Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)
Raspunsuri - Pagina 8
biancabia spune:
Fetelor dar ce tinere sunteti!!!
23-24 uau!!! Eu ma simt tanara dar buletinul ce-o zice el? Si ala e expirat saracu' din martie
In legatura cu marimea patului, eu am saltea de 1,50m latime. Inainte sotul dormea cu noi, dar pe asta mic nu il culcam intre noi. Patutul este lipit de pat. Dormea jumate de noapte in patut si jumate in pat. Acum, cam din primavara, am dat jos gratiile din fata ale patutului si am ridicat salteaua la nivelul patului astfel incat sa vina patutul in continuarea patului nostru. Alexis doarme si in pat si in patut si tati a ajuns in camera lui Alexis. Nu stiuu cum facem ca nu vrea deloc sa ne culcam impreuna in camera lui si o sa se apropie ziua cand va veni bb si cu amandoi nu o sa fie bine. Sotul vrea sa il ia cu el dar rasfatatul asta face ce vrea cu noi, noi cam jucam cum canta el
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 20+
anangel_lexi spune:
La multi ani, Matza, sa fii sanatoasa, sa ai parte de multa fericire si sa te bucuri de minunea din burtica!
Danezza, multumesc pt date, te trec imediat in listuta.
Referitor la botez, noi ne-am hotarat deja demult, vor fi tot nasii care au botezat-o si pe Maria. E sora cea mai mare a sotului meu, o iubeste enorm pe fii-mea si stiu sigur ca ar boteza-o si pe cea mica cu tot sufletul. Deja am primit un vraf de hainute super dulci cu care s-o scot din maternitate. Noi vom face botezul in tara, aici nu sunt incantata de serviciile parintelui roman...
De petrecut as vrea sa petrecem acasa, insa nu stim sigur 100%. Mai vedem...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 24+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Danezza, esti in listuta.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 24+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
mady_19 spune:
La multi ani Matza!!!! sa fii sanatoasa, frumoasa, iubita si sa te bucuri de bebelushul care e pe drum..sa ai sarcina usoara in continuare!!o zi frumoasa!!!
- da..pana la urma nu e bai ca nasha e la distanta, atata timp cat tin la ea asha mult si imi doresc sa fie ea nasha pt fetitza noastra...acu sa vedem cu sotu..daca il conving si pe el
- am inteles aerlilian...multumesc...e bun pretul..o sa mergem si noi in noiembrie sa vedem ce luam exact..banuiesc ca o sa-l primesc pana in decembrie..adica sa mi-l aduca si mie tot atunci in decembrie
- da..dupa calculele mele..eu trebuia sa intru saptamana asta in luna a 7 a...24 de saptamani...inseamna 6 luni...acu am intrat in sapt 25..deci am intrat in luna a 7 a..dar vad ca nu e chiar asha...oricum nu-mi iesea la calcul 9 luni..acu am si eu explicatia
annesi spune:
nici noi nu am simtit nimic la distanta asta mare. dar am ascultat azi dimineata la radio ca in bucuresti s-a simtit. sper ca toata lumea e bine.
am ajuns sa caut pe net retete pt diabetici si am gasit o reteta pt o tarta cu mere care suna excelent. o incerc cand ajung acasa si va dau de veste si voua. are un pic de zahar, dar nu mult, si daca e gustoasa poate va tenteaza si pe voi.
Anne 24+ de
biancabia spune:
Mady daca tii asa mult la nasa ta, poate boteza bebele si poate sotul tau tine la altcineva si pot boteza impreuna, nu trebuie sa fie un cuplu neaparat
biancabia spune:
Am uitat sa ma dau mare. Zilele trecute va spuneam ca am comandat un cozonac. Ei bine a 2-a zi nu mi l-au adus, drept urmare m-am pus pe treaba si am facut 2 frumuseti si bunatati de cozonaci.
mai am jumatate si ma gandesc sa mai fac peste vreo 2 sapt daca imi vine iar pofta