Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicole1980 spune:
Dragele mele,
v-am recuperate foarte greu , citesc pe forum de vreo 3 ore…
Ma bucur pentru toate mamicile care au fost la morfo si le felicit pentru bb-ii sanatosi si voiosi .
Joi mergem si noi, abia astept sa ne dezvaluie surpriza….nu mai am rabdare.
Noi in weekend am fost la munte si a fost superb.
Am sa va pun cateva poze de la munte si de la nunta unde am fost nasi –POZE
Va pup !
in 21+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
anangel_lexi spune:
Danezza, felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru caruciorul roz. Te rog sa-mi mai scrii o data DPN-ul tau si data nasterii tale, pentru listuta, pentru ca nu stiu in ce masura o sa am timp sa citesc capitolul trecut. Multumesc mult.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 24+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
aerlilian spune:
Danezza, felicitari din tot sufletul si astept raspunsul tau despre cum ai descoperit ca mergem la acelasi medic
Oliska , ce teapa ne-ai tras...Si chiar asa...sa-ti fie rusine pentru cat esti de tanara si de frumoasa!!!
Mady, eu am comandat patutul pe o singura culoare (cires) si am comandat in plus salteluta de infasat si doua lenjerii, cu tot cu aparatori.Salteluta patutului este de cocos si este inclusa in pret.Am ales modelul cu leagan pentru ca "se intepeneste" foarte usor, doar invartind o cheita.Si cu totul m-a costat 11 mil.Facilitatea pe care o am ca am facut comanda la targ este ca nu mai platesc transportul, care oricum nu era o avere...80 ron.Dar mi-l aduc la usa si am inteles ca se asambleaza la fel ca produsele de la Ikea.
catiushor spune:
Neatza, eu matinala de la 5...
Moaama am lipsit cateva ore si voi ati facut o zi de nastere si ati spart si petrecerea, ce mai!!!
Eu ziceam ca sunt in luna 5...dupa schema asta am trecut de ceva vreme in luna 6...nu pot sa cred!!!
asa imi plac zilele astea racoroase de toamna...daca ar fi asa tot anul.
-Sofia, tu pe unde te-ai ascuns?
gravidutza 24+ de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
georgia_c spune:
la multi ani matule , sa fii sanatoasa , fericita si cea mai implinita mamica
ce grasunei aveti voi , a mea piscotica e slabuta , chiar pot spune ca sunt ingrijorata ca e mica -e in parametrii dar mica- (f tare nu de greutate imi e ci sa nu fie vreo alta problemuta.. dea DD sa fie bine pana la capat)
si acum intrebarea zilei..cum v-ati petrecut de cutremur?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Matzaila_81 spune:
Neata dragele mele, dar stiu ca ati fost vorbarete nu gluma
Va imbratisez pe toate burticile si ma bucur ca bebeii sunt in regula si ca i-ati vazut si v-ati bucurat de ei.
Noi stim sigur unde va fi botezul si cine or sa ne fie nasii. De sarbatorit il facem la noi acasa ca avem casa mare si peferam sa dam banii pe concediu. dar e posibil sa gasim o locatie draguta pana atunci si sa ne schimbam parerea.
Nu, nu as vrea ca sotul sa fie in sala de nastere. Mi se pare un moment foarte intim si mai ales foarte greu pentru un neavizat. Am vrut sa intru cu o prietena acum 5 ani cand nastea si mi-a zis doctorul ei ca el are multi rezidenti care lesina, ca se pierde mult sange si ca mai mult i-as incurca si am realizat ca nu e ca in filme si am facut stanga imprejur
Sotul sa faca bine sa fie la usa cu o bere rece.
In rest as avea nevoie de un site cu hainute din State. Imi pleaca o colega si m-a intrebat daca vreau ceva si nu am gasit nimic pe google. In rest mi-e somn.
Bebelul meu e cam lenes, se misca slab de aproximativ doua ori pe zi.
Burtica a crescut si la aproape 23 saptamani am luat 3 kg si putin. Sunt bucuroasa.
Cam atat de la Matza, va pup pe toate si promit ca azi sa am mai mult timp si sa va tin isonul.
+21
ALTESA spune:
georgia eu la ora aia eram treaza ca eu dorm pe etape.
Patul se misca, oglinda zdranganea sticultele cu parfum se ciocneau cap in cap si i-am spus sotului ca e cutremur ,in schimb el m-a luat de mana si mi-a spus stai linistita ca nu e.
Asa ca am stat cumintica in pat asteptand sa treaca ,abia dimineata m-a crezut cand i-a mai spus si cumnata si soacara deh
26+ cu
Matzaila_81 spune:
Multumesc mult Georgia!
Am sperat sa trec incet incet in varful picioarelor si sa nu observe nimeni
Azi e una din cele mai frumoase zile de nastere ca-l am pe bulgarel cu mine si sunt happy ! Sa dea Doamne Doamne sa fie asa tot anul.
+22
bulinuta27 spune:
Matza La Multi Ani fericiti! sa fii iubita si sa ia numai bucurii!
georgia de cutremur am petrecut singura ...am crezut ca dardaie cupilu de frig care navalise peste noi de la el din camera cu croco si cu catelul...patul e de 1.80 dar totusi eram 5 peroane in el
altesa cu 2 perechide nas o sa fie cam ciudat pentru ca atunci cand preotul scoate puiul din apa i-l pune in brate doar unuia din ei...si acela e nasul...o sa fie cam inghesuiala
mady nasa ta poate s ail boteze singurica pe bb nu e nici un fel de problema
eu stiu mai multe de nasie ca-s nasa de profesie ...asa imi zic finii: am 2 perechi cununate si 5 cupilasi botezati
nicole super poze super nasica
pup ca ma apuc de sedinte
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
annesi spune:
Neata fetelor,
felicitari pt rezultatele de la morfo, ma bucur ca toata lumea e sanatoasa si va doresc numai rezultate bune si de acum inainte.
Matza, La Multi Ani sa fii fericita si sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Mady, e foarte utila listuta cu sarcina pe saptamani si luni. si pe mine ma tot intreaba lumea si nu stiu ce sa raspund.
Eu la botez ma gandesc de ceva vreme dar ca nasi nu vreau sa-i iau pe cei de cununie pt ca sunt batrani si faptul ca i-am luat ca nasi de cununie a fost doar o obligatie morala. eu am 2 variante in cap, una ar fi un var de-al meu dupa care vrem sa ii dam si numele bebelului iar a doua varianta o pereche de prieteni care ne sunt si colegi de servici si cu care ne intelegem foarte bine. n-am discutat inca in detaliu cu sotiorul meu, sa vedem cand ne facem un pic de timp de planuri din astea mai indepartate.
iar de schi, ce sa zic... si mie imi place mult, am invatat anul trecut sa schiez, cand mergeam destul de des undeva in apropiere pe o partie mica de incepatori. pe mine m-a intrebat iubitelul daca are voie sa mearga iarna asta la schi fara mine, dar asta inseamna doar seara dupa servici sau eventual in weekend, ca noi suntem la 20-30 min de cateva partii de schi, asa ca e rezonabil. ce imi pare mie rau e ca nu mai pot eu acum si mi-e frica sa nu uit pana anul viitor
Anne 24+ de