FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 9
5ab1na spune:
bafta fetele cochetele
eu am facut un peste la cuptor
am o ciorba radauteana pe foc
maine fac gulas
ce mi-e pofta de ciorba aia...
samira33 spune:
hello girls
sabina,buna ciorba radauteana...e o idee ca n-am mai facut de ceva timp.
eu ma duc la Ikea dupa maruntisuri.
o Sambata faina tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Gretta spune:
Buna fetelor,
Sunt mai veche pe acest forum, va citesc dar nu apuc sa va scriu. Am nevoie de o informatie de la voi, daca ma puteti ajuta. Marti trebuie sa ajung in Szeged, sa ma cazez acolo o noapte si nu stiu unde e mai ieftin? Si sa fie langa clinica.
amaradia spune:
Danutza, eu am programare la 11.30. Unde o sa stai?Da, ai dreptate, trebuie sa fim curajoase si sa credem cu putere ca vom reusi.Iti tin pumnii stransi, stransi.
cybele spune:
neatza unguroaicelor!
sa aveti o saptamana asa cum v-o doriti!
anchusa, speranta moare ultima, sa stii ca am auzit o gramada de cazuri care au reusit natural in asteptarea FIV-ului. aici la FIV in Ungaria avem pe prima pagina multe-multe fete care au reusit astfel, asa ca de ce nu?
amaradia, am citit povestea ta, intr-adevar e ffff frustrant sa tot te cauti si sa nu gasesti motivul pt care bebe intarzie. e f bine ca ai luat calea ungariei, oamenii sunt f profi; cat despre emotii- pfiii, deja am incept sa visez noaptea scheme de tratament si mailuri de la PK....
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
danylini spune:
Buna ziua
am inceput si eu pregatirile pentru FIV in ungaria, de fapt joi am prima programare la dr. si sunt nerabdatoare. eu am avut 2 sarcini care le-am pierdut si din pacate nu mai raman insarcinata probabil ca as ramane intr-un final dar am aflat de o analiza PGD si din cauza ei m-am decis si sotul si eu avem probleme genetice si cred ca ar fi bine sa facem analiza asta. Eu am sa citesc din urma dar cred ca pe unele din fete lae stiu de la trombofilie. Va salut pe toate
anchusa spune:
cybele se fac aproape 13 ani de cand tot ne luptam cu infertilitatea incat mi-e frica sa mai sper.
PK a spus ca o cauza a infertilitatii ar fi membrana prea groasa a ovulului si atunci trebuie FIV cu ICSI asa ca ....in el ne sta baza.
Numai sa prind 2 foliculi plini(ca data trecuta fura goi).
Luna asta cred ca s-a simtit efectul stimularii de la FIV 2 ca am avut faza foliculara de 14 zile(ce n-am mai pupat eu de mult)asa ca o sa am si eu un ciclu normal de 28 zile nu de 24 cum aveam pana acum.
anchusa
anchusa spune:
amaradia, danutza multa bafta la FIV ,o sa va placa stilul de lucru al lui PK
danylini sa vii cu vesti bune de la PK.
anchusa
Goofytza spune:
Hello la toata lumea.Felicitari tuturor care au avut reusite in perioada in care eu nu am mai scris si bafta si curaj celor ce sunt "in focuri".
Am stabilita in 28 noiembrie prima intalnire cu dr.PK si un dr urolog pentru partea masculina a problemei.As vrea sa-mi ziceti cele care ati mers recent la Budapesta care sunt preturile actuale(ca e vorba de schimbat forinti din cate vad..)
Va intreb pe voi ca sa nu-l mai deranjez pe dr cu un inca un mail ...a raspuns mereu foarte repede dar cred ca are destule de facut decat sa faca si altceva decat medicina!
tuturor