FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 8
5ab1na spune:
amaradia sunt detalii pe prima pagina despre punctie.
nu te intubeaza. dar nici nu simti nimic
nu-ti trebuie nimic in plus decat tu si oo-le tale si sotul cu tine
dar cum ai scapat de chistul ala? a trecut de la AC? cate zile ai luat AC?
bafta multa
cybele spune:
amaradia- suuuuuuuuuuuper veste cu chistul! Doamne ajuta inainte!
in Budapesta stai aprox 12 zile, depinde acum si de cat de repede raspunzi la stimulare si daca mergeti pe embrioni sau pe blasto-asta stabileste dr si embriologul.
voi cum ati ajuns la FIV? e primul?
anchusa-ce mai faci?
sabinuta, si in prospectul de la femicur e precizat ca actioneaza prin reducerea secretiei de prolactina. stai linistita ca doza e OK, nu trebuie mai mult; eu m-am orientat pe varianta asta si pt ca nu tb sa iau decat o pastila, e mai concentrat. si-asa ti-am zis cate inghit; ai scris la PK?
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
5ab1na spune:
nu draga mea cybele
ce sa scriu....
vreau o doza si un tratament corect. si pt asta trebuie sa fac un tablou al hormonalelor astora care sa insemne ceva pt un doctor.
cybele spune:
sabinuta, important e sa fii optimista, esti tanara nu poate fi dracul chiar atat de negru. sunt curioasa cum ies hormonalele dupa vitex, sa ne tii la curent
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
5ab1na spune:
si eu sunt curioasa:)
sper si, daca e vreun chist, sa dispara cu medicamentul asta minune.
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cybele anchusa-ce mai faci? MTHFR C667T Heterozigot FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter Keep walking --life is such an incredible journey!!!! |
eu sunt intre FIV-uri.....sper la natural(n-ai sa vezi!)...si(cel mai important) caut bani!!!
anchusa
samira33 spune:
hello girls
ce faceti???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
amaradia spune:
Sabina, am scapat de chist luand fara intrerupere marvelon din 24 august si mladite de zmeur.
Multumesc mult pentru informatii .
Cybele, da este primul FIV asa ca am MARI emotii.Cum am ajuns la FIV? Buna intrebare. Eu, n-am fost in viata mea, nici macar un minut, insarcinata.Iar de 12 ani ma chinui pentru "'minutul"" asta. Am fost pe la mai toti marii nostri medici, dar nimic. Ba n-aveam nimic si ridicau din umeri, ba mi-au descoperit (dupa ani intregi de ""n-ai nimic, draga, schimba cocosul) endometrioza cu chist para ovarian si fibrom, asa ca am ramas fara anexa dreapta si cu o trompa stanga subtire si infundata cu lichid, ba m-au uitat prin spital dupa o HSG spunandu-mi ca trompita dreapta este infundata, iar eu explicandu-i ca trompita dreapta nu o mai am de doi ani, poate trompita stanga daca vrea si tot asa... ca cred ca v-am plictisit.
Asa am ajuns la FIV.Nu m-a trimis nimeni doar bunul Dumnezeu.
Multumesc mult pentru tot. Va tin pumnii, va pup pe toate si va trimit din inima
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 hello girls ce faceti??? |
eu va bantui intre 2 filme politiste si doua farfurii: una cu sarmale, cealata cu peste...si cred ca-s usor hiperstimulata, sau o fi combinatia varza-peste-oua-iaurt-piersici? Am asaaa, o usoara jena
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
danutza27 spune:
buna fetelor,
amaradia eu o sa fiu in budapesta la 10 dimineata atunci sunt programata asa ca ar fi fain sa ne vedem acolo.
Si eu sunt tot la primul FIV asa ca trebuie sa fim curajoase.