Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

fetelor vreau sa-mi iau sutiene pt alaptat si sunt intr-o mare dilema: ce marime sa-mi iau?? cand am ramas insarcinata mi-a crescut pieptul de la circumferinta 90 la 97 si toate mamicile imi spun ca mai cresc cand se umplu de laptic.
si eu cum ar trebui sa procedez acum? sa ghicesc???

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Sa astepti

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

ce tare ai fost Alice !!!!!

+22

Mergi la inceput

asta este, daca trebuie sa astept, astept. doar ca livrarea se face in 2 saptamani unde vreau eu sa-l comand pe net...

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

DPN: 10-12 februarie 2012
data nasterii mele: 19.04.1980

aerilian - s-ar putea sa fac o confuzie - am vazut odata ca ai postat la topicul depsre tutunaru si implicit am dedus ca la el esti (eu la el merg) si morfo le-am facut tot cu o doctorita de la Elias - Mona Zvanca
am nimerit?
Georgia - daca fetota e in parametri normali de dezvoltare nu ai de ce sa-ti faci probleme

eu am pitci pe creieras de la sarcina trecuta cand aveam restrictie de crestere si de-aia sunt asa incantata de evolutia in greutate

Pup burticile

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Danezza, felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru caruciorul roz. Te rog sa-mi mai scrii o data DPN-ul tau si data nasterii tale, pentru listuta, pentru ca nu stiu in ce masura o sa am timp sa citesc capitolul trecut. Multumesc mult.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 24+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

danezza si eu tot la tutu sunt

annesi nu uiti sa schiezi crede-ma...e ca mersul pe bicicleta...am schiat de la 6 la 21 de ani cand m-am operat la coloana si s-a incheiat cu schiatul

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anessi, uite eu cand eram gravida cu mara in 8-9 luni am avut un sutien, care imi venea si cand o alaptam. acum, cred ca depinde si de la persoana la persoana.. de asta ziceam sa mai astepti.
acelasi sutien acum imi vine mic deci trebuie sa imi iau si eu altele de alaptat ca nu cred ca imi vor veni cele vechi dar mai astept putin

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

bulinuta, mi-e dor sa ma intorc pe partie, chiar daca schiez doar de un an. imi imaginez cum a fost la tine cu atatia ani de experinta...

Alice ce ciudat cu diferenta de crestere a sanilor. eu la inceput, cum nu stiam cat vor creste, imi tot cumparam cate un sutien cu o marime mai mare care intr-o saptamana se dovedea a fi si el neincapator. si uite asa am ajuns sa am cateva marimi in dulap

Anne 24+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Bun gasit!
Matza la multi ani cu sanatate!!! Sa ai un an foarte bun si sa nasti usor un bebe sanatos de care sa te bucuri alaturi de cei dragi!!

Noi cu nasii lui Alexis nu mai suntem in relatii f bune. Vorbim ne mai intalnim cand si cand insa nu atat cat sa ne boteze si bb2. Nasii de cununie probabil il/o vor boteza insa nu e nici asta sigur din motive obiective, deoarece nu stim deocamdata unde vom face botezul. Daca ne hataram pt Ro, atunci e posibil sa nu ajunga (desi tindem sa il facem aici totusi) Vom face ceva f restrans doar cu apropiatii, pana in 20 de pers.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Multi ani sanatosi Matzulica !!!

Eu nu am simtit nici un cutremur...am aflat ulterior.

Bianca vreaaau miere buna. Sunt in Bv

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput