Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)
Raspunsuri - Pagina 4
bulinuta27 spune:
plec si eu acasa
pup si seara buna
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
ALTESA spune:
stati asa ca ma lau si eu eu am 23 ,olisca se pare ca ne luam de mana.
daneza bune ir-urile tale ,ale mele la 22 de sapt erau un pic mai mari abia astept sa vad cum sunt peste 2 sapt.
26+ cu
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 plec si eu acasa pup si seara buna bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Of, of bataie meriti
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+
olishka spune:
citat din mesajul lui ALTESA stati asa ca ma lau si eu eu am 23 ,olisca se pare ca ne luam de mana. daneza bune ir-urile tale ,ale mele la 22 de sapt erau un pic mai mari abia astept sa vad cum sunt peste 2 sapt. 26+ cu |
Multi inainte Oricum eu cateodata simt ca am mult mai multi...caci nu prea am apucat sa ma bucur de anii tineretii si sa ma distrez la maxim, asa cum fac altii...Dar nici rau nu-mi pare, chiar sunt tare fericita, caci am o minune de baiat si mai vine unul pe drum Am zis ca aman distractia pana dupa 30 ani
tonirro spune:
Felicitari tuturor fetelor pentru rezultatele la morfofetale! Ati avut asa spor la scris...nu mai retin toate fetele si imi cer scuze.danezza pe tine te urmaream (deh, noi mutantele)...deci fetica... Sa va traiasca si sa ve intalniti sanatosi! Ma bucur tare mult ca a iesit asa bine, eu mai am 2 saptamani pana la morfofetala si stau ca pe ace. O seara buna! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
alina_anto spune:
Olga, asa mi-a facut si mie Doru acum vreo 2 luni. M-a chemat in birou, era foarte fericit si mi-a aratat o oferta super rentabila pt sarbatori in Viena Iti dai seama ca m-am uitat asa ciudat la el, el nu intelegea ce am, si m-a bufnit rasul..
Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Si eu imi propusesem sa am copii pana in 25 de ani, dar bine ca reusesc pana in 30. De fapt DPN-ul lui bebe este exact de ziua mea: 12 ian. Si eu care vroiam sa fac mare chef la 30 ani
olishka spune:
citat din mesajul lui alina_anto Olga, asa mi-a facut si mie Doru acum vreo 2 luni. M-a chemat in birou, era foarte fericit si mi-a aratat o oferta super rentabila pt sarbatori in Viena Iti dai seama ca m-am uitat asa ciudat la el, el nu intelegea ce am, si m-a bufnit rasul.. Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Aha...ma linisteste ca nu este al meu singurul care gandeste asa Tare haiosi sunt cateodata, ca niste copii Si vorba aceea, ei ne-au mai vazut gravide si cu burta maaare
Al meu deja a programat o excursie in primavara, in Creta Sa vedem cum ne-om descurca, desi mi-a promis ca ma ajuta...
olishka spune:
citat din mesajul lui alina_anto Si eu imi propusesem sa am copii pana in 25 de ani, dar bine ca reusesc pana in 30. De fapt DPN-ul lui bebe este exact de ziua mea: 12 ian. Si eu care vroiam sa fac mare chef la 30 ani Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Pai si ce cadou poate fi mai frumos, decat un bebe mic si dragalas pe care sa-l iubesti toata viata Ohoooo, cati ani mai ai de-acum in colo de petreceri
alina_anto spune:
citat din mesajul lui olishka Al meu deja a programat o excursie in primavara, in Creta Sa vedem cum ne-om descurca, desi mi-a promis ca ma ajuta... Olga, mamica lui David iepurasul si 20+ |
Va incumetati?? Eu sper sa mergem la Breaza in primavara, dupa ce il botezam pe bb, sau poate facem acolo botezul si sa ma "parchez" la aer curat cateva luni, pana o dau pe Sara la gradi, in toamna.
Eu merg sa ii fac baie Sarei si pe urma ma retrag, ca m avut azi o zi obositoare...
Va pup, noapte buna!!!