FIV in Ungaria 139

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

seara buna unguroaicele mele.

kemskaia,scuze,am uitat sa postez adresa de mail.

pharmacy@pharmawell.eu

Prg l-am inceput a2a zi dupa punctie-asa mi-a spus PK si il faceam la pranz in fiecare zi.
seara aveam Crinone.
multumesc pentru sfaturi insa mi-e teama sa mai folosesc geluri intime si alte nebunii de acest gen.
eu sunt mare consumatoare de geluri intime,spray-uri pentru zona intima,spalaturi vaginale si se pare ca de la aceste excese m-am ales cu inflamatia asta si flora anaeroba.
dar vorbeam si cu fetele cu care m-am intalnit in oras Duminica...le spuneam ca am citit ca pentru refacerea florei vaginale dupa un tratament se foloseste iaurt cu fermenti activi...cica reface flora super beton.
parca nu-mi suna tocmai ok sa-mi bag iaurt in dodoasca...dar fetele spuneau ca si ele au citit despre asta.
acu sa vedem...a cumparat soata in seara asta un bax d-ala cu 8 iaurturi...daca nu-l mananca pana saptamana viitoare...

in alta ordine de idei...hormonalele mele de ziua 2 arata asa:
E2-22
LH-3,6
FSH-6
TSH-1.0714
Prolactina inca nu mi-a venit ca doctorita de familie nu-i asa rapida ca astia de la Medlife.
sunt bune hormonalele mele dar asa au fost mereu astea de ziua 3.

doftorashul cu oki albastri a zis ca e la clinica si in Decemebrie.
nu mai stiu cine intrebase de programul medicului pentru Dec-Ian.
pentru Ianuarie nu stiu insa in Decembrie este pana pe 22.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bafta multa samira pe decembrie. si nu numai. in primul rand la histero.
asa ai avut tot timpul raportul fsh/lh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sa fie,sabina,multumesc.
da,asa a fost mereu raportul FSH/LH...de aproape 5 ani de cand imi tot fac hormonale,am vazut ca se invart in jurul acestor valori,cu marja de 2-3 zecimi in plus sau minus.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

moama, samira, ce FSH si E2 ai!!!! super! esti tare! eu sincer, nici sub inhibare sub Suprefact nu am avut asa E2, l-am avut 30.

daca te incumeti sa bagi iaurturi in dodoasca , sa ma anunti si pe mine cum a fost si eventuale detalii tehice, ca ma tenteaza, dar pana acuma nu m-am incumetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira beton hormonalele bravo....cred ca ai ramas fara baterie la telefon cand vorbeam, dar cum deja dezbatusem toate subiectele nu e bai
Sa imi spui daca te incumeti cu iaurtul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

samira eu am avut probleme mari cu flora si cu o rana pe col.
am folosit cate'n luna si'n stele, plante tot soiul, retete naturiste, alopate si homeopate, chiar si iaurt am citit si eu despre efectele lui benefice si...am bagat ... cu seringa de la nurofenu' lu' fiulica
dar nu cred ca asta m'a ajutat
iar spalaturile vaginale sunt interzise!!! doar la recomandarea medicului se fac.

succes, orice alegi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cucu, fete cucuiete,

da, mami, ce sa fac daca am copii si le fac o antologie ca sa le variez textele cu care ii mai domolesc cand urlam? ma bucur ca va placu poezia, cand mai gasesc, va mai dau.

am luat agolutin din praga cu retete din romania. se dau oriunde in lume cu retete de la noi.am luat lunea, nu stiu cum sunt farmaciile sambata, presupun ca nu se poate sa nu existe macar unele farmacii deskise.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

aristica iti tin pumnii pentru un rezultat pozitiv!

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Samira, pentru refacerea florei vaginale sunt si ovule care contin lactobacili, se numesc Pregyn S (sper ca nu este o problema ca am postat denumirea). Poti sa citesti pe net sa vezi cum actioneaza .... de iaurt am auzit si eu dar nu l-am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

tannoo de azi sunt in 9 saptamani!
multumesc de urari...

Am fost si noi ieri la doctor si suntem "foarte bine" (citat), nu se mai vede absolut deloc zona de decolare si totul este in grafic, nu suntem cu nici o zi mai mare sau mai mic. Aveam ieri fix 8 saptamani si 6 zile...
A fost foarte emotionant ieri pentru ca am auzit inimioara lui bebe si l-am vazut pe el, asa mic, cu maini, picioruse si degetzele... Nu-mi vine sa cred ca mica mea minune de numai 2,2 cm are totul format si are o inima asa puternica!!! M-am topit toata!!! O sa vedeti toate cum e!!!!

samirutzo chiar ca ai dozari de don'soara!!!! bravos!!!

kremskaia eu fac un progesteron de 60 zilnic...
mi-am luat cand am facut fiv-ul dar doar pentru o luna... pe urma am comandat prin mail la adresa postata de samira si mi-au venit prin posta... nu am trimis reteta, am zis doar ca am facut FIV la ei... Poti face acelasi lucru...

adi pai asa sa faci, sa mai cauti ca vezi cat de mult imi plac dulcegariile astea...

Laura

9+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput