Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)
Raspunsuri - Pagina 5
danezza spune:
Multumesc fetelor,
Toni, lasa acele ca va fi bine
MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!
anahadasa spune:
Buna seara! Am intrat si eu sa va salut, pt ca azi am fost tare prinsa. Am facut o tocanita de legume pt iarna si pt ca sotul este plecat la o conferinta o sapt, ma descurc singura cu prichindeii! M-am obosit un pic stand mult in picioare, ma doare spatele de numa', dar sper sa am o noapte odihnitoare!
Felicitari mamicilor pt puiutii grasani si sanatosi, o seara faina tuturor si o noapte linistita!
Si eu ma retrag ca-s franta!
Si, da, uitam sa multumesc mamicii care a postat sarcina pe sapt! Foarte utila! Ma tot intreaba lumea cate luni am si eu tot cu sapt le raspundeam , ca nu prea mai stiam impartirea asta...
Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 24 +
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_anto
Va incumetati?? Eu sper sa mergem la Breaza in primavara, dupa ce il botezam pe bb, sau poate facem acolo botezul si sa ma "parchez" la aer curat cateva luni, pana o dau pe Sara la gradi, in toamna. Eu merg sa ii fac baie Sarei si pe urma ma retrag, ca m avut azi o zi obositoare... Va pup, noapte buna!!! Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Da vreau sa merg...noi suntem mai plimbaretui de felul nostru si nu rezistam sa stam acasa prea mult.
La sfarsitul lui noiembrie imi duc copiii la Disneyland Paris Abia asteptam cu totii Se pare ca asta va fi ultima excursie pana in primavara.
Apropos de botez, fetelor va-ti facut deja planuri?
Si mai vroiam sa va intreb daca ati ales nasi pt bebe si cand vreti sa-i anuntati? Noi din pacate am rupt legatura cu nasii nostri de cununie, care sunt si nasii lui David de botez si acum am ales alta pereche, dar ma gandeam cand ar fi momentul ok sa-i anuntam...
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+
ALTESA spune:
alina eu am planul de botez in cap il stiu de dinainte sa raman gravi dar momentan nu spun nimic asteptam sa vina bebe si apoi.
noi suntem in relatii bune cu nasii ,insa a aparut un cuplu care a nuntat ca doreste sa ne boteze copilul si nu le-am spus nicida nici nu ca nu stiu cum sa le spun nasilor de cununie ca vor impartii datoriile de nasii cu un alt cuplu.
mie imi place acest cuplu dar sa vedem cum o sa reactioneze nasii de cununie, nasicii cei noi deja iau luat lui bebe carut ,va spuneam eu zilele trecute si acum vor sa-mi ia nu stiu ce marturii de botez superbe pe care le-au vazut ei.
oricum mie mi-ar place ca bebe sa aive 2 perechi de nasi pentru ca o sa fie norocos de mic.
26+ cu
ALTESA spune:
olisca eu zic ca ar fi cazul sa-i anunti un botez implica ceva cheltuiala si mai pica si imediat dupa sarbatorile de iarna si pana in sarbatorile pascale asa ca trebuie sa stie si ei ce cheltuie si ce pune deoparte pentru bebe.
26+ cu
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA alina eu am planul de botez in cap il stiu de dinainte sa raman gravi dar momentan nu spun nimic asteptam sa vina bebe si apoi. noi suntem in relatii bune cu nasii ,insa a aparut un cuplu care a nuntat ca doreste sa ne boteze copilul si nu le-am spus nicida nici nu ca nu stiu cum sa le spun nasilor de cununie ca vor impartii datoriile de nasii cu un alt cuplu. mie imi place acest cuplu dar sa vedem cum o sa reactioneze nasii de cununie, nasicii cei noi deja iau luat lui bebe carut ,va spuneam eu zilele trecute si acum vor sa-mi ia nu stiu ce marturii de botez superbe pe care le-au vazut ei. oricum mie mi-ar place ca bebe sa aive 2 perechi de nasi pentru ca o sa fie norocos de mic. 26+ cu |
Super cu 2 perechi de nasi Si noi avem mai multe cupluri care ne-ar placea sa ne naseasca copiii. Sotul ii vrea pe unii, eu pe altii...la varianta cu 2 perechi de nasi nu m-am gandit...Poate doar daca fac o petrecere mai maire. Daca fac ceva mai restrans, cred ca o alege doar 1 pereche. Dar inca nu ne-am hotarat suta la suta.
mady_19 spune:
ma bucur ca e de folos treaba asta cu saptamanile si lunile...
- si noi am inceput sa ne gandim la nasi..ii luam asha prin eliminare..mie mi-ar placea tare mult sa fie nasa noastra de cununie..numai ca nasii nostrii sunt divortati si sunt si din Bacau..adica la distanta de noi...dar...cu toate astea tot pe ea as vrea-o.....mi se pare una din cele mai bune persoane pe care le cunosc...e o relatie speciala intre noi...rar mai gasesti asha...
- si botezul am vrea sa fie ceva mai discret..tre sa ne mai gandim unde facem si cum..
in 24+ cu
ALTESA spune:
aa sa va mai intreb fetele cu baieti la ce nume v-ati gandit ,daca mai aveti alti baieti mai mari cum ii cheama?
La mine problema e ca aici imi plac toate aici nu mai imi place nimic.
Si inca o chestiune cele care dormiti cu copilul in pat si cu sotul ce dimensiune aveti la pat ,si cat de bine incapeti toti 3?(tot pt. cele care aveti deja un copil e valabila intrebarea)
gata ma culc ca si eu sunt obosita azi mi-am instalat aer conditionat cu inverter pentru caldura ,si va dati seama ce praf s-a facut.
26+ cu
olishka spune:
Mady pacat ca au divortat nasii, dar este bine totusi ca mai pastrati legatura si ca aveti asa o relatie speciala Si ce daca este din Bacau? Eu am cativa prieteni in Bucuresti si altii in alte orase. Vreau sa zic ca cu cei din Bucvuresti ma vad mult mai rar.
Chiar acum am discutat cu sotul si se pare ca nea-m hotarat Sunt niste prieteni tare dragi noua, ne mai petrecm concediile impreuna, au si ei copil mic, ea este basarabeanca de-a mea si ne intelegem de minune, iar sotii la fel se inteleg tare bine. Este o relatie de mai multi ani si sunt sigura ca le va face placere. Abia asteptam sa-i anuntam Mergem noi la ei sau ei la noi? Cred ca noi la ei, nu?
Altesa noi am avut o lista, dar au cazut toate numele de-acolo: Leon, Dima, Filip, Luca, Eduard, Marc. Inca ne mai gandim...Stiu ca cel mai important este sa ne placa noua, dar vreau sa sune bine cu numele de familie si sa placa numele familiei noastre (prieteni nu prea ma intereseaza, caci ar fi prea multe pareri si nu poti sa-i multumesti pe toti). Pe baietelul meu il cheama David, dar parca nu as mai vrea un nume asa de comun (acum este la mare moda David, dar eu habar n-aveam cand i-am pus numele, chiar nu stiam pe nimeni cu acest nume. M-am uitat la un film cu un baiat fain David, l-am sunat pe sot, a zis ca-i place si asta a fost. A fost singurul nume de pe lista. Acum se pare ca este ceva mai complicat).
Patul nostru cred ca are latimeas 1,80 si incapem tare bine in el, dar nu prea dormim toti 3 impreuna, decat cand avem musafiri. Dar nu am avut niciodata probleme cu dormitul in 3, pe unde am umblat. Cred ca in 4 o sa fie mai complicat
Alice_Elena spune:
:)) deci suntem multe mamici tinere in zona. Asta e un lucru bun. Fimiu daca se grabeste poate iese cadou de ziua mea
Am culcat si eu o bucata copil. Am adunat jucariile din casa si cred ca o urmez. Ii iese o masea si e cam agitata noaptea
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+