FIV in Ungaria 139
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
samiruto eu zic sa lasi rezerva sotului si sa pui mana pe cultura mama din iaurtul home made al lui qiao
sar'na de urari
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
danutza27 spune:
buna fetelor,
Din 20 o sa incep si eu tratamentul de stimulare cu menopur si pe 25 octombrie sunt la Budapesta.
Momentan iau anticonceptionale marvelon.
Am fost ieri la medic in Romania sa imi fac eco - totul e in regula in sensul ca nu am chiste care la mine asta este problema, dar am endometrul de 5.4 mm si mi-a zis ca e foarte mic dar dr.Kovacs nu zice nimic de asta nu stiu ce sa cred.
Ati luat ceva pt ingrosarea endometrului?S-a lovit cineva de problema asta?
VA pup
cybele spune:
salutare unguroaicelor!
amaradia- welcome - sa fie cu noroc! baga repede 10 mesaje ca nu se vad postarile tale decat dupa aprobare!
danutza, bravo, e f bine ca nu ai chisturi! endometrul tau sub anticonceptionale nu are absolut nicio relevanta; ginecologul tau de la timisoara sunt convinsa ca e bine intentionat insa atata vreme cat tu iei AC-uri nu prea are cum sa iti creasca endo. Abia sub stimulare e relevant. succes si sa iasa bebe!
samira, faine hormonalele tale; hai ca sunt curioasa cum iti iese si prolactina dupa cearta cu tuta de la medlife
sabinica mama, o pastila de femicur/zi. sa stii ca si eu ma pastilez la greu, iau omega 3, medyn forte, coenzima q10, magne B6; euthyrox pt tiroida, 25 mg; din zi 1 de stimulare inlocuiesc medyn cu femibion si bag si vit C 500. asa ca nu pot spune ca la tine sunt prea multe pastile cand si eu sunt farmacie ambulanta; in plus, din zi 1 de stimulare bag si "remediile pt endo " recomandate de ariadna ca am clomid in schema
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
anaasta spune:
Samira, eu am folosit iaurt pentru refacerea florei si a functionat extraordinar. Parca l-am folosit 5 zile. Subliniez insa: iaurt facut in casa din lapte pus la prins de tine. NU iaurt din comert, nici macar bio si alte din astea.
Deci, pui lapte la prins intr-un paharel de app. 150 ml. si dupa ce se prinde poti folosi ori cu seringa, ori inmoi un OB si il lasi peste noapte in vagin. Eu am procedat in ultimul mod pentru ca mi-a fost groaza cu seringa. Pe net am mai gasit o modalitate: se pune iaurt in recipient de aplicator de tampoane si se baga la congelator si dupa inghetare se introduce cu ajutorul aplicatorului in vagin peste noapte.
Dupa ce se prinde iaurtul, il pastrezi in frigider si scoti doar o mica cantitate cu ceva vreme inainte de a face dus ca sa ajunga la temperatura camerei. Dupa dus, in recipientul ala pui OB-ul la inmuiat un pic (foloseste OB mini).
Later edit: – pentru facutul iaurtului se foloseste lapte proaspat de vaca, nefiert, luat de la tarani, nu lapte din magazin.
QiaoBing spune:
samira eu mai am in congelator din "cultura mama". e obtinuta din fermenti de iaurt din pliculet (olandezi) si lapte UHT de la noi. am respectat procedura si am super sterilizat vasele in care am facut ca sa nu mai fie si alte bacterii in afara celor de iaurt, daca vrei da-mi un PM si te aprovizionez.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
samira reteta lui qiao e f buna
eu...am incercat si eu metoda cu seringa si iaurtul acum ani de zile. dar nu mi s-a parut ca are cine stie ce efect.
danutza baaftaa
cybele asa iau si eu o pastila numai ca sunt derutata referitor la doza. am gasit ca e buna doza desi pe unele site-uri gasesc alte doze recomandate pt vitex. de ce am devenit preocupata de doza? pt ca, de exemplu, pe wikipedia (adica aici http://en.wikipedia.org/wiki/Vitex_agnus-castus) spune
At low doses, such as might have been used in previous centuries for suppression of sexual desire, it inhibits activation of dopamine 2 receptor by competitive binding, causing a slight increase in release of prolactin. In higher concentrations, as in modern extracts, the binding activity is sufficient to reduce the release of prolactin.
am mai cautat eu asa si se pare ca e buna doza de femicur desi nu inteleg de ce....in femicur se afla 40 mg de extras de fruct uscat, iar in alte produse ce contin vitex se gasesc 400mg de fruct???
samira33 spune:
va pup doamnelor
multumesc pentru sfaturile si precizarile despre iaurt la dodoasca...mai am pana pe 14 de facut tratament ...asadar si timp sa ma gandesc daca pun in aplicare reteta.
va doresc o seara faina si ma duc sa ma uit la manechinuitele lu Bote ca n-am vazut nicio emisiune din sezonul asta.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
anchusa spune:
5sabina
in femicur ai un concentrat din fruct(40mg concentrat)
in vitexul celalat ai 400mg pulbere de planta,
Din cauza asta la femicur se ia numai 1cp/zi, iar la vitex 2-3cp/zi
a...si nu te speria cu numarul pastilelor, toate fetele cred ca iau cam la fel de multe.Eu mi-am facut tabel ca sa nu uit ce sa iau.
anchusa
amaradia spune:
Buna fetelor,
Am fost la eco si am reusit sa scap de chist asa ca pe 20.10 incep stimularea cu menopur.
Cybele, multumesc de primire! Si la tine sa fie cu noroc
Danutza si eu pe 25 octombrie o sa fiu la Budapesta. Poate ne vedem acolo.
Stiti cumva cate zile trebuie sa stau acolo?Cum se face punctia?Am inteles ca te intubeaza?Pentru punctie trebuie sa-mi iau la mine (cum se obisnuieste la noi) pijama si papuci?
Va pup pe toate