Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)
Raspunsuri - Pagina 3
bulinuta27 spune:
danezza felicitari ptr vestile bune
deci am intrat in luna a 5-a ce repede trece timpul...la prima sarcina parca nu treceau asa usor saptamanile
olga La Multi Ani sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii!
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
alina_anto spune:
Buna fetele!
Cum?, e ziua Olgai si nu spune nimic???? Atunci
LA MULTI ANI DRAGA NOASTRA!!! sA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI MULTE MULTE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA!!!
Maine o sarbatorim pe Matza
Ana, danezza Felicitari pt eco!!!
Am vazut ca avem deja mai multe fetitze decat baietei
Eu sunt cam obosita, am bucatarit toata ziua
Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
olishka spune:
Multumesc frumos, dar te-am dus in eroare Am schimbat prefixul la nr de saptamani. Ziua mea este in iunie si mai am vreo 5 ani si pana la 30
Dar multu inca o data
Olga, mamica lui David iepurasul si 20+
alina_anto spune:
Haaaahaahahaa, ne-ai facut-o Olga..
Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
bulinuta27 spune:
adica vrei sa spui ca ai doar 25 de ani? ....ooo ce ma mai roade invidia
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
olishka spune:
Fetelor desi nu este ziua, mi-au prins tare bine urarile Sunteti tare dragute, scuze ca v-am dus in eroare. Daca reuseste cineva sa schimbe in listuta data nasterii, ca sa stiti cand sunt buna de cinste 02.06.1987
Tebligia, daneza felicitari pentru vestile bune la eco
Mady foarte bun calculul acela cu varsta sarcinii pe saptamani si luni. Si eu ma incurc mereu.
Am dormit la pranz vreo 3 ore cu David. Asa bine mi-a prins. Dar m-am trezit cam ciudata la fata, un pic deformata si cu o pofta nebuna de dulce si eu si fiii mei
My_Lady0091 spune:
LMA, Olgutza!
*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Lexi...o treci tu pe Olishka cu DN-ul pe 03.10.19...?
si parca mai erau vreo 3 mamici noi de trecut in listutza?eu nu am apucat sa citesc tot cap.trecut!sar'mana!
*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
olishka spune:
citat din mesajul lui bulinuta27 adica vrei sa spui ca ai doar 25 de ani? ....ooo ce ma mai roade invidia bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Neimpliniti
olishka spune:
Sa vedeti ce-mi propune nebunul de barbata-miu acum cateva zile, dar el era f serios: sa mergem in ianuarie la ski in Austria Noi am mai fost in Austria cand eram gravida, dar aveam 6 luni, nu 8. Nu-i normal...Ca sa nu-l supar i-am zis sa-l sune pe ginecologul meu sa-i ceara voie (normal ca stiam raspunsul) Ziceti si voi...cum gandesc barbatii astia..unii