrii cit au avut la virsta asta? Data probabila a nasterii a ramas aceeasi :9 februarie.
Sunt super fericita azi, ca mi-am vazut puiutul!
Pupici tuturor!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 20+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Noi ne-am hotarat sa nu facem botez cu petrecere (nu ca nu ne-am bucura nespus de mult de bebele nostru). Ne-am gandit ca banii care i-am cheltui cu petrecerea putem sa-i depunem intr-un cont pt mofturile de adolescent/student/adult a lui bebe. Oricum cei care vor sa-l "cinsteasca" pe bebe o vor face cu sau fara petrecere. Cat despre nasi, datorita faptului ca nu ne putem hotari asupra unui singur cuplu, am decis ca impreuna cu nasii nostri de cununie sa boteze si prietenul cel mai bun al sotului. Cu toate ca aici (in Cipru) traditia spune sa dai copilul sa fie botezat acelui cuplu care cere, care se ofera.
Multumiri pentru lista cu sarcina pe luni in functie de saptamani :D Am aflat si eu ca de fapt sunt insarcinata in 5 luni jumate si nu in 4 si 3 saptamani. Toata lumea imi spunea ca e prea mare burta pentru numai 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

la multi ani matza, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de un copil destept si frumos!

eu incep sa fiu usor ingrijorata, am scolioza si lordoza (tinute sub control cu kinetoterapie si masaj) dar de cateva zile a inceput sa ma doara spatele.. daca incepe de pe acuma, nu ma vad deloc bine in lunile urmatoare :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina si eu as vrea sa comand cate ceva dar ar fi bine sa intre aparatul ala de gatit cu aburi la reducere sti ceva?

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Pentru ca bebele nostru e "corcitura" de cipriot patriot si romanca nationalista, ne-am gandit sa-l cadorisim pe bebe cu un nume international. Astfel incat, daca va ajunge prin Trinidad Tobago sa nu rada lumea de el/ea.
Daca va fi fetita, cu siguranta o vom numi Iris, iar pt al 2 lea nume sunt in lupte aprige. Eu vreau Jasmyne, tati vrea Kassandra.
Daca vine baietzel, e grav. Nu ne-am decis, iar ce ne-a placut acum 1 luna, azi ni se pare taranesc.
Iata lista noastra:
Aris (zeul razboiului la greci si preferatul meu de pe vremea cand se difuza Hercule la tv si in plus eu simt ca o sa nasc in martie, nu in feb, iar Aris e protectorul lunii martie)
Mattheo
Sebastian
Armin (asta imi place doar mie, tati zice ca suna a pesticid)
David, Luca (insa am nepotei care poarta deja numele astea)
Filip (dar cipriotii o sa-l strige Filipa, deci NU)

15
Daca tacerea e de aur, atunci rabdarea e de platina :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani Matza !!!!!!!!!

Avem pat de 160 latime. Cat o vrea bebe sta in patut apoi ne gandeam sa le mutam pe amandoua intr-un pat si sa ramana matrimonialul al nostru. Cunostintele noastre au facut la fel dar au renuntat ei la matrimonial si dorm pe canapea si fetitele in patul mare. Impreuna dorm foarte bine copilasii. Dar parca nu imi surade ideea sa renunt la patul meu.

Felicitari pentru rezultatele la echo fetelor

Maine am zi grea si apoi echo

O seara placuta!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 21s+
iulie 2008

Mergi la inceput